Exchange Nieuws

KPMG kondigt samenwerking met BitGo en Coin Metrics aan

KPMG, één van de toonaangevende belasting- en accountantskantoren wereldwijd, heeft bekend gemaakt dat het een samenwerking aangegaan is met BitGo en Coin Metrics, door middel van een partnerschap. Samen gaan de bedrijven een gecombineerd aanbod lanceren via een reeks producten en diensten die ontworpen zijn met als doel om de toenemende institutionele acceptatie van crypto-activa en openbare blockchains verder te vergroten.


Alliantie tussen KPMG en Coin Metrics

Naast deze samenwerking heeft Coin Metrics ook zijn nieuwe FARUM-service gelanceerd. Met deze service kunnen klanten van BitGo naar verluidt eenvoudig netwerkrisico’s van openbare blockchains volgen, waardoor hun mogelijke investeringsbesluit beter onderbouwd wordt.

Hiernaast zou ook nog eens een alliantie gecreëerd zijn tussen KPMG en Coin Metrics, dat al in oktober 2020 opgericht is. Gezamenlijk streven zij naar het leveren van gegevens en inzichten inclusief eigen analyses waarmee de groei bij de acceptatie van crypto’s binnen instituties ondersteund kunnen worden. Deze alliantie koppelt ook de suite van institutionele dataproducten en de infrastructuur van Coin Metric aan KPMG’s Chain Fusion. Dit is een reeks van tools die speciaal ontworpen is om klanten een eenvoudige manier aan te bieden om met financiële rapportagevoorschriften om te gaan.


Toekomst voor cryptocurrencies

Het bedrijf gelooft dan ook in een toekomst voor cryptocurrencies. Door de instap van steeds meer financiële instituten, stappen steeds meer grote spelers de markt in. Het veilig bewaren van de cryptocurrencies van deze grote spelers is dan ook uiterst belangrijk. Hier worden al verschillende oplossingen voor aangeboden door de nieuwe samenwerking.

Volgens een vertegenwoordiger van KPMG kan de nieuwe FARUM-service de institutionele markt transformeren. Het zou hierdoor eventueel mogelijk kunnen worden dat in de nabije toekomst meer instituten zullen volgen, wat de prijs van BTC zou kunnen verhogen. Dit is momenteel slechts speculatie en is hiermee geen handelsadvies.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten