Persbericht

MATIC prijsvoorspelling is bullish voor april. Is de online arcade van Metacade een betere investering?

Polygon (MATIC) is een crypto project waar veel beleggers die investeren in crypto de laatste tijd naar kijken. Deze unieke oplossing biedt ontwikkelaars een scala aan tools voor het maken van dApps, met als uiteindelijk doel om massale acceptatie naar het Ethereum platform te brengen. Maar hoe zal de MATIC-prijs de komende jaren veranderen? Deze Polygon prijsvoorspelling zal toekomstige schattingen voor Polygon crypto bekijken en tegelijkertijd onderzoeken of Metacade, dat zich momenteel in de laatste fase van de presale bevindt, een slimmere investering zou kunnen zijn.

Prijs van MATIC stijgt, maar Metacade kan meer bieden

2023 was tot nu toe een goed jaar voor Polygon crypto, met een prijsstijging van bijna 30% sinds het begin van het jaar. De afgelopen dagen waren echter niet zo gunstig voor de MATIC-prijs en deze begon te tuimelen. Om die reden kijken slimme beleggers die investeren in crypto elders naar geweldige kansen. Metacade (MCADE) begint op te vallen als een zeer interessante mogelijkheid als je wil investeren in crypto.

Metacade richt zich op de play-to-earn (P2E) gaming ruimte en zal een aantal opwindende veranderingen in de GameFi-sector brengen en de presale is tot nu toe een groot succes geweest. De presale is van start gegaan met een prijs van $0,008, wat veel beleggers die investeren in crypto heeft aangetrokken. Alleen al in de eerste 17 weken van het presale evenement wist Metacade meer dan $13m op te halen. Dat cijfer blijft stijgen terwijl de presale de laatste fase ingaat, met een huidige prijs van $0.02.

Wat is Metacade?

Metacade wordt een spannende en levendige op de blockchain gebaseerde gaming hub. Het platform zal de vorm aannemen van een digitale arcade waar spelers niet alleen toegang hebben tot en kunnen genieten van P2E-games, maar ook in contact kunnen komen met andere gebruikers en crypto kunnen verdienen via Web3- en GameFi-ervaringen. En met de verwachting dat de GameFi-markt tegen 2025 een uitzonderlijke groei zal doormaken en zelfs de traditionele gaming zal overtreffen, zijn de verwachtingen voor dit platform zeer hooggespannen.

Metacade zal een enorme selectie aan game titels bieden, variërend van retro-arcade games uit het verleden tot hypermoderne moderne gaming ervaringen. Het project is tevens van plan een steeds groter wordende community van gameliefhebbers en beleggers die investeren in crypto te koesteren, met verschillende voordelen voor gebruikers, zoals de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen via bijdragen aan sociale content.

Beleggers die investeren in crypto zijn ook enthousiast over Metacade’s unieke Metagrants programma. Metagrants is een project dat tot doel heeft om ontwikkelaars te verleiden om geweldige nieuwe ervaringen te creëren, exclusief voor de Metacade digitale arcade, waarbij MCADE-tokenhouders kunnen stemmen over welke games financiering krijgen in de vorm van een Metagrant. Op deze manier wordt Metacade niet alleen een geweldige ruimte voor gamers, maar ook voor gamemakers.

Metacade prijsvoorspelling

Naast het kijken naar de prijsvoorspelling van Polygon en hoe de MATIC-prijs de komende jaren zou kunnen veranderen, moeten we ook rekening houden met Metacade. De prijsvooruitzichten voor dit token zijn zeer optimistisch, dankzij de wijdverbreide interesse in gaming-tokens in het algemeen en de verwachte uitbreiding van de metaverse sectoren in de komende jaren.

Aangezien experts verwachten dat GameFi-tokens zoals MCADE de komende jaren tot de grootste stijgers zullen behoren, is de hoop groot dat Metacade de concurrentie kan overtreffen en de verwachtingen kan overtreffen. Aangezien het op dit moment een van de meest besproken coins in de GameFi-ruimte is, lijkt een toekomstig doel van $1 haalbaar op de middellange termijn. Naarmate we meer riuchting een op de metaverse georiënteerde wereld gaan, is het niet te zeggen hoeveel hoger MCADE zou kunnen klimmen. 

Polygon prijsvoorspelling

Terugkomend op Polygon crypto, is het een goed idee om vooruit te kijken en je voor te stellen hoe deze coin de komende jaren in waarde zou kunnen veranderen. De afgelopen jaren waren goed voor de MATIC-prijs, met grote evenementen zoals de steun van miljardair-investeerder Mark Cuban in 2021 en 2022-partnerschappen met Draftkings en Adobe die de MATIC-prijs hielpen stijgen.

Het recente succes van Polygon met NFT’s suggereert dat elke Polygon prijsvoorspelling voor 2023 en daarna behoorlijk optimistisch zou moeten zijn. We kunnen niet precies zeggen waar de MATIC-prijs zou kunnen eindigen. Sommige beleggers die investeren in crypto zijn zeer optimistisch over de toekomst, in de overtuiging dat MATIC een dubbelcijferige waardering zou kunnen bereiken, terwijl anderen conservatiever zijn. In beide gevallen lijkt een geleidelijke stijging zeker waarschijnlijk voor deze coin.

MCADE is dit moment een van de beste opties voor het investeren in crypto

De toekomst voor MATIC ziet er absoluut rooskleurig uit en biedt beleggers die investeren in crypto een behoorlijke kans om te overwegen, vooral voor de lange termijn. De potentiële winsten van Metacade’s MCADE-token lijken echter nog spannender. Metacade’s gedurfde visie en potentieel op de lange termijn maken van het token een van de beste opties om op dit moment te kopen. Als je de actie niet wilt missen moet je snel handelen, want de laatste fase van de presale is aangebroken.

Je kunt hier deelnemen aan de laatste fase van de Metacade presale.