Litecoin (LTC)
Persbericht

Litecoin haalt Bitcoin in als voornaamste betalingsvoorkeur; Render Rival wint aan grip als strategische investering

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptowereld was onlangs getuige van een verrassende verschuiving, waarbij Litecoin (LTC) Bitcoin (BTC) overtrof en als het beste token werd beschouwd bij het bespreken van transactiebetalingen. Terwijl Bitcoin bezig was richting een nieuwe ATH te streven, onttroonde Litecoin deze stilletjes. LTC heeft de schijnwerpers gestolen als het beste transactietoken op één van ‘s werelds toonaangevende betalingsverwerkers, Bitpay.

De stijging van de populariteit en de vraag naar AI-tokens heeft een positieve invloed gehad op de opkomende AI-cryptocurrency-platforms, waaronder InQubeta (QUBE). Het platform is tijdens de voorverkoop omhoog gegaan en heeft indrukwekkende mijlpalen behaald. De uitzonderlijke prestaties hebben het op de radar van topinvesteerders geplaatst, waarbij experts voorspellen dat het potentieel beter zal presteren dan altcoins zoals Render (RNDR).

Laten we de recente prestatie van Litecoin onderzoeken en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van InQubeta als strategische investeringsoptie bespreken.

InQubeta (QUBE) benut potentieel om gigantische cryptocurrencies te overtreffen

InQubeta is één van de AI-cryptocurrencies die vorig jaar de cryptomarkt bestormden tijdens de AI-hype. Het platform heeft tot doel particuliere beleggers in staat te stellen geld te verdienen aan de AI-sector. Ze zijn ook van plan om samen te werken met startende AI-bedrijven die potentieel hebben en hen fondsen te werven. Het ene doel zal het andere voeden, omdat InQubeta deze startups zal helpen investeringsmogelijkheden in NFT’s te creëren. Deze bedrijven zullen de fondsen gebruiken als durfkapitaal wanneer investeerders ze kopen.

InQubeta-investeerders zullen profiteren terwijl ze genieten van stemrecht en passieve inkomsten uit het inzetmechanisme van InQubeta. Het potentieel voor de AI-industrie om tegen 2030 explosieve winsten te boeken heeft de aantrekkingskracht van InQubeta vergroot, waardoor het de beste crypto is om in te investeren voor investeerders die willen profiteren van de toekomst van AI. Investeren in InQubeta is niet alleen een financiële beslissing; het is een strategische zet om u te helpen gemakkelijk door de cryptocurrency-markt te navigeren.

InQubeta heeft met succes $11,5 miljoen opgehaald tijdens de crypto ICO van het QUBE-token, wat bewijst dat vroege investeerders vertrouwen hebben in het potentieel van het platform. Tijdens de voorverkoop zijn meer dan 878 miljoen tokens verkocht, een bewijs dat QUBE snel verkoopt en dat investeerders zo snel mogelijk moeten instappen. Aan het begin van de voorverkoop was QUBE geprijsd op $0,007, waardoor beleggers zich op een vroeg instappunt konden positioneren. QUBE kost nu $0,0245 in de achtste fase van het evenement.

Aan het einde van de crypto ICO zal QUBE $0,0308 waard zijn, wat een rendement van 20% betekent voor investeerders. Er zijn voorspellingen dat QUBE een honderdvoudige stijging zal realiseren na notering op beurzen vanwege de grote vraag, wat zal leiden tot een stijging van het handelsvolume. Hoewel deze verwachte groei enige tijd kan duren, zullen de voorverkoopinvesteerders met ongeveer 10.000% stijgen, waardoor het de beste cryptomunt is om in te investeren voor winst op de lange termijn.

BuyQube

Litecoin (LTC) in de schijnwerpers als het beste aankooptoken

LTC heeft zich ingezet om een dominantie van 40% als betaalmethode op Bitpay te bereiken. Volgens het BitPay-platform heeft BTC als betalingsoptie momenteel een dominantie van 24%. Deze dominantie is de ATH van Litecoin, die de al lang bestaande kampioen Bitcoin onttroont.

Dat Litecoin meer dan 40% in handen heeft, is een mijlpaal voor het token, en enkele van de redenen voor deze groei zijn onder meer het vermogen van Litecoin om transacties sneller uit te voeren dan Bitcoin. Hoewel Bitcoin boven oude recordhoogtes presteerde, betekent dit niet dat het op grote schaal werd geaccepteerd voor aankopen. De dominantie van Litecoin kan ook te maken hebben met het feit dat aankopen gedaan met LTC minder kosten dan BTC, waardoor Litecoin een zakvriendelijk alternatief is voor de toonaangevende cryptocurrency, vooral voor kleine transacties.

Laatste gedachten

De dominantie van Litecoin ten opzichte van Bitcoin bij de adoptie van betalingen bewijst dat alle toptokens in de sector een indrukwekkende groei realiseren en mijlpalen bereiken. Zelfs nieuwe tokens zoals InQubeta hebben indrukwekkende grip gekregen naarmate de markt hoger werd. QUBE is een sterke keuze geweest voor investeerders die willen investeren in blue-chip altcoins. Vroege investeerders zouden enorme winsten kunnen maken tegen de tijd dat het token wordt gelanceerd. De voorverkoop is nog steeds beschikbaar, met een bonus van 15% op elke aankoop. Doe nu mee aan de voorverkoop!

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.