InQubeta
Persbericht

Lijst met beste Altcoins om te kopen in het tweede kwartaal van 2024: Toncoin (TON), dogwifhat (WIF) en InQubeta (QUBE)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Als je worstelt met de beste en meest veelbelovende altcoins die je in het tweede kwartaal van dit jaar kunt kopen, win je misschien de jackpot door dit bericht te lezen. Rekening houdend met de opmerkelijke run in het eerste kwartaal, wordt verwacht dat de prijzen in het tweede kwartaal zullen stijgen. En de altcoins om in de gaten te houden zijn niemand minder dan Toncoin (TON), dogwifhat (WIF) en InQubeta (QUBE).

Deze cryptocurrencies vertoonden tussen januari en maart het meeste belofte en potentieel. Ze stonden ook in de schijnwerpers in april, en er worden de komende weken nog meer positieve kanten verwacht – mis dit niet.

InQubeta (QUBE): Veelbelovende Altcoin om all-in te gaan in het tweede kwartaal

InQubeta (QUBE) is een nieuwe altcoin met potentieel. Deze combinatie maakt het de beste nieuwe crypto om in te investeren en een bullish golf die je niet mag missen, zelfs vóór Toncoin en dogwifhat. Na zijn marktdebuut op MEXC en Uniswap eerder deze maand na een voorverkoop van $13,6 miljoen, is het hard op weg een favoriet onder beleggers te worden.

Als nieuwe crypto is het potentieel ervan ongeëvenaard – door het dak. Het begon zijn prijsontdekkingsreis te midden van een stijgend optimisme onder beleggers en analisten, dat sinds de lancering met bijna 20% is gestegen. Volgens populaire voorspellingen zal de koers de komende weken een stijging van 25x meemaken, waardoor het de moeite waard is om dit kwartaal vast te houden.

Een andere laag van zijn aantrekkingskracht zijn de kritieke problemen die het wil oplossen op het snijvlak van AI en blockchain. Ten eerste zal het op crypto gebaseerde crowdfundingplatform voor tech-startups de uitdagingen op het gebied van fondsenwerving binnen de AI-sector aanpakken. Voor het eerst kunnen opkomende AI-bedrijven kapitaal aantrekken via crypto, met name het QUBE-token.

Bovendien kunnen beleggers via de op maat gemaakte NFT-marktplaats deelnemen aan de veelbelovende AI-markt. Er zal geen limiet zijn op investeringen, waarbij gedemocratiseerde toegang zal worden genoten via het fractionele investeringsmodel.

Bezoek de InQubeta-website

Toncoin (TON): mikkend op $10

Toncoin (TON) behoort dit jaar tot de beste altcoins. Tijdens de bullrun in het eerste kwart stond het op de voorgrond. En toen de markt eerder deze maand op een muur stuitte, trotseerde zij de bearish trends, waarbij groei werd gecombineerd met veerkracht.

Terwijl de markt in het rood stond – op zijn zachtst gezegd een bloedbad – was Toncoin de onverwachte held. Begin april registreerde het een recordhoogte (ATH) van $7,65, waardoor de hoop levend bleef en nieuwe en trending altcoins zoals DYM, Starknet en Wormhole werden overtroffen. Hoewel er sprake is van een lichte daling ten opzichte van de piek, blijven de vooruitzichten optimistisch.

Belangrijke spelers en analisten voorspellen een stijging van meer dan $10 in de komende weken, waardoor Toncoin wordt gepositioneerd als één van de beste munten om in te investeren. Een stijging voorbij de $7-steun zal de bull voortstuwen en dicht bij dit punt duwen. Om te voorkomen dat u iets mist, is dit een goed moment om TON aan uw crypto-wallet toe te voegen.

dogwifhat (WIF): Meme met potentieel

De gloeiend hete, op Solana gebaseerde memecoin, dogwifhat (WIF), is momenteel de meest aantrekkelijke cryptocurrency met hondenthema in de crypto-ruimte. De memetische aantrekkingskracht ervan blijkt populair: een Shiba Inu met een roze muts.

Tijdens de laatste meme-rage liep dogwifhat voorop en klom op tot de top van de altcoins. Met slechts een lichte dip in het momentum – niet genoeg om het beleggersvertrouwen te temperen – wordt de koers onder zijn ATH verhandeld. Niettemin is het momentum toegenomen, waardoor WIF weer opwaarts is gericht.

Gezien de veelbelovende vooruitzichten voor dit kwartaal – die mogelijk het eerste overtreffen – is het één van de altcoins om op te letten. Experts voorspellen een rally boven de $10 en positioneren dit als een veelbelovende golf om van te profiteren.

Conclusie

De beste altcoins om in het tweede kwartaal van het jaar te kopen zijn Toncoin, dogwifhat en InQubeta. Deze cryptocurrencies hebben het meeste potentieel, waardoor ze onmisbare munten zijn. Voor nog meer winst raden we aan InQubeta te overwegen. Klik op de onderstaande link voor meer informatie over dit token.

Bezoek de InQubeta-website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.