ripple, xrp
Persbericht

Medeoprichter van Ripple Verliest $112 Miljoen in XRP aan Hackers; Aanzienlijke Investeringen Stromen naar Polkadot Uitdager

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Chris Larsen, de medeoprichter van Ripple, een aanzienlijk verlies geleden toen hackers ongeveer $112 miljoen aan XRP uit zijn persoonlijke wallets stalen. Dit incident roept niet alleen zorgen op over de beveiliging van digitale activa, maar verschuift ook de focus naar veilige platforms zoals InQubeta, een uitdager van Polkadot, dat een aanzienlijke instroom van investeringen ziet in zijn cryptocurrency ICO-fase.

De XRP Fiasco: Het Benadrukken van de Behoefte aan Verbeterde Beveiliging

Chris Larsen, de medeoprichter van Ripple, kreeg de schok van zijn leven toen er voor meer dan $100 miljoen aan XRP uit zijn wallet werd gestolen. Hij was vrij snel met het ondernemen van actie om de accounts te laten bevriezen en de wetshandhaving erbij te betrekken. Dit incident dient als een herinnering aan de kwetsbaarheid van digitale activa, ongeacht de status van de houder. Als zelfs de oprichters van XRP kunnen worden beroofd, dan hebben retailbeleggers des te meer reden tot zorg.

InQubeta: Een Veiliger Haven voor Crypto-Investeringen

In de wereld van vandaag, waar veiligheid een grote zaak is, profileert InQubeta zich als een veilige en veelbelovende optie. Het is een blockchainplatform dat zich richt op investeringen in AI-technologie en heeft iets vrij unieks te bieden. Zo werkt het: je kunt fractionele investeringen doen in AI-startups door populaire NFT’s te verhandelen, die ofwel een aandeel in het bedrijf vertegenwoordigen of enkele speciale voordelen bieden. Dit alles gebeurt met behulp van hun QUBE-token.

Maar InQubeta gaat niet alleen over investeren; het gaat over het bouwen van een veilige, betrouwbare plaats voor deze transacties. Ze hebben extra moeite gedaan om ervoor te zorgen dat alles veilig en beveiligd is. Hun slimme contract is gecontroleerd door Hacken, dus je weet dat het solide is. Bovendien zijn ze KYC-geverifieerd door BlockAudit. In een tijd waarin zelfs de top altcoins te maken krijgen met veiligheidsbedreigingen, is dit soort veiligheidsnet erg belangrijk.

Centraal in het ecosysteem van InQubeta staat de QUBE-token, een ERC20-munt met deflatoire mechanismen. Een deel van elke transactie wordt toegewezen aan een burn wallet en een beloningspool, wat langdurig vasthouden en deelname stimuleert. Het succes van de voorverkoop van InQubeta, met meer dan $8,9 miljoen opgehaald, getuigt van het vertrouwen dat investeerders hebben in zijn unieke model en langetermijnpotentieel.

InQubeta heeft zijn zinnen gezet op een ambitieus plan voor de toekomst. Ze zijn van plan een NFT-marktplaats uit te rollen, een InQubeta-swap te lanceren en zelfs hun eigen InQubeta-DAO op te starten. En dat is nog niet alles – ze zijn van plan om tegen 2024 uit te breiden over verschillende blockchainnetwerken. Dit toont aan hoe toegewijd InQubeta is aan het verleggen van grenzen, voortdurend innoveren en zijn invloed uit te breiden in zowel de blockchain- als AI-werelden.

Conclusie

In de cryptowereld, waar veiligheidsproblemen een grote zaak zijn, zoals blijkt uit het recente incident met Ripple, komt InQubeta naar voren als een veilige en innovatieve optie voor investeerders. Wat InQubeta onderscheidt, is de unieke manier van investeren in AI-startups, en het neemt veiligheid echt serieus. Voor degenen die op zoek zijn naar de beste crypto-investering die veilig, toekomstgericht en met langetermijnpotentieel is, zou InQubeta een goede keuze kunnen zijn. Doe altijd je onderzoek voordat je investeert!

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.