Ripple, xrp
Ripple

Mede-oprichter Ripple verplaatst 75 miljoen XRP-tokens

XRPL Monitor, een monitoringstool die XRP-transacties volgt, heeft laten weten dat de mede-oprichter van Ripple, Chris Larsen, 75 miljoen XRP-tokens heeft verplaatst tussen 2 van zijn wallets. Hiermee wordt in één klap een enorme hoeveelheid XRP-tokens verplaatst.


XRP verplaatst tussen wallets

Dit werd bekend gemaakt via een tweet op het sociale netwerk Twitter. Hierin werd duidelijk dat 74,999,500 XRP-tokens zijn verplaatst voor een fee van slechts 0.000012 XRP. Alhoewel dit een aanzienlijke hoeveelheid XRP-tokens zijn, werd ook duidelijk dat het account er nog meet bevatten, maar liefst 104,077,781 XRP.

Toch vinden er vaker grote XRP-transacties plaats op het netwerk. Zo worden er iedere maand een enorme hoeveelheid op het netwerk gezet door de Escrow van Ripple. Dit is dan ook zeker geen geheim van het bedrijf. Velen geloven dat dit komt om de prijs laag te houden, waardoor Ripple eenvoudiger nieuwe investeerders kan aantrekken.

https://twitter.com/XRPL_Monitor/status/1273032988985565185

Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Ontwikkelingen Ripple

Gisteren werd bekend dat Japanse investeerders steeds meer voorkeur geven aan Ripple. Zo is Ripple in het land populairder dan Ethereum, terwijl Ethereum hoger in de ranglijsten staat. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.

Hiernaast werd ook bekend dat de on-demand-liquidity (ODL)-service van Ripple in de zeer nabije toekomst zich zal gaan uitbreiden naar Brazilië. Met deze service kunnen wereldwijd transacties worden uitgevoerd in slechts een fractie van een seconde. Ben jij hier benieuwd naar? Klik hier om naar het betreffende artikel te gaan.