memag pr
Persbericht

Meta Masters Guild herstart NFT-marketplace met upgradebare NFT’s

Meta Masters Guild heeft zijn NFT-winkel opnieuw uitgebracht met nieuwe functies en kortingen. Het belangrijkste hoogtepunt van de herziene versie zijn de nieuwe sets Meta Kart Racers gold en platinum NFT’s die bruikbaar zullen zijn voor MEMAG games. Volgens de laatste aankondigingen zal het spel in juli live gaan. Bovendien ondersteunt de winkel nu betalingen met ETH of MEMAG.

Gebruik de kortingscode MEMAG20 om 20% korting op je aankoop te krijgen als je deze maand je NFT’s koopt (MEMAG20 kortingscode geldig tot 18 mei-23).

Zeldzaamheid bepaalt de basisstats van je NFT’s

De stats van je NFT’s worden bepaald door hun zeldzaamheid. Dat betekent niet dat je er voor altijd aan vast zit. MEMAG spellen zijn in wezen gebaseerd op vaardigheden, en de NFT’s sluiten aan bij dat principe. Je kunt in-game bezittingen opwaarderen tijdens het spelen en zo de waarde ervan verhogen, aangezien de metadata van MEMAG ERC 721 NFT’s kan worden bijgewerkt. Maar ze moeten apart worden gemint.

De statistieken van de NFT’s verschillen per type. NFT-personages hebben bijvoorbeeld stats als kracht, behendigheid, verdediging, bereik en aanval. Een ander belangrijk type NFT is Karts, met stats gebaseerd op acceleratie, topsnelheid, sturen, remmen en kracht.

Het ecosysteem van het Meta Masters Guild zal in de volgende fasen met nog meer upgrades worden uitgebreid. 

  • Een langverwachte mijlpaal voor het platform in het derde kwartaal van 2023 is de mogelijkheid voor houders om hun NFT’s te verkopen. De NFT-upgrades die de speler via het spelen maakt, zullen de waarde verhogen.
  • De introductie van MEMAG NFT staking is gepland voor het vierde kwartaal van 2023. Hiermee kunnen NFT-eigenaren rendement verdienen door hun NFT’s te verhuren aan andere spelers.

Meta Kart Racers Lite is gepland voor release in juli

Het Meta Masters Guild is een gaming platform dat zich richt op de mobiele gaming markt en biedt ontwikkelaars en gamers van mobiele games meer mogelijkheden door ze onder dezelfde vlag te brengen. Het platform wordt de thuisbasis van meerdere spelprojecten, ondersteund door een gedeeld thema en leuke play-to-earn spelmechanismen.

De eerste daarvan is Meta Kart Racers, dat momenteel in ontwikkeling is bij Gamearound – een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd team van Web3-spelontwikkelaars. Een volledig speelbare lite-versie van het spel zal naar verwachting in juni of juli van dit jaar live gaan, aangezien de ontwikkeling zich al in sprint twee van de vijf bevindt. De snelle ontwikkeling geeft het project meer geloofwaardigheid.

In het op mobiele telefoons gebaseerde PVP-racespel nemen spelers het tegen elkaar op in het Meta Kart-kampioenschap. Meta Kart Racers onderscheidt zich van de meeste play-to-earn games omdat de nadruk ligt op gameplay in plaats van hoe groot je investering is. Het spel bevat een door spelers aangedreven upgrade-cyclus waarmee echte beloningen verdiend kunnen worden. Zodra de lite-versie van het spel beschikbaar is, kunnen spelers hun feedback delen met de ontwikkelaars. De makers zullenl dan verbeteringen doorvoeren, en nieuwe functies en elementen toevoegen, zoals nieuwe circuits, karts en personages.

Meta Masters Guild heeft nog twee spellen op komst met een vergelijkbaar thema maar met unieke gameplay. Raid NFT is een turn-based fantasy fighting game. Een ander spel is Meta Masters World, een metaverse voor MEMAG-leden in een uitgebreide virtuele wereld. In het spel kun je de virtuele wereld verkennen, grondstoffen verzamelen, meedoen aan wedstrijden en nog veel meer.

MEMAG token burning is live 

Het Meta Masters Guild is begonnen met de token burn van haar eigen cryptocurrency MEMAG. Het programma heeft in totaal betrekking op 150 miljoen tokens, waarbij elke twee weken 50 miljoen tokens worden verbrand totdat het totaal van 150 miljoen is bereikt. De tokens worden in gelijke aantallen uit het ecosysteem en de marketplace gehaald. Op het moment van schrijven is er voor 650.000 dollar aan MEMAG vernietigd.

Het token-verbrandingsmechanisme is bedoeld om de duurzame waarde van de token te verhogen ten gunste van vroege investeerders. Daarnaast heeft Meta Masters Guild ook MEMAG staking gestart met mooie beloningen voor investeerders. Het komt met drie staking pools als volgt.

Hoewel de 7-daagse pool het aantrekkelijkste rendement biedt en niet mag worden misgelopen, zijn de andere twee pools duurzamer. Ze bieden goede rendementen voor MEMAG-houders, terwijl ze de MEMAG-economie niet in de war schoppen.

Kan MEMAG 10X stijgen?

Meta Masters Guild onderscheidt zich in de drukke play-to-earn markt met zijn focus op vaardigheden in plaats van de investering. Het nut van MEMAG is gelegen in de groeiende markt voor mobiele games, die een sterke behoefte heeft aan interessante cryptogames. Met de Meta Kart Racer gepland voor lancering in juli en de NFT-winkel die al live is, lijkt MEMAG dit jaar een sterke bull run tegemoet te gaan, waarbij 10X zeker mogelijk lijkt.

Je kunt MEMAG nu kopen op grote crypto-exchanges zoals Bitmart, XT.com, Hitbtc, Bilaxy en Uniswap.

BEZOEK MEMAG 

Koop MEMAG: XT.com

Koop MEMAG NFTs: Memag.io

Twitter: Join MEMAG Twitter

Telegram: Telegram: Join Group Chat

Facebook: MEMAG Facebook Page