Crypto prijs stijgt
Persbericht

Meme Crypto Rally Zet Voort: Kun Je In 2024 Crypto Miljonair Worden Met SHIB, DOGE & PEPE?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Meme crypto zijn ongekend populair en dat blijkt ook uit de aandacht die de grootste varianten krijgen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan Dogecoin, die regelmatig veel aandacht krijgt met dank aan Elon Musk.

Bij meme coins is vaak wel het geval dat de koersen behoorlijk kunnen schommelen. Het is dan ook niet de meest stabiele investering. Een investering op het juiste moment kan er wel voor zorgen dat je de nodige winst kan maken en in uitzonderlijke gevallen misschien een crypto miljonair kan worden.

Daarvoor is dan wel een fikse crypto rally nodig. En die rally is precies waar Dogecoin, Pepe en Shiba Inu mee te maken hebben gehad.

Dogecoin, Pepe en Shiba Inu Verwachting – Maken deze Meme Crypto je een Crypto Miljonair?

Met dank aan een bull run steeg de meme crypto markt in februari naar grote hoogten wat betreft marktkapitalisatie. Grote winnaars hierbij waren Dogecoin, Shiba Inu en Pepe.

Zo kreeg Dogecoin te maken met een crypto rally van 110%. Tegelijkertijd stegen Shiba Inu en Pepe nog harder. Zij stegen respectievelijk met maar liefst 300% en 750%. Inmiddels lijkt het gaspedaal even te zijn losgelaten en vindt er een correctie plaats. Dit is echter niet zo gek gezien de immense groei van de afgelopen peridoe.

De rally bij Dogecoin zorgde ervoor dat de token naar het hoogste punt van de afgelopen drie jaar steeg. Momenteel heeft de meme crypto een marktkapitalisatie van meer dan $20 miljard en heeft de token zelf een waarde van ongeveer $0,15. Afgaand op de Relative Strength Index (RSI) is er zelfs nog een verdere groei mogelijk. Deze staat momenteel op ongeveer 41.

Shiba Inu heeft daarentegen momenteel een waarde van ongeveer $0,00003. Ook hier wijst de RSI van ongeveer 45 op het feit dat er nog verdere groei mogelijk is. Shiba Inu heeft momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $18,5 miljard.

Tot slot nog Pepe. Met dank aan de enorme stijging staat deze token nu op een waarde van ongeveer $0,0000067 met een marktkapitalisatie van iets minder dan $3 miljard. Ook hier lijkt er afgaand op de RSI van 45 nog genoeg ruimte voor groei op de korte termijn.

Is Crypto Miljonair Worden Nog Mogelijk?

Dit lijkt dan ook een verstandig moment om te investeren in deze tokens. Ze tonen namelijk alle drie de potentie voor nog verdere groei, wat dus kan zorgen voor het maken van flinke winsten.

Om daadwerkelijk crypto miljonair te worden heb je al snel een x1000 stijging nodig bij een investering van $1000. Dit betekent dat de marktkapitalisatie van SHIB, DOGE en PEPE, respectievelijk, tot wel $20 biljoen, $18 biljoen en $3 biljoen. De waarde van Bitcoin is momenteel, ter vergelijking, $1,3 miljoen en vertegenwoordigt ongeveer 50% van de totale crypto markt. 

Het lijkt dus niet erg reëel dat je met Shiba Inu, Dogecoin en Pepe nog crypto miljonair kunt worden. Desondanks kun je mogelijk wel mooie rendementen behalen op de korte termijn, gezien de RSI’s. Wil je toch voor de grote klapper gaan? Dan kun je beter investeren in veelbelovende meme coins met een kleine marktkapitalisatie.

Meest Veelbelovende Nieuwe Meme Crypto

Hoewel de drie hiervoor genoemde meme crypto behoren tot de populairste crypto, zijn er veel andere tokens die een relatief groter groeipotentieel hebben. Dit aantal neemt sterk toe in de huidige bull market.

Het kan daardoor wel wat lastig zijn om de juiste crypto te ontdekken om in te investeren. Om je een eindje op weg te helpen hebben we een aantal van de nieuwe en veelbelovende crypto voor je op een rij gezet. Ook deze crypto zijn zeker de moeite waard om in te investeren.

Peen (PEEN)  – Nieuwe Meme Crypto met Veel Potentie

We trappen het lijstje af met Peen (PEEN). Deze nieuwe meme crypto met een bijzonder thema is pas net uit en kende een zeer succesvolle lancering. De koers steeg namelijk meteen met 335%, wat mede te danken was aan het gunstige moment van lanceren met de crypto rally bij andere meme coins. 

Vergeleken met de grote jongens als Dogecoin, Shiba Inu en Pepe is Peen nu nog maar een kleine speler op de markt. Toch toont de crypto meer dan genoeg potentie. Het is goed mogelijk dat de token 100x tot 1.000x gaat.

De token heeft voorlopig nog niets bijzonders als het gaat om de blockchain. Wel zorgt de humor bij deze crypto een groot bereik binnen de crypto community. Die kunnen er op hun beurt voor zorgen dat er een goede community ontstaat voor de token.

De token kan alsnog zorgen voor een flinke hype die gepaard kan gaan met een stijging van de koers. Als de token bijvoorbeeld viraal gaat op TikTok, dan kan dat ervoor zorgen dat er veel nieuwe investeerders komen. Dit zorgt weer voor een stijgende koers en uiteindelijke en sneeuwbaleffect.

Het lijkt er dan ook op dat Peen nog genoeg te bieden heeft voor de toekomst. Wees er dus snel bij met investeren, want voor je het weet is het te laat.

Nu naar Peen

Smog (SMOG) – Meest Veelbelovende Meme Coin op Solana

Waar er door veel nieuwe crypto gekozen wordt voor een lancering via een presale, ging dat bij de lancering van Smog anders. Deze nieuwe token koos namelijk voor een fair launch, waardoor iedereen evenveel kans had om in de token te investeren.

De meme crypto, met draken als thema, is ontwikkeld op de blockchain van Solana. Daarmee treedt de token in de voetsporen van meerdere grote voorgangers, wat veelbelovend is voor de toekomst van de token.

Het is de bedoeling van het project om met behulp van de grootste airdrop ooit meer investeerders aan te trekken. Van het totale tokenaanbod is dan ook 35% gereserveerd voor die airdrops. In de praktijk komt dat neer op een totaal van 490 miljoen tokens.

Bij Smog is er ook sprake van een goede roadmap. De roadmap bestaat uit drie verschillende fases. Als alle fases op de goede manier doorlopen worden, dan gaat de token een grootse toekomst tegemoet.

Dit is dan ook hét moment om te investeren in de token. Onlangs heeft de token een nieuw ATH bereikt en de verwachting is dat er nog grotere stijgingen op de loer liggen. Neem dus snel een kijkje op de website, waar je nu nog kunt profiteren van 10% bonus bovenop je aankoop.

Nu naar Smog 

Sponge V2 (SPONGEV2) – Verbeterde Meme Coin Gaat op voor x100 Rendementen

Toen vorig jaar de meme crypto Sponge uitkwam, was meteen duidelijk dat het ging om een nieuw fenomeen op de markt. De token kende namelijk een zeer succesvolle lancering en nam direct flink toe in waarde. Inmiddels is er ook een trouwe community opgebouwd.

Meer dan genoeg reden dus om verder te gaan met dit project en met een nieuwe versie op de proppen te komen. Dat is dan ook precies wat de ontwikkelaars gedaan hebben met de komst van Sponge V2.

Er zijn echter wel wat veranderingen doorgevoerd, waardoor het hier niet slechts gaat om een vervolg. Er is namelijk sprake van een nieuw nut voor de token. Dat nut is ontstaan met de komst van de Play-to-Earn game.

Door de game te spelen kunnen investeerders nog meer tokens verdienen. Op die manier is het dus mogelijk om aan extra tokens te komen en dus een extra inkomen te verdienen bovenop de winst die je kunt maken door de stijging van de koers.

Als je al deze factoren samenvoegt, dan kom je simpelweg tot de conclusie dat het hier gaat om een crypto met veel potentie. Wacht dan ook niet veel langer en investeer snel in de vernieuwde en verbeterde versie van Sponge.

Nu naar Sponge V2

Scotty the AI (SCOTTY) – Crypto Meme Innoveert Sector met AI

Tot slot blijft er nog een nieuwkomer binnen de meme crypto markt over en dat is Scotty the AI. Deze crypto is de volgende in de lange rij met cryptovaluta die een hond gebruiken als thema. Een thema waar bovendien al meerdere succesvolle verhalen mee zijn geschreven.

Het lijkt er momenteel op dat Scotty het goed zal gaan doen in de toekomst. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze token probeert namelijk meer te zijn dan alleen een meme crypto.

Scotty the AI innoveert namelijk de meme sector met behulp van Scotty Swaps en ScottyChat. Bij Scotty Swaps profiteer je van veilige en efficiënte token exchanges, waar je met geoptimaliseerde transacties kunt zorgen voor maximale winsten. Tegelijkertijd krijg je bij ScottyChat te maken met handige inzichten rondom nieuwe cryptomunten, wat zowel voor beginnende als ervaren investeerders erg handig is.

Momenteel bevindt de token zich nog in de presale, waarbij 30% van het totale tokenaanbod beschikbaar komt. Wees er dus snel bij om later flink te profiteren van winsten. De prijzen zullen daarbij over negen dagen weer stijgen, dus je kunt nu nog maximaal profiteren.

Nu naar Scotty the AI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.