pbpb
Persbericht

Memecoin Seizoen Voorbij? Whales Dumpen Hun Shiba Inu (SHIB) en BONK Om Deel te Nemen aan Algotech (ALGT) Voorverkoop

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Recente trends in crypto tonen opmerkelijke verschuivingen: Shiba Inu ervaart een opvallende stijging in de verbrandingsratio, BONK daagt Shiba Inu (SHIB) uit in handelsvolume, en de voorverkoop van Algotech (ALGT) overtreft de verwachtingen, wat wijst op een veelbelovende toekomst in DeFi met aanzienlijke investeringen en positieve vooruitzichten.

  • Shiba Inu (SHIB) maakte een opmerkelijke stijging van 4.907% mee in de verbrandingsratio, waarbij meer dan 19 miljoen tokens werden verbrand, wat leidt tot optimistische prijsvoorspellingen.
  • Ondanks het succes in handelsvolume, kent Bonk (BONK) een prijsdaling van 29,41%, van $0,000017 naar $0,000012 tussen 11 en 29 januari 2024.
  • Algotech (ALGT) overtreft de verwachtingen en haalt $1,1 miljoen op in een tweedaagse voorverkoop, met een bullish traject, en projecteert een stijging van 275%.

Shiba Inu (SHIB) Schiet Omhoog met een Verbluffende 4.907% Toename in Verbrandingsratio

Op 28 januari 2024 getuigde Shiba Inu (SHIB), de hondenthema-cryptocurrency, van een buitengewone stijging van 4.907% in zijn verbrandingsratio, volgens Shibburn. Deze stijging, volgens SHIB nieuws, resulteerde in het verbranden van meer dan 19 miljoen Shiba Inu (SHIB) tokens over negen transacties, wat een significante opleving markeert ten opzichte van de verbranding van de vorige dag.

De wekelijkse verbrandingsratio is ook met 38,16% gestegen, waarbij 210 miljoen Shiba Inu (SHIB) tokens werden verbrand. Deze piek in de verbrandingsratio heeft optimisme aangewakkerd met betrekking tot potentiële ontwikkelingen van SHIB-prijsvoorspellingen, waarbij de prijs van Shiba Inu (INU) relatief stabiel rond de $0,000009 heeft gehandeld.

Shiba Inu (SHIB) is consistent gedaald van $0,00001 naar $0,000009 tussen 13 en 29 januari 2024. Dit markeert een daling van 10% in SHIB-prijsvoorspelling. Analisten suggereren dat SHIB-prijsvoorspellingen kunnen leiden tot een stijging van Shiba Inu tot boven $0,0000100 tegen 1 maart 2024.

Bonk (BONK) Overwint Shiba Inu (SHIB) in Handelsvolume Strijd

In een onverwachte wending op 26 januari 2024, overtrof Solana’s mememunt, Bonk (BONK), Ethereum’s Shiba Inu in handelsvolume, wat wijst op een mogelijke comeback voor de op Solana gebaseerde cryptocurrency. Momenteel op de 95e positie qua marktkapitalisatie, heeft Bonk (BONK) een aanzienlijke stijging in handelsvolume meegemaakt, die meer dan $104 miljoen bedraagt.

Echter, het blijft essentieel om te erkennen dat BONK is gedaald van $0.000017 naar $0.000012 tussen 11 januari en 29 januari 2024. Dit vertegenwoordigt een daling van 29,41% in de prijs van BONK.

Oorspronkelijk aangewakkerd door het enthousiasme van het Solana ecosysteem, leidde Bonk’s (BONK) opmerkelijke rally tot noteringen op grote beurzen zoals Binance en Coinbase. Ondanks een daaropvolgende prijsdaling van meer dan 70% vanaf het hoogtepunt in december, blijft Bonk (BONK) een opvallende mededinger in de arena van de mememunten.

Terwijl BONK zich een weg baant door de markt, biedt het evoluerende mememuntlandschap binnen het dynamische Solana-ecosysteem voortdurende intrige voor investeerders. Het lot van Bonk (BONK), of het zijn prominentie kan herwinnen, voegt een element van anticipatie toe aan de steeds veranderende cryptomarkt.

Algotech (ALGT) Voorverkoop Overtreft Verwachtingen met Sterke Investeerdersinteresse

Algotech (ALGT), een van de top DeFi-projecten, veroorzaakt opschudding in de cryptowereld en trekt de aandacht van investeerders door middel van zijn voorverkoop aanbieding. Het project bereikte een indrukwekkende prestatie door binnen slechts twee dagen van zijn privé seed verkoop $1,1 miljoen veilig te stellen, wat wijst op een robuuste interesse van vroege ondersteuners. Dit succes heeft zich vertaald in een positieve koers voor ALGT, aangezien de waarde steeg naar $0,04 tijdens Fase 1 van de openbare voorverkoop.

De groeiende vraag naar Algotech (ALGT) is duidelijk, met ongeveer 3 miljoen ALGT tokens die al verkocht zijn. Voorspellingen geven een optimistische kijk, met een verwachte substantiële toename van 200% in de tokenwaarde naar $0,12 in Fase 4. Bovendien verwachten experts een indrukwekkende stijging van 275% naar $0,15 voordat ALGT zijn debuut maakt op de grote beurzen. Dit alles bewijst dat Algotech (ALGT) het beste DeFi-project is in het jaar 2024.

Deelnemen aan de voorverkoop van Algotech (ALGT) belooft niet alleen potentiële financiële winsten, maar biedt investeerders ook extra voordelen. Vroege deelnemers en investeerders verwerven stemrechten in het bestuur en gedeeltelijk eigendom van Algotech’s (ALGT) waardevolle software, wat bijdraagt aan de aantrekkingskracht als een van de top cryptocurrencies om in te investeren in 2024.

Bezoek Algotech Presale

Join De Algotech Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.