Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

KuCoin heeft hackers gevonden die voor $281 miljoen aan crypto hebben gestolen

De CEO van KuCoin, genaamd Johnny Lyu, zei dat hij substantieel bewijs heeft van wie de daders van zijn enorme hack van $281 miljoen.


KuCoin ontdekt wie de hackers zijn

Crypto exchange KuCoin heeft uitgezocht wie zijn crypto exchange heeft gehackt voor $281 miljoen. CEO Johnny Lyu tweette vandaag:

“Na een grondig onderzoek hebben we de verdachten van het 9.26 KuCoin-beveiligingsincident gevonden. Wetshandhavers en politie zijn officieel betrokken om actie te ondernemen.”

De hack vond plaats op 26 september. KuCoin zei dat de hackers een gelekte privésleutel gebruikten om toegang te krijgen tot de wallets van de exchange. KuCoin zegt dat de exchange genoeg geld op de bank heeft om al zijn verliezen te dekken.

Na de hack waren crypto projecten bezig om de meeste assets te bevriezen of onbruikbaar te maken. Veel teams hebben hun blockchain bijgewerkt om dit mogelijk te maken. Lyu zei dat $204 miljoen aan crypto, of 72% van de totale hack, buiten de controle ligt van de hackers.

De hackers verkochten ten minste $13 miljoen van de crypto valuta op gedecentraliseerde exchanges. In een livestream op 30 september zei Lyu het volgende:

”Omdat ons cryptoteam net drie jaar oud geworden is, konden we, hoewel we nooit verslappen aan beveiligingsgerelateerde kwesties, de wreedste ceremonie voor volwassen die elke voorganger altijd omarmde, niet ontwijken. “

KuCoin, die stortingen en opnames na de hack heeft gepauzeerd, gaat weer open. Momenteel ondersteunt KuCoin stortingen en opnames voor 31 tokens. Echter horen de Bitcoin, Ethereum en de aan de Amerikaanse dollar gekoppelde stablecoin, Tether (USDT), daar niet bij.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten