pbter
Persbericht

LUNA Koers Pumpt 20% Na Vrijspraak Do Kwon, Kan Luna Classic 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De koers van Terra ($LUNA) is deze week flink gestegen. De LUNA koers zag een toename van ruim 88% op dinsdag 5 maart. De explosieve koersstijging is een reactie op een afwijzing van de uitlevering van Do Kwon (Terraform Labs) aan de Verenigde Staten. 

Do Kwon is de medeoprichter van Terraform Labs, het moederbedrijf achter de stablecoin TerraUSD en Luna. De CEO werd opgepakt wegens het verkopen van niet geregistreerde effecten. In 2022 stortte TerraUSD en Luna ineen, met als gevolg een verlies van ruim $40 miljard. 

Do Kwon en zijn zakenpartner werden in Montenegro opgepakt en kregen een gevangenisstraf van vier maanden opgelegd. De Verenigde Staten hebben om een uitleveringsverzoek gevraagd, maar dit verzoek is deze week afgewezen. De LUNA koers reageerde hevig op het nieuws en zag een explosieve stijging, waarbij de daily candle met +44% sloot.

Luna Koers Analyse – Kan Lune 1 Euro Worden?

Als we kijken naar de grafiek voor de koers van Terra Luna is er duidelijk te zien dat trend gekanteld is van neergaand naar opgaand. 

Na een korte accumulatiefase van 15 augustus tot 10 november, heeft de koers van Terra Luna weten uit te breken richting de bovenzijde. Vervolgens is er een high gevormd met daaropvolgend een higher low. Recentelijk heeft de koers de vorige lokale top weten te overtreffen en heeft daarmee een nieuwe lokale top neergezet. 

Het meest logische gevolg zou nu zijn voor een test om opnieuw support te vinden. Om de opgaande trend in stand te houden zou een higher low boven de koers van $0,55 ervoor zorgen. Daarna zal de koers van LUNA waarschijnlijk het resistance level rond $2,30 gaan testen.

Nu de koers van Bitcoin een nieuwe all time high heeft weten neer te zetten en de algehele crypto sector groene cijfers ziet de afgelopen maanden ziet het er rooskleurig uit voor de koers van LUNA. Het grote aantal kapitaalinstroom in de crypto sector vanuit vermogensbeheerders zal ervoor zorgen dat niet alleen Bitcoin, maar ook altcoins zoals Terra Luna, Ethereum, Cardano en Solana een flinke stijging zullen zien.

De Terra Luna koers wordt momenteel verhandeld rond $1,10. Dit betekent dat de koers bijna weer op 1 euro staat. Het is dus goed mogelijk dat binnen enkele dagen of weken de koers van Luna boven het 1 euro territorium verhandeld wordt. 

Alternatieven voor Crypto Investeerders

Het is voor investeerders van groot belang om vermogen te spreiden en een goed onderbouwde portfolio te creëren. Altcoins zoals Terra Luna of Ethereum kunnen hier een bijdrage aan doen. Het is ook mogelijk om je als investeerder in het diepe van de crypto sector te gooien en onderzoek te doen naar nieuwe opkomende crypto projecten. 

In dit artikel hebben we een aantal opkomende crypto projecten onderzocht, zodat jij als investeerder dit niet meer hoeft te doen. Deze crypto projecten verkopen hun eigen tokens tijdens de presale. Hier kunnen vroege investeerders tegen een relatief lage koers als eerste de tokens van het project bemachtigen, voordat deze op een decentralized exchange (DEX) of centralized exchange (CEX) verschijnen. 

In 2023 hebben we meerdere van deze presale projecten flink zien groeien. De cryptomunt van deze projecten is tientallen keren tot soms wel honderden keren over de kop gegaan. Het kan dus voor vroege investeerders zeer lucratief zijn om te investeren in deze nog onbekende crypto projecten. Houdt wel in het achterhoofd dat het investeren in presale risico’s met zich meebrengt. 

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) – Stake Altcoins en Ontvang Bitcoin

Bitcoin Minetrix is een presale project dat is gelanceerd op 26 september 2023. Na een korte periode wist het project uit te groeien tot een van de dominerende crypto presales van 2023. Binnen enkele maanden wist Bitcoin Minetrix miljoenen dollars op te halen met zijn briljante idee voor het duurzaam minen van Bitcoin. Inmiddels is er met de presale meer dan $11,8 miljoen opgehaald. 

Bitcoin Minetrix is met het idee gekomen, door middel van het investeren in de $BTCMTX token, om de mogelijkheid te creëren deel te nemen aan het duurzaam minen van Bitcoin. 

Direct na het aanschaffen van de $BTCMTX token, kunnen investeerders de tokens staken. Met het staken van $BTCMTX verdienen stakers ten eerste meer $BTCMTX. Na het aflopen van de presale krijgen ze ook cloud mining credits. Met deze cloud mining credits kan hash power gekocht worden bij Bitcoin miners. Zo neem je als investeerder dus indirect deel aan het actief minen van Bitcoin. 

Mis de kans niet om je aan te sluiten bij dit revolutionaire crypto project. De $BTCMTX tokens zijn te koop via de officiële website van het project. 

Koop $BTCMTX Hier

Green Bitcoin ($GBTC) – Profiteer op Duurzame Wijze van de Bitcoin Koers

Green Bitcoin is een ander duurzaam presale project dat op de Ethereum blockchain gebouwd is. Tijdens de presale wordt de ERC-20 token $GTBC verkocht. Het project heeft sinds de lancering al meer dan $2 miljoen weten op te halen. 

Het is met Green Bitcoin mogelijk om de koers van Bitcoin te voorspellen. Bij het juist voorspellen van de koers kan een investeerder extra tokens verdienen. 

Het duurzame aspect van het presale project zit in het feit dat Green Bitcoin gebouwd is op de Ethereum blockchain en daardoor op het Proof-Of-Stake (POS) consensus mechanisme draait. Bitcoin draait daarentegen op het Proof-Of-Work (POW) consensus mechanisme, waardoor er veel meer stroom nodig is om het netwerk te laten draaien. 

Green Bitcoin draagt dus bij aan een duurzamere planeet en verschaft daarnaast ook nog eens de kans om $GBTC te kopen tegen een lage koers. 

Wacht dus niet langer en neem deel aan een groenere wereld door middel van Green Bitcoin. De veelbelovende crypto $GBTC is alleen te koop via de officiële website van het presale project.

Koop $GBTC Hier

Scotty AI ($SCOTTY) – Perfecte Samenkomst van AI en Crypto Memes

Scotty AI is een presale project dat, net als Green Bitcoin, op de Ethereum blockchain is gebouwd. Het project heeft met zijn presale al meer dan $2,8 miljoen op weten te halen. Het doel van Scotty AI is om een veilige haven te bieden in het riskante crypto landschap. Door middel van AI-technologie wil het project oplossingen bieden voor veiligheid, het achterhalen van frauduleuze activiteiten en het beperken van risico’s binnen de crypto markt.

Tijdens de presale wordt de $SCOTTY token verkocht. De token is ontworpen vanuit liefde voor de Schotse terriër en zal functioneren als token voor het ecosysteem van Scotty AI. Het presale project heeft een speciaal ontworpen programma dat investeerders beschermt tegen fraude en onveilige situaties.

Daarnaast werkt het project ook nog aan zijn eigen hulpmiddel, genaamd Scotty Swap. Met Scotty Swap is het mogelijk om verschillende DeFi-tokens om te ruilen voor $SCOTTY tokens. Op deze manier biedt het project niet alleen nieuwe investeerders binnen de crypto sector de gelegenheid om alles uit de crypto sector te halen, maar ook de ervaren gebruikers.

Laat je meeslepen in de wereld van Scotty AI en wordt een vroege investeerder van de $SCOTT -token. De token is alleen te koop via de officiële website van het presale project. Daar is inmiddels al bijna $3 miljoen opgehaald, wat een duidelijk teken is van de potentie van het project.

Koop $SCOTTY Hier


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.