pbborroeav
Persbericht

Met Avalanche en Cardano die zich klaarmaken voor een comeback, zijn alle ogen gericht op de volgende zet van Borroe Finance in de crypto-ruimte

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Met Avalanche (AVAX) en Cardano (ADA) die door innovatieve adoptie- en governancestrategieën een bullish koers uitzetten, komt Borroe Finance ($ROE) naar voren als een sleutelspeler in de DeFi-ruimte. De focus op het samenvoegen van AI met blockchain voor NFT-financiering en P2P-handel positioneert Borroe Finance voor aanzienlijke groei. Laten we meer ontdekken over deze top cryptovaluta – AVAX, ADA en $ROE.

>>KOOP $ROE TOKENS NU<<

Biconomy en Avalanche Richten zich op Institutionele Blockchainadoptie

Op 8 februari kondigden Biconomy en Avalanche aan dat ze triljoenen dollars aan reële activa zullen tokeniseren en grote instellingen binnen de volgende vijf jaar naar de blockchain zullen brengen. Dit initiatief van AVAX richt zich op het benutten van accountabstractie om de gebruikerservaring in Web3 te verbeteren.

Bovendien steeg de prijs van AVAX in 24 uur met meer dan 1,6%, handelend rond $40,00 op 10 februari. Dit positioneert Avalanche als een van de top 10 altcoins met een cryptomarktkapitalisatie van $14,7 miljard. Deskundigen zeggen dat AVAX ook een toegenomen handelsvolume zag, wat duidt op sterke betrokkenheid van investeerders.

Daarnaast wezen marktindicatoren van Avalanche, zoals de MACD en CMF, op een mogelijke voortzetting van de opwaartse trend. Echter, de RSI van Avalanche nadert het overgekochte gebied, wat wijst op verkoopdruk die de prijstraject van AVAX zou kunnen beïnvloeden.

Avalanche moet voorbij $42,00 breken, en AVAX kan richting $50,00 bewegen. Als Avalanche er niet in slaagt $40,00 vast te houden, dan kan AVAX dalen naar $35,00. Investeerders zijn echter vol vertrouwen dat AVAX boven de $40,00 zal handelen en in de nabije toekomst hogere prijzen zal nastreven.

Cardano bevordert decentralisatie met nieuwe governanceverbeteringen

Op 8 februari introduceerde Cardano governanceverbeteringen, waaronder Gedelegeerde Vertegenwoordigers (DReps) voor het stemmen op governanceacties, een gedefinieerde actielevenstijd voor tijdige beslissingen en een depositosysteem om spam te minimaliseren. De updates stellen ook een Constitutioneel Comité (CC) in om ervoor te zorgen dat acties in lijn zijn met de grondwet van Cardano.

Deze veranderingen zijn gericht op het bevorderen van Cardano naar een meer gedecentraliseerd en democratisch ecosysteem, waarbij actieve en afgestemde deelname aan governance wordt aangemoedigd. Deskundigen zeggen dat Cardano een bullish trend ziet, met ADA’s prijs die $0,56 bereikt, wat een lichte stijging van 0,32% over de 24 uur op 10 februari markeert.

Het huidige marktsentiment is positief voor Cardano, wat de waarde van ADA boven $0,55 duwt. De prijsanalyse van Cardano duidt op een sterke bullish momentum, ondersteund door een herstel van een laagtepunt van $0,51.

De analyse van Cardano wijst op weerstand bij $0,58 en steun bij $0,53. Technische indicatoren voor ADA, zoals de MACD en RSI (boven 62), geven een sterk bullish momentum en hoge koopdruk aan.

De Bollinger Bands in de ADA-grafiek weerspiegelen ook een aanhoudend opwaarts momentum. Op korte termijn, als de bulls hun drive behouden, kan ADA het weerstandsniveau van $0,60 als doel stellen. Omgekeerd, als de beren de controle terugkrijgen, kan het steunniveau van ADA bij $0,47 relevant worden.

De Innovatieve Voorverkoop van Borroe Finance Markeert een Nieuw Tijdperk

Borroe Finance, een van de beste DeFi-projecten gelanceerd in eind juli 2023 op de Polygon blockchain, valt op in de CrossFi-sector door AI te combineren met blockchain. Het fungeert als een NFT-financieringsmarktplaats, waarmee Web3-deelnemers toekomstige inkomsten kunnen liquideren en P2P-handel van afgeprijsde factuur-NFT’s mogelijk maakt.

In Fase 4 van zijn voorverkoop met de $ROE-token geprijsd op $0,019, heeft Borroe Finance al aanzienlijke mijlpalen bereikt. Het verkocht meer dan 220 miljoen $ROE-tokens en haalde meer dan $2,8 miljoen op in zijn voorverkoopfases.

De routekaart van Borroe Finance geeft een verhoging van de $ROE-prijs naar $0,02 in de volgende fase aan, met als doel een post-voorverkoopdoel van $0,040. Deze strategie belooft een 300% ROI voor initiële investeerders, wat de sterke prestaties van Borroe Finance en het hoge vertrouwen dat investeerders in zijn toekomst hebben toont, zelfs voordat het op enige gedecentraliseerde beurs (DEX) wordt genoteerd.

Centraal in het ecosysteem van Borroe Finance staat zijn governance-token, $ROE, dat cruciaal is in liquiditeitspoolmechanismen en CrossFi-integratie. Het gebruik van AI door $ROE voor risicobeoordeling en efficiënte betalingsoplossingen onderstreept zijn innovatieve benadering om de Web3-ruimte opnieuw te definiëren.

Met het succes van de voorverkoop van $ROE en de verwachte ROI wordt $ROE beschouwd als een van de beste altcoins, samen met ADA en AVAX, voor potentiële groei binnen de DeFi-gemeenschap.

Leer hier meer over Borroe Finance ($ROE):

Bezoek Borroe Finance Presale | Join De Telegram Groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk