blastup
Persbericht

Launchpad Token’s 67000% Bull Run Surge: Droom of herhaalbaar patroon?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een belangrijke uitdaging voor crypto-investeerders is om tokens te identificeren met een groot potentieel, ondersteund door tastbare bruikbaarheid binnen het project in plaats van louter speculatieve hype. Een bredere adoptie en erkenning van een project leidt doorgaans tot een toename in de waarde van zijn native token. Launchpad-platforms zijn een goed voorbeeld van dergelijke projecten.

Dit zijn gespecialiseerde platforms die blockchain-startups helpen om aandacht te trekken, fondsen te werven en een sterke positie op de markt te vestigen. Deze platforms fungeren als toegangspoorten voor nieuwe projecten om op een gestructureerde en efficiënte manier in contact te komen met potentiële investeerders. Het succes van projecten die binnen een ecosysteem worden gelanceerd, heeft een ripple-effect, waardoor de hele gemeenschap kan groeien en bloeien.

Gezien de hoge bruikbaarheid van launchpads, lijken ze zeer aantrekkelijk voor slimme investeerders die graag de projecten willen spotten met het hoogste potentieel voor succes. Dit artikel is een uiteenzetting van de launchpad-platforms die het meest investeringswaardig zijn.

Seedify: Met Ruim 1500% Gestegen in Slechts Vijf Maanden

Gelanceerd in juni 2021, begon het native token van Seedify (SFUND) te handelen op $0,28, maar het is erin geslaagd om naar $16,77 te schieten in november van hetzelfde jaar, wat neerkomt op een enorme stijging van +1566% in slechts vijf maanden.

Seedify is een incubator en launchpad voor Web3-projecten, gebouwd op het Binance Smart Chain protocol. Vanaf het begin heeft Seedify zich voornamelijk gericht op innovatieve technologieën, waaronder Web3 Gaming, NFT’s, en metaverse.

Wat Seedify onderscheidt, is zijn inclusieve benadering van projectselectie. In tegenstelling tot traditionele modellen waar beslissingen bij een geselecteerd bestuur of individu liggen, democratiseert Seedify het proces door iedereen toe te staan hun idee of innovatie in te dienen bij het platform. Via een door de gemeenschap aangedreven stemmechanisme strijden projecten om initiële financieringsrondes via een IDO, wat zorgt voor een eerlijk en transparant selectieproces.

Vroege investeerders die het hoge potentieel van Seedify herkenden, konden enorme rendementen veiligstellen door slechts enkele centen te investeren. Momenteel heeft de prijs van SFUND zich gestabiliseerd op ongeveer $5, wat aanzienlijk lager is dan zijn hoogtepunt. Ondanks dit heeft het token een positieve prestatie laten zien, met een stijging van 31% in de afgelopen drie maanden. Dus, hoewel het potentieel voor winst blijft bestaan, kan investeren nu mogelijk veel lagere winsten opleveren.

Polkastarter: Schiet 67000% Omhoog in Minder dan een Jaar

Het native token van Polkastarter, POLS, handelde in september 2020 voor slechts $0,0014 en bereikte een recordhoogte van $7,51 in februari 2021, een verbijsterende winst van 67000% in minder dan een jaar.

Polkastarter is een open-source launchpad-platform dat de robuuste infrastructuur van het Polkadot-netwerk benut. De architectuur van het platform maakt de creatie van swap pools met vooraf gedefinieerde token aankooptarieven mogelijk, wat naadloze fondsenwerving voor initiële muntaanbiedingen (ICO’s) vergemakkelijkt. Opvallend is dat deze swap pools prijsstabiliteit garanderen gedurende het verkoopproces, waardoor wordt beschermd tegen plotselinge fluctuaties tot de initiële tokenvoorraad is uitgeput.

POLS, het native token van Polkastarter, geeft gebruikers toegang tot pools en biedt prioriteitstoegang aan houders. Daarnaast beloont het staken van POLS de gebruikers, wat loyaliteit binnen het platform bevordert.

De recente prestatie van POLS is spectaculair met een bijna 300% toename in de afgelopen zes maanden. Echter, dit valt in het niet bij de verbazingwekkende stijging van 67000% tijdens het eerste jaar. Hoewel investeren in POLS nu nog steeds enige winst kan opleveren, is het onwaarschijnlijk dat de rendementen de fenomenale succes van 2021 zullen evenaren.

Wat is de Volgende Uitblinker?

Het succes van launchpad-platforms hangt niet alleen af van de inspanningen van het team, maar ook van de populariteit van de onderliggende blockchain. Platforms gebouwd op gevestigde blockchains zoals BNB Chain of Polkadot zijn veelbelovend vanwege hun solide fundamenten.

Echter, het cryptolandschap is constant in ontwikkeling, waarbij nieuwe ambitieuze projecten vaak een voorsprong krijgen op oudere concurrenten door het introduceren van innovatieve ideeën. De opkomst van Blast, een nieuwe Layer 2 blockchain, is een getuigenis van deze dynamiek. Binnen slechts één maand na de lancering heeft Blast aanzienlijke aandacht vergaard, met meer dan $30 miljard aan totaal vergrendeld volume (TLV) en een plek binnen de top 10 projecten op basis van TLV veiliggesteld. BlastUP, het eerste launchpad op Blast, staat klaar voor een vergelijkbaar succes.

BlastUP: Het Volgende Launchpad om vanaf het Begin Driecijferige Winsten te Genereren

BlastUP is het eerste launchpad-platform op Blast, een populaire Layer 2-oplossing. BlastUP belichaamt zijn motto, “sneller groeien en meer verdienen”, door eenvoud en transparantie te leveren aan blockchain-startups die op zoek zijn naar een naadloze marktintroductie.

In slechts een maand van zijn voorverkoop heeft BlastUP snel meer dan $2,5 miljoen opgehaald. Met een toename in investeerdersinteresse, is BlastUP op weg om een magneet te worden voor miljoenen gebruikers, gedreven door zijn toewijding om het succes van blockchain-ondernemingen te verzekeren. Centraal staat de Launchpad Accelerator, een baanbrekend initiatief gericht op het empoweren van projecten met documentatie en geoptimaliseerde tokenomics, waardoor het kapitaalwervingsproces wordt gestroomlijnd. Veiligheid is van het grootste belang bij BlastUP, zoals blijkt uit zijn rigoureuze Project Screening-proces, dat ervoor zorgt dat alleen de meest betrouwbare projecten toegang krijgen. Deze toewijding aan veiligheid positioneert BlastUP als de voornaamste keuze voor betrouwbaarheid en duurzame groei in het crypto-launchpadlandschap.

BlastUP voert een voorverkoop uit van BLP, zijn native token, momenteel geprijsd op $0,055. Als het vlaggenschip launchpad binnen het Blast-ecosysteem, geeft BlastUP blijk van een overtuigend vertrouwen van investeerders, en zet het de lat hoog tegenover concurrenten. Eenmaal de BLP-tokens genoteerd zijn, wordt verwacht dat ze een sterke stijging zullen ervaren vergelijkbaar met Seedify en Polkastarter.

Site, Whitepaper, Telegram


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.