Terra luna
Persbericht

LUNC Koers Pumpt 10% Na Burn 1 Miljard Tokens, Kan Terra Luna Classic Herstellen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terra Classic (LUNC) koers is vandaag met +1,2% toegenomen en de waarde van de token is daarmee boven de $0,0001 gestegen. Dit nadat de community van Terra Luna Classic erin geslaagd is om in 7 dagen tijd meer dan 1,1 miljard LUNC te burnen.

Met zo’n 5,78 biljoen LUNC in circulatie is deze burn slechts een kleine stap voor de community, maar de Terra Classic community hoopt op een dag de koers naar $0,01 of 1 cent te brengen.

Kan Terra Luna Classic Herstellen na Burn 1 Miljard LUNC Tokens?

Terra Luna Classic heeft een burn mechanisme met als doel om de gigantische supply van totaal 6.811.937.871.594 (6,8 biljoen) LUNC te verlagen. Hierdoor wordt het aanbod verlaagd, wat bijdraagt aan een stijging van de koers.

In de onderstaande tweet van crypto analist AlexCryptoBull is te zien dat de Terra Classic community in een week tijd meer dan 1 miljard LUNC heeft geburnd. Deze burn heeft momenteel een waarde van ruim €100.000 aan tokens.

Door middel van deze token burns hoopt de community dat LUNC naar $0,01 kan stijgen, hoewel dit mogelijk op zijn minst nog enkele jaren kan duren. 

De token bereikte in april 2022 een piek van meer dan $100 per token, toen de supply nog veel lager was dan nu. In mei 2022 is de token helemaal ingezakt na de crash die veroorzaakt werd door oprichter Do Kwon die crypto investeerders miljarden heeft gekost.

Er is nog veel werk te doen voor de Terra Luna Classic community. Maar met behulp van onder andere Binance, die meer dan 50% van alle token burns heeft gedaan tot nu toe, is er een kans dat de LUNC koers op een dag weer naar 1 cent kan gaan.

LUNC Koers Verwachting

Op dit moment ligt de LUNC koers nog ver onder het niveau van begin december vorig jaar. De koers is sinds de piek rond $0,00025 met ruim -60% gedaald voordat het deze week een teken van een rebound toonde.

Vorige week woensdag heeft LUNC de 200-daagse moving average (blauw) getest als support, maar hier is de token niet onderuit gebroken. LUNC is vanuit dat punt langzamerhand weer omhoog geklommen met een stijging van bijna +9% in de afgelopen 7 dagen.

De lage Relative Strength Index (RSI) van 40 wijst erop dat LUNC nog licht oversold is en mogelijk nog verder kan klimmen de komende tijd. De LUNC koers zou dan de komende weken zijn 30-daagse moving average (geel) rond de $0,00011 kunnen testen.

Voor een stijging naar de $0,01 ligt er echter nog veel werk voor de boeg. Hiervoor moeten veel tokens geburnd worden, terwijl de vraag naar LUNC gelijk blijft of groeit. In dat geval zou LUNC mogelijk over 2 jaar naar $0,01 kunnen gaan, een stijging van bijna 100 keer ten opzichte van het huidige niveau.

Door de instorting van de originele Terra Luna in mei 2022, wil een groot deel van de crypto markt echter niets met LUNC te maken hebben. Het is daarom geen garantie dat de altcoin ooit nog naar de $0,01 kan gaan.

Veelbelovende Alternatieven voor LUNC die Alle Aandacht Opeisen

Veel traders en investeerders hebben geen hoop meer voor LUNC en zullen de altcoin al glad vergeten zijn. Er zijn vandaag de dag veel alternatieven voor LUNC die veel meer potentie hebben om je crypto portfolio te laten groeien in waarde.

De onderstaande 3 crypto projecten zitten nog in hun vroege fase en hebben de potentie om op de korte termijn flink meer waard te worden. De tokens van deze projecten zijn daarom voor velen aantrekkelijker dan Terra Luna Classic.

Sommigen zien Terra Luna Classic als een post-apocalyptische versie van Terra Luna die in 2022 is ingestort. Maar deze projecten zijn juist het omgekeerde, want ze moeten nog officieel gelanceerd worden en hebben daarom al veel interesse opgewekt.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Nieuw Stake-to-Mine Platform met Veel Potentie

Bitcoin Minetrix is een nieuw cloud Bitcoin mining project dat mensen de gelegenheid geeft om zonder hardware BTC te minen. Dit project maakt crypto mining toegankelijker en eenvoudiger dan ooit tevoren en heeft daarom al $9,85 miljoen opgehaald met zijn presale.

In de presale verkoopt Bitcoin Minetrix zijn BTCMTX token, die toegang geeft tot het Stake-to-Mine mechanisme. Door BTCMTX tokens te staken, verdien je extra tokens en speciale cloud mining credits waarmee je BTC kunt minen via de cloud.

Dit hele proces loopt voor de gebruiker via een overzichtelijk dashboard, waardoor je geen technische kennis nodig hebt om te minen via de cloud. Door te minen met Bitcoin Minetrix verdien je dus op passieve wijze Bitcoins die nieuw in circulatie zijn gekomen.

BTCMTX is voor $0,0131 per token te koop in de presale, maar zal op woensdag stijgen in prijs. Nadat de presale de $15 miljoen heeft bereikt, zal de token lanceren op exchanges en kan de prijs nog verder stijgen.

Door te investeren in Bitcoin Minetrix zet je in op de prestatie van zowel Bitcoin als van deze nieuwe altcoin die potentie heeft om te exploderen in waarde. Daarnaast kun je tijdens de presale al kiezen om BTCMTX tokens te staken voor passieve beloningen.

Nu naar Bitcoin Minetrix

Sponge V2 (SPONGEV2) –  Beste Meme Coin voor de Korte Termijn

LUNC wordt door sommige traders en investeerders tegenwoordig gezien als meme coin of shitcoin. Voor een meme coin doet LUNC het echter niet erg goed en daarom kun je beter kijken naar nieuwe meme coins zoals Sponge V2.

Sponge V2 is de opvolger van de succesvolle Sponge, die vorig jaar een x100 pump heeft meegemaakt. Met deze nieuwe token hoopt het team de markt een tweede kans te geven voor zo’n 100x pump. Alleen zal dit proces net iets anders verlopen dan de vorige keer.

De nieuwe V2 token komt met extra utility, waaronder een opkomende crypto game waarmee je extra tokens kunt verdienen. Deze sponzige Play-to-Earn game zal ook een 100% gratis versie hebben zonder beloningen en puur voor de lol van spelen.

Sponge V2 is nog niet gelanceerd op exchanges, maar kan door vroege investeerders worden verdiend als beloning via een staking mechanisme. Door de Sponge (V1) token te kopen en te staken via sponge.vip, verdien je Sponge V2 tokens die je tijdens de lancering kunt claimen.

Door Sponge V2 te kopen heb je de kans om de volgende x100 pump mee te maken en te profiteren van een project dat nog meer potentie heeft om dit jaar viraal te gaan met zijn nieuwe game.

eTukTuk(TUK) – Beste Duurzame Crypto van dit Moment

eTukTuk is een bijzonder project die al zijn aandacht richt op de markt van ontwikkelingslanden, specifiek op de voertuigen die in deze landen gebruikt worden; de Tuktuks. eTukTuk is een elektrisch alternatief voor de tuktuk die nog efficiënter en beter is voor het milieu.

Bestuurders kunnen de native TUK token gebruiken voor de aanschaf en onderhoud van eTukTuk. Deze mogelijkheid is te danken aan partnerschappen van eTukTuk met onder andere de overheid van Sri Lanka.

TUK token holders profiteren van beloningen door de token te staken. Nadat het project lanceert kun je meedoen aan Power Staking, waarmee je op lange termijn passief inkomen verdiend. De hoogte van dit passieve inkomen in gebaseerd op de welvaart van het project.

In onderstaande video behandeld crypto analist Elroy Ryon ook alle voordelen van eTukTuk uitgebreid en geeft hij een verwachting van de mogelijke TUK token koers. 

De TUK token is tijdens de presale voor een lage prijs van $0,026 per stuk te koop maar zal op woensdag stijgen in prijs. Tijdens de presale kun je kiezen om de token te staken voor extra beloningen in de vorm van TUK.

Met een investering in TUK profiteer je van de groei van de EV (Electric Vehicle) sector in ontwikkelingslanden. Hiermee kunnen inwoners van deze landen goedkoper reizen en kan het project meer geld opleveren voor investeerders.

Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.