metacade
Persbericht

Metacade bouwt de grootste online play-to-earn arcade met 10x investeringspotentieel

De metaverse gaming-industrie is blijven groeien naarmate gamers verder kijken dan console- en pc-gaming en in plaats daarvan proberen om een passief inkomen te verdienen met play-to-earn (P2E)-titels. Met experts die een groei in de GameFi-arena voorspellen van tot wel 70% jaar op jaar tussen nu en 2027, met als hoogtepunt een verwachte waarde van de industrie van bijna $70 miljard, werken nieuwe projecten hard om de meest populaire optie voor investeren in crypto te worden.

Een GameFi-project dat precies dat lijkt te gaan doen, is Metacade, een nieuw platform dat tot doel heeft om de meest uitgebreide reeks online arcade games te bouwen.

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuw metaverse gaming-project dat naast het breedste scala aan online arcade games een community van gaming-enthousiastelingen opbouwt. Het platform zal het verleden, het heden en de toekomst allemaal op één plek samenbrengen met een fantastische reeks klassieke arcade titels van weleer naast de beste huidige play-to-earn titels. Het platform is van plan om verder te gaan en zelfs tools te bieden om de volgende generatie online games te ondersteunen, zoals Metagrants en vacatures.

De opwindende en innovatieve roadmap van het project, die te zien is in het whitepaper, geeft aan dat het project erop uit is om de industrie te verstoren, een revolutie teweeg te brengen en een marktleider in metaverse en play-to-earn gaming te creëren. Het biedt de blauwdruk voor de gehele industrie voor de komende jaren.

Naast het uitgebreide play-to-earn mechanisme zijn er verschillende andere manieren waarop de community geld kan verdienen en kan profiteren van deze investeringsmogelijkheid. Gamers worden gestimuleerd om te socialiseren via het create-to-earn programma, dat elk stuk sociale content dat op de hub wordt geplaatst beloont. Dit varieert van game beoordelingen tot het delen van alfa, het helpen van andere gamers bij het overwinnen van lastige in-game uitdagingen tot het bijdragen aan live chats.

Andere schema’s in de investeringsmogelijkheid die door Metacade wordt geboden, zijn compete-to-earn, waar gebruikers hun eigen MCADE-tokens staken om deel te nemen aan online toernooien en prijstrekkingen, en work-to-earn, waar leden van de community klussen en bètatest mogelijkheden kunnen vinden. Vanaf 2024 zijn er ook vacatures voor de meeste opwindende fulltime kansen in de Web3-industrie op het jobboard te vinden.

Hoe werkt Metacade?

De brandstof die het Metacade platform aandrijft, is het MCADE-token, dat wordt gebruikt voor alle transacties op het platform en een stimulans voor de evolutie van het project mogelijk maakt. Financiering wordt gegenereerd via verschillende bronnen, zowel intern als extern, waardoor Metacade een meer solide investeringsmogelijkheid is. Leden van de community kunnen bijdragen door tokens te staken, als onderdeel van het compete-to-earn schema, of door te betalen om het uitgebreide aanbod van pay-to-play arcade titels te ervaren.

Externe financiering stroomt naar het zelfvoorzienende ecosysteem van Metacade door de verkoop van advertentieruimte op de hub. Externe bedrijven kunnen de launchpad-tool van Metacade gebruiken om hun arcade games online uit te brengen, en uiteindelijk is het platform van plan om Web3- en GameFi-vacatures op zijn jobboard te hosten als onderdeel van het work-to-earn programma.

Deze financiering biedt het nodige kapitaal om beloningen te genereren voor gamers wanneer ze content plaatsen en vooruitgang boeken in games, waardoor het platform zich steeds verder ontwikkelt in de richting van de voorhoede van de bredere GameFi-industrie en het een aantrekkelijkere investeringsmogelijkheid maakt.

Metacade: een GameFi-pionier worden

Ongetwijfeld het meest geavanceerde en opwindende kenmerk van de plannen van Metacade is het Metagrants programma, dat in het derde kwartaal van 2023 wordt gelanceerd. Metagrants is gericht op het bevorderen van innovatie onder leden van de community en uiteindelijk het katapulteren van het talent van Metacade naar de voorhoede van de metaverse gaming-revolutie. Het is een cruciaal facet van wat Metacade kenmerkt als een uniek play-to-earn en GameFi-platform.

Ontwikkelaars worden uitgenodigd om aanvragen in te dienen om subsidies te ontvangen om de creatie van nieuwe play-to-earn-titels exclusief voor Metacade te ondersteunen. Elke applicatie wordt samengevoegd en gepresenteerd aan de community van MCADE-tokenhouders, die op hun favoriete ideeën stemmen. De plannen die de meeste stemmen krijgen, krijgen financiering om de game te ondersteunen, tijdens de ontwikkelingsfase voordat ze vanaf het eerste kwartaal van 2024 de virtuele arcade bereiken.

Hoewel Metacade een robuustere investeringsmogelijkheid wordt dankzij het Metagrants programma, profiteert ook de bredere GameFi-industrie. Terwijl Metacade de community uitbreidt met de release van verleidelijke nieuwe play-to-earn-games, doet het beste Web3-talent essentiële ervaring op in het werken binnen de branche. Zo krijgen getalenteerde gebruikers de tools om de volgende kans te vinden via het jobboard en voorop te lopen in de ontwikkeling van Web3 in de komende jaren.

MCADE: is 10x winst realistisch als je wil investeren in crypto?

Het presale evenement van Metacade was een enorm populaire investeringsmogelijkheid voor het publiek. In 13 weken sinds de start heeft het platform een verbazingwekkende $7,3m opgehaald, naarmate het momentum blijft groeien wordt de weg naar de $6,4 miljoen voortgezet.

MCADE zal tijdens de lopende fasen van de presale in waarde stijgen tot een uiteindelijke prijs van $0,02, waarna het voor het grote publiek zal worden vrijgegeven als een openbare investeringsmogelijkheid op gecentraliseerde en gedecentraliseerde exchanges. De vraag naar MCADE zal naar verwachting sterk toenemen na de presale en experts voorspellen enorme winsten voor iedereen die wil investeren in crypto en op tijd instapt, waarbij 10x het rendement op deze investeringsmogelijkheid meer dan haalbaar lijkt in 2023.

Investeren in crypto? MCADE zou de beste kans kunnen zijn op 10X je investering

MCADE’s huidige presale waarde van 0,0155 lijkt aanzienlijk ondergewaardeerd, zelfs in de huidige bearish markt. Nu Metacade het meest uitgebreide assortiment online arcade-games binnen de metaverse en langetermijnplannen belooft om een GameFi-pionier te worden, zou het vooruitzicht van een investering van 10x kunnen worden overschaduwd door nog grotere winsten op langere termijn in de komende jaren.

Dit maakt het presale evenement van MCADE tot een investeringsmogelijkheid die niet mag worden gemist door beleggers die willen investeren in crypto.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.