terra, luna, token stijgt
Altcoin

Luna Classic koers schiet met 40 procent omhoog na grote aankondiging Binance

‘s Werelds grootste crypto beurs ter wereld, Binance, heeft zojuist besloten om alle handels-fees die de beurs verdiend op de LUNC/USDT en LUNC/BUSD handelsparen te burnen. Dat is geweldig nieuws voor Luna Classic investeerders.

Een zeer positieve aankondiging van de CEO van Binance

Het onverwachte besluit volgde op de aanvankelijke plannen van de beurs om gebruikers de keuze te geven om aan de transactie-belasting mee te doen. De LUNC-community reageerde hier furieus op en lieten weten dat het geen juiste keus was van Binance. Changpeng Zhao heeft de woede blijkbaar gehoord, want hij heeft nu dus aangekondigd dat Binance alle transactiekosten die ze ontvangen op de LUNC/BUSD en LUNC/USDT transacties zelf zullen burnen. Dit betekent dus dat de gebruikers niks hoeven te betalen en het verbranden van de tokens betaald wordt door Binance.

De Luna Classic (LUNC) koers schiet omhoog

Na de aankondiging van Changpeng Zhao schoot die Luna Classic koers direct omhoog. Binnen 5 minuten was de prijs al met meer dan 25 procent gestegen.

Zoals Newsbit eerder vandaag schreef werden er tot nu toe minder LUNC tokens verbrand dan dat de gemeenschap had gehoopt. Met de aankondiging van Binance zou hier echter wel eens verandering in kunnen komen. De beurs is namelijk verantwoordelijk voor veruit de meeste LUNC-transacties.

Altcoin nieuws

Dit zijn de 3 best presterende cryptomunten van het moment
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Tether brengt dollar en goudmunten naar Telegram
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85