Rebel Satoshi
Persbericht

“Koop laag en verkoop hoog” op deze veelbelovende munten in 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Analisten blijven optimistisch over SUI en voorzien een stijging van 83% naar $3,52 medio juni.
  • $RECQ van Rebel Satoshi zorgt voor een ongeëvenaarde buzz op de cryptomarkt terwijl fase 1 van de voorverkoop van start gaat.
  • Celestia (TIA) werkt samen met Form Network voor zijn SocialFi-ecosysteem; Experts zien op de korte termijn een dubbel potentieel.

Er zijn verschillende top DeFi-projecten met een hoog groeipotentieel ontstaan, die slimme investeerders de kans bieden aanzienlijke winsten te behalen. Dit artikel gaat dieper in op drie veelbelovende munten – SUI, Celestia’s TIA en Rebel Satoshi’s $RECQ – elk met unieke kenmerken en overtuigende verhalen die ze tot de beste crypto’s maken om in te investeren. Laten we deze drie munten verkennen die mogelijk substantiële rendementen kunnen opleveren in 2024!

EVM Perpetuals Powerhouse Synthetix bouwt kerninfrastructuur op SUI

Op 1 april kondigde Synthetix, bekend om zijn synthetische activa, zijn uitbreiding buiten de Ethereum-blockchain aan. Het protocol is nu ingesteld om eeuwigdurende contracten (daders) op het Sui-netwerk te lanceren. Het voorstel wijst 290.000 SNX toe om de ontwikkeling, inzet en exploitatie van Synthetic Perps op Sui gedurende 12 maanden te financieren.

Ondanks dit nieuws heeft SUI een aanzienlijke prijsdaling gezien toen het op 13 april voor het laatst op $1,07 werd verhandeld. Deze prijs vertegenwoordigt een daling van 43% ten opzichte van de $1,88-prijs van SUI op 30 maart. Als gevolg daarvan hebben SUI-experts hun zorgen geuit over de recente prestaties. onder vermelding van verminderde transactievolumes. Ze verwachten een verdere daling van de waarde van SUI tot $0,82 medio mei.

Omgekeerd blijven veel analisten optimistisch en wijzen ze op de sterke fundamentals van SUI als potentiële katalysator voor een potentiële stijging. Ze verwachten dus dat de prijs van de DeFi-munten in juni $3,52 zal bereiken.

Celestia zet ketenoverschrijdende partnerschappen voort terwijl Form Network het SocialFi-project over TIA Chain aankondigt

Op 4 april kondigde Form Network via een X-post aan dat ze Celestia zouden opnemen als een modulaire databeschikbaarheidslaag (DA) voor hun Layer-2-oplossing, ontworpen om het SocialFi-ecosysteem vooruit te helpen. Deze strategische keuze zou een hoge doorvoer en minimale transactiekosten voor gebruikers garanderen.

Na dit nieuws is TIA met 18,6% gedaald ten opzichte van de prijs van $12,31 op 4 april, om op 13 april te sluiten op $10,02. Wat betreft de prijsvoorspelling van Celestia (TIA), verwachten topbeleggers in Celestia dat historische prijspatronen bearish trends kunnen aanwakkeren, wat mogelijk de waarde van TIA zou kunnen aandrijven. eind april tot $8,56.

Sommige Celestia-analisten handhaven daarentegen positieve vooruitzichten en voorspellen dat de prijs van TIA medio mei een stijging van $20 zal bereiken. Deze verwachte stijging wordt toegeschreven aan toegenomen ecosysteempartnerschappen tussen verschillende blockchain-netwerken, die het opwaartse traject van TIA zullen katalyseren.

banner

$RECQ is voortdurend de kop van de lijst met munten met hoge vooruitzichten voor 2024

Rebel Satoshi, een opkomend meme-muntenproject dat pleit voor decentralisatie in de crypto-industrie, heeft de aandacht getrokken nu zijn dual-token-ecosysteem aan kracht wint. Na een succesvolle publieke voorverkoop ter waarde van $2,5 miljoen van zijn governance-token $RBLZ, die een opmerkelijke groei van 150% behaalde, richt Rebel Satoshi zich nu op zijn utility-token $RECQ.

$RECQ van Rebel Satoshi, een aankomend token-meme-muntenproject, onderscheidt zich als een top ICO-investeringsmogelijkheid, gedreven door zijn missie om een ​​gedecentraliseerde gemeenschap in de crypto-sfeer te bevorderen. Met dit unieke ecosysteem met twee tokens biedt Rebel Satoshi $RBLZ aan als bestuurslidmaatschapstoken en $RECQ als nutstoken.

In april ging de voorverkoop van $RECQ naar fase 1, met tokens geprijsd op $0,0037, een stijging van 85% ten opzichte van de Early Bird-ronde. Vroege investeerders zijn klaar voor een aanzienlijke ROI van 525% bij het bereiken van de lanceringsprijs van $0,0125. Ondertussen verwachten fase 1-beleggers een robuuste ROI van 237,84% bij dezelfde prijsdrempel.

Te midden van groeiend enthousiasme komt $RECQ van Rebel Satoshi naar voren als een topcrypto om in te investeren, aangedreven door zijn veelbelovende prestaties en potentieel voor substantiële rendementen.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.