Crypto analist
Bitcoin

Macro-guru Dan Tapiero verwacht snel nieuwe Bitcoin all-time high

Macro-guru en investeerder Dan Tapiero zegt dat Bitcoin zich opmaakt voor een uitbraak na het printen van een groot bullish technisch patroon. Het gaat om een grote cup-and-handle, die Bitcoin door de jaren heen vormde. Zodra we voorbij de all-time high van maart 2024 zal het volgens Tapiero raak zijn.

Nieuwe all-time highs voor Bitcoin

Een cup-and-handle patroon wordt doorgaans gezien als een bullish voortzettingspatroon, wat suggereert dat een financiële asset op adem komt na een scherpe rally, voordat een belangrijke weerstand wordt gebroken.

Maar volgens Dan Tapiro kan Bitcoin nog steeds door een periode van zijwaartse consolidatie gaan, voordat het uiteindelijk van die overtuigende uitbraak komt.

“Als dit geen cup-and-handle is, dan weet ik het ook niet meer. Dit was over de gehele linie een goede dag. Een sterk banenrapport en gedreven door de liquiditeit handelen Bitcoin en Ethereum nog altijd goed. Het doorbreken van de highs van maart zou betekenen dat we lanceren. We kunnen nog een beetje grillige koersactie, maar dagen als deze zorgen voor bevestiging”, aldus Tapiero.

Als Tapiero gelijk krijgt, dan moet Bitcoin dus binnenkort aan een nieuwe maanmissie beginnen en de weg naar nieuwe all-time highs inzetten. Wanneer we die explosieve stijgingen precies kunnen verwachten komt niet duidelijk uit de verhalen van Tapiero naar voren, maar dat lijkt op basis van zijn verhaal geen kwestie van kwartalen meer.

China is bullish voor Bitcoin en goud

Vervolgens gaat hij in op de keuze van China om de geldprinters van stal te halen. Het gaat al enige tijd minder met de Chinese economie en daar lijken ze nu klaar mee te zijn.

“Dit is een gigantisch macro-event. Het staat er zo slecht voor in China dat de overheid iets moet doen. Directe stimuleringen voor Chinese aandelen, renteverlagingen, er komt veel liquiditeit aan. De bodem is waarschijnlijk bereikt voor Chinese assets. Bazooka. Dit is bullish voor goud en Bitcoin. Ja, soms is het gewoon zo makkelijk”, aldus een hele positieve Dan Tapiero.

Geloof jij dat Dan Tapiero gelijk krijgt en we in Q4 2024 een gigantische koersexplosie van Bitcoin op de grafieken zullen zien? Wij zouden er in ieder geval niets op tegen hebben.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Matrixport: 8% van de wereldbevolking gebruikt crypto in 2025
Adam Back: Het is goed dat Bitcoin geen excentrieke oprichter kent
Bitcoin-investeerders verkopen massaal: crypto-beurzen worden overspoeld
Meer nieuws

Meest gelezen

Deze 3 crypto’s laten enorme stijgingen zien: Wat is er aan de hand?
Bitcoin koers zakt onder $60.000 terwijl de SEC opnieuw toeslaat
Waarom vandaag 14:30 cruciaal wordt voor de Bitcoin koers
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk