Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Meer dan $1 miljard aan BNB verplaatst na lancering DAR handel

Volgens gegevens van de crypto tracker genaamd Whale Alert, zijn er in een paar uur tijd 1.790.000 BNB verplaatstdoor anonieme cryptocurrency whales.


Whales en Binance verplaatsen $1 miljard in BNB

Elke Binance wallet bevatte gemiddeld ongeveer 200.000 BNB tokens, op één na: De grootste transactie was er namelijk 1 met 800.000 Binance-coins. Dit had een waarde van $472.499.097.

Alle transacties vonden plaats van de ene anonieme wallet naar de andere; er werden echter twee overdrachten vanuit Binance gedaan. De totale waarde van de overgedragen Binance coins is maar liefst $1,057 miljard.


Binance lanceert DAR handel na 30-dagen staking

Eerder kondigde Binance aan dat het op 4 november zou beginnen met het verhandelen van het DAR-token. Op 28 oktober verspreidde crypto handelsplatform Binance het woord over de lancering van het 23e project op zijn launchpool, Mines of Dalaria (DAR). Het is een spel om te spelen en te verdienen dat draait op Binance Smart Chain.

Gebruikers kunnen hun Binance en Binance USD sinds 29 oktober een maand lang inzetten om DAR-munten te farmen.

De Binance Coin is vandaag flink gestegen. Op het moment van schrijven ligt de BNB koers namelijk rond de $610. Dat is ongeveer 9 procent hoger dan een dag geleden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten