Ripple

Ripple brengt ODL zeer binnenkort naar Brazilië

Volgens Marjan Delatinne, directrice van Ripple’s Global Banking afdeling, is de on-demand liquiditeit van het bedrijf mogelijk binnenkort beschikbaar in Brazilië.


Ripple’s on demand liquidity

Brazilië zou het volgende gebied kunnen zijn voor cryptobedrijf Ripple om een ​​grensoverschrijdende betalingscorridor te vestigen. Dit zou kunnen leiden tot gebruik van het RippleNet in Latijns-Amerikaanse landen.

In een interview op het YouTube-kanaal ‘Future of Finance’ zei Ripple directrice Marjan Delatinne dat het bedrijf bezig was met de ontwikkeling van een grensoverschrijdend betalingssysteem voor Brazilië.

Bij het uitleggen van Ripple’s On-Demand Liquidity (ODL) aan de host Dominic Hobson, zei Delatinne dat het bedrijf van plan was zijn diensten uit te breiden naar ‘exotische corridors’, waarbij landen als de Filippijnen en Brazilië als markten werden genoemd.

Drie Braziliaanse bedrijven, namelijk Santander, Bradesco en Banco Rendimento, gebruiken momenteel Ripple’s RippleNet voor betalingen. Delatinne legde echter uit hoe ODL kan worden gebruikt met de XRP-token als een brug tussen twee fiat-valuta’s voor grensoverschrijdende transacties.

Het ODL-netwerk neemt toe in gebruik. Het ODL-betalingsnetwerk van Ripple verdrievoudigde in transactievolume in het eerste kwartaal van 2020, terwijl de waarde in USD die werd verhandeld met behulp van ODL met meer dan 294% steeg.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Ripple’s plannen voor Brazilië

De aankondiging van Delatinne volgt op berichten dat de president van de centrale bank van Brazilië op 30 mei een videoconferentie heeft gehouden met CEO Brad Garlinghouse en drie andere vertegenwoordigers van Ripple.

Ripple is sinds juni 2019 al van plan om uit te breiden naar Brazilië en andere landen in Latijns-Amerika. In 2019 richtte het bedrijf al een kantoor op in Sao Paulo.