Rebel Satoshi
Persbericht

Markten vertonen zwakke prijsactie op Polygon (MATIC), terwijl Rebel Satoshi mijlpaal van $1,8 miljoen bereikt

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Rebel Satoshi ($RBLZ) stijgt naar $0,025 met een rally van 150% voordat de token op 29 februari wordt genoteerd.
  • Er wordt voorspeld dat Polygon (MATIC) de neerwaartse trend zal voortzetten en onder de $0,70 zal dalen.

Nu de markt volatiel wordt, blijft één van de beste altcoins, Polygon (MATIC), zwakte vertonen. Ondertussen heeft Rebel Satoshi ($RBLZ) tijdens de lopende voorverkoop de mijlpaal van $1,8 miljoen overschreden. Laten we diep graven om te begrijpen wat $RBLZ de beste crypto maakt om te kopen vóór top-altcoins zoals MATIC.

Rebel Satoshi overschrijdt de mijlpaal van $1,8 miljoen terwijl de lancering nadert

Rebel Satoshi is een door de gemeenschap aangestuurde meme-munt die inspiratie haalt uit bekende mensen als Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto. Rebel Satoshi wil een revolutie teweegbrengen in de markt en de groeiende centralisatie uitdagen. De rebellie van Rebel Satoshi zal worden veroorzaakt door de leden van de Recusant-gemeenschap.

Rebel Satoshi is niet alleen een symbolisch project, maar zal ook evolueren naar een spel om te verdienen. Bovendien zal het Rebel Satoshi-ecosysteem een Rebels ‘Artefact Vault’ omvatten met 9.999 unieke NFT’s en een stakingpool. Het Rebel Satoshi-ecosysteem is toegankelijk via de native governance-token $RBLZ.

Het gedurfde doel van Rebel Satoshi is om het $RBLZ-token naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen te brengen. Rebel Satoshi heeft de voorverkoop van het $RBLZ-token uitgevoerd en heeft al meer dan $1,8 miljoen opgehaald. De voorverkoop bevindt zich momenteel in de Monarchs Ronde 4 voor $0,022 per $RBLZ met een stijging van 120%.

De $RBLZ-tokenvoorverkoop gaat zijn laatste ronde in voordat het token op 29 februari op de belangrijkste DEX’s wordt genoteerd. De $RBLZ-noteringsprijs zal stijgen naar $0,025 per token met een totale voorverkoopstijging van 150%. Rebel Satoshi is in vergevorderde discussies om het $RBLZ-token ook op een belangrijke tier-1 CEX te plaatsen.

Als gevolg hiervan noemen investeerders en experts het $RBLZ-token één van de beste altcoins die je momenteel kunt kopen.

RebelSatoshiBanner

Veelhoek blijft naar beneden glijden te midden van de uitbreiding van het ecosysteem

Het Polygon (MATIC)-token was getuige van een rally samen met de markt na de goedkeuring van BTC Spot ETF. Op 11 januari steeg de Polygon (MATIC) prijs naar $0,95 voordat hij samen met de markt in een correctie terechtkwam. Sindsdien is de Polygon (MATIC) prijs met 17% gedaald om op 6 februari op $0,79 te handelen.

Terwijl de MATIC-prijs daalde, is het Polygon-ecosysteem blijven groeien. Op 15 januari kondigde de Moonveil Studio bijvoorbeeld aan dat het zich zou aansluiten bij het Polygon-ecosysteem. Op 17 januari werd Polygon Labs gekozen om lid te worden van de Tokenized Asset Coalition. Op 30 januari ging Immutable zkEVM Mainnet Early Access, gebouwd op het Polygon-netwerk, live.

Deze ontwikkelingen zijn er niet in geslaagd de daling van de MATIC-tokenprijs te stoppen. Als gevolg daarvan zijn experts in de toekomst bearish over het Polygon (MATIC)-token. Ze voorspellen dat het MATIC-token de komende weken onder de $0,70 zal dalen.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-voorverkoopwebsite of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.