Bitcoin

Man die Bitcoin Wallet heeft gehackt zegt dat BTC nog steeds veilig is

John Cantrell zorgt ervoor dat Bitcoin nog steeds veilig is, ondanks het feit dat hij met succes een Bitcoin-wallet heeft gehackt.

John Cantrell, een projectontwikkelaar van Bitcoin en het Lightning Network, heeft onlangs onthuld dat hij met succes een Bitcoin-wallet heeft gehackt. Zijn artikel ontving toen een aantal reacties van mensen die concludeerden dat Bitcoin dus niet veilig is. Cantrell vertelde toen dat mensen het belangrijkste punt misten, dus legde hij in een tweet-thread op 19 juni uit en zorgde ervoor dat Bitcoin ondanks het hacken van een wallet nog steeds veilig is.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Het duurt eeuwig om een Bitcoin wallet te hacken

Volgens Cantrell zijn Bitcoins die zijn opgeslagen in een wallet die is gegenereerd op basis van een geheugen van 12 woorden, veilig. De enige reden waarom hij de Bitcoin-wallet kon hacken, was omdat de eigenaar van de wallet 8 van de 12 woorden openbaar maakte. Hij legde uit:

“Het is niet rendabel om een wallet waarvan je 12 woorden moet hacken, ook al gaat het om een investering van $100 miljard. Zelfs al zou je dan de Bitcoins kunnen verkopen (wat niet zou kunnen) zou het hacken van een wallet met 12 woorden meer dan 422 triljoen jaar duren.”

De enige manier waarop Bitcoin niet veilig is, is wanneer de veiligheidswoorden worden onthuld. “Laat gewoon niemand in de buurt komen van je veiligheidswoorden, ‘vertelde hij.

 

Bitcoin nieuws

VanEck: Bitcoin heeft afgelopen jaar bijna iedere activaklasse verslagen
Langverwachte goedkeuring: BlackRock’s Bitcoin ETF krijgt groen licht voor handel in opties
Bitcoin stijgt: maar dit is nodig voor een nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom