Exchange Nieuws

Kraken introduceert ‘Kraken Pro’

De Amerikaanse cryptocurrency exchange Kraken heeft de lancering van Kraken Pro aangekondigd. Op het krachtige webplatform is een reeks van geavanceerde handelstools en de toegang tot spothandel, margehandel, staking en walletbeheer in een naadloze nieuwe interface gegoten.

Nieuw geavanceerd handelsplatform

Kraken Pro is een nieuw handelsplatform dat speciaal ontworpen is voor geavanceerde handelaren en het maakt gebruik van de nieuwste beschikbare technologie om zo weinig mogelijk latentie te krijgen en veel vraag aan te kunnen.

Het platform is naar verluidt gebouwd bovenop de al bestaande institutionele handelsinfrastructuur en beveiliging van wereldklasse waar Kraken bekend om staat. Er is ook een nieuwe app gelanceerd: de Kraken Pro-app, die een naadloze ervaring zou moeten bieden. De CEO van Kraken, David Ripley, zei het volgende over Kraken Pro:

Gedurende onze 11-jarige geschiedenis heeft Kraken altijd producten gebouwd rond de behoeften van klanten, met een focus op intuïtieve gebruikersinterfaces. Met de lancering van Kraken Pro brengt diezelfde cliënt-eerst-mentaliteit een best-in-class handelsplatform naar gevorderde handelaren.

Beter geïnformeerde beslissingen

Het nieuwe Kraken Pro-platform stelt klanten naar verluidt ook beter in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen en hun risico’s in te perken. Hierdoor kunnen ze het best uitgerust worden om eventuele marktkansen te grijpen. Er worden meer dan 210 crypto-activa verhandeld op het nieuwe Kraken Pro-platform. Verwacht wordt dat dit aantal nog verder zal groeien in de toekomst.

Het is benoemingswaardig dat gebruikers het nieuwe platform modulair kunnen aanpassen zoals zij dat willen: er kan een soort van eigen lay-out worden gemaakt. Dit kan op zijn beurt helpen bij het maken van de juiste keuze en bij het gebruikscomfort op het platform. Ripley voegde hier het volgende aan toe:

Klanten hebben een cryptocurrency-platform nodig dat professionele prestaties combineert met een onverslaanbare beveiliging. Kraken Pro is vanaf de grond af opgebouwd om de bestemming bij uitstek te worden voor geavanceerde crypto-handelaren.

Er zullen steeds nieuwe functies ontwikkeld worden voor het platform in de toekomst. Als slot mogen klanten naar verluidt zelfs specifieke toevoegingen aanvragen.

Exchange nieuws

Binance lanceert onbekende altcoin op platform
BUSD-stortingen en opnames via OCBS op Binance.US opgeschort
Matt Damon onthult waarom hij meedeed aan beruchte Crypto.com reclame
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden