metacade
Persbericht

Metacade en Bitcoin prijsvoorspelling: veilige investeringen voor 2023

De cryptomarkt heeft een zwaar 2022 achter de rug, bijna alle gevestigde projecten zagen hun prijs flink dalen en voor Bitcoin was dat niet anders. Maar hoewel de prijs van BTC over het hele jaar met meer dan 60% daalde, presteerde het nog steeds beter dan een aantal spraakmakende aandelen zoals TSLA.

Bitcoin wordt vaak geclassificeerd als een risicovol bezit, maar in werkelijkheid is er de afgelopen tien jaar geen betere investering geweest dan Bitcoin. Nu de bearmarkt misschien zijn dieptepunt heeft bereikt, prijzen experts die de cryptocurrency-markten begrijpen Bitcoin aan als een van de veiligste investeringen voor 2023. Het is echter een ander project waar ze het meest enthousiast over zijn.

Metacade verovert investeringskringen stormenderhand terwijl het project in een vroeg stadium doorgaat in de presale, nadat het een nauwgezet plan heeft opgesteld om het gezicht van gaming voor altijd te veranderen.

Is Metacade de veiligste investering op de markt?

Bitcoin is een veilige investering, waarbij het zeer onwaarschijnlijk lijkt dat de prijs zal blijven dalen. De prijs van Bitcoin schommelt al maanden rond de $20.000, maar het is duidelijk dat er ongelooflijk veel steun is voor de prijs binnen het huidige bereik.

De veiligste beleggingen zijn echter beleggingen met solide fundamenten en positieve prijsvooruitzichten. Dit biedt ongelooflijk veel ademruimte en een potentiële veilige haven voor investeerders.

Metacade lijkt zo’n project te zijn, waarbij de presale een ongelooflijke $2,7 miljoen opbracht in de eerste 7 weken na lancering. Sindsdien is het project zelfs nog verder gegaan en heeft het $6.3m opgehaald, wat aantoont hoe enthousiast investeerders zijn om hun MCADE-tokens veilig te stellen terwijl ze beschikbaar zijn tegen zulke lage prijzen.

Wat is Bitcoin (BTC)?

Bitcoin is de bekendste cryptocurrency ter wereld, in 2009 opgericht door de anonieme Satoshi Nakamoto.

In de loop van de tijd heeft Bitcoin een enorme aanhang opgebouwd en de afgelopen tien jaar verbluffende rendementen geboekt. Bitcoin komt steeds dichter bij het voldoen aan de use-case waarvoor het was geschetst als peer-to-peer digitaal geld en is een grote aanjager van de rest van de cryptowereld die we vandaag zien.

Bitcoin prijsvoorspelling algemeen: kan BTC nog steeds grote rendementen opleveren?

Bitcoin is zonder twijfel nog steeds een geweldige investering. Maar ondanks de riskante reputatie blijft de keuze om Bitcoin te kopen de meest conservatieve investeringskeuze in crypto, en de dagen van 100x rendement liggen ver achter ons.

Dit betekent dat hoewel we kunnen verwachten dat de prijs van BTC de komende jaren weer zal stijgen, het onwaarschijnlijk is dat we een prijs van $1 miljoen zullen zien bij een redelijke prijsvoorspelling van Bitcoin.

Desondanks zou de prijs van BTC in 2023 kunnen stijgen tot wel $30.000, aangezien het de ondersteuning op een hoger niveau herstelt. Verder zien we waarschijnlijk een terugkeer naar de hoogtepunten van 2021 met een BTC van $75.000 in 2025, wat waarschijnlijk de top van de volgende bull run aangeeft.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade heeft zijn zinnen gezet op een revolutie in de gaming sector, door een ongelooflijke play-to-earn (P2E) arcade te bouwen en gamers in staat te stellen om inkomen te verdienen terwijl ze spelen binnen het Metacade ecosysteem.

Dankzij het uitgebreide beloningssysteem van Metacade voldoet het platform aan de behoeften van elk type gamer. Of gebruikers nu de voorkeur geven aan casual gamen, alleen of met vrienden, of aan meer competitieve speelstijlen, Metacade biedt het allemaal.

Door zich te concentreren op het opbouwen van een enorme gaming community, beloont het project ook acties zoals het maken van content en het vergroten van de betrokkenheid van de community, waardoor een positieve cirkel van gebruikersgroei ontstaat.

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE-token is van cruciaal belang voor de werking van het Metacade platform, waarbij het token wordt gebruikt voor alle uitgaven in het hele ecosysteem, zoals toegangsprijzen voor toernooien of het kopen van merchandise. Met beloningen verdeeld in MCADE en staking-opties beschikbaar voor houders, zal de vraag naar het token toenemen naarmate het aantal gebruikers groeit.

Het project omvat ook een innovatief financieringsprogramma, Metagrants, waarmee game-ontwikkelaars van alle niveaus hun game-ideeën en prototypes kunnen laten zien aan de Metacade community van gamers, waarbij MCADE-houders periodiek kunnen stemmen op projecten die moeten worden gefinancierd. Dit creëert een betrokken community van gebruikers die in staat zijn om de toekomst van het platform vorm te geven met de doelen waar ze het meest enthousiast over zijn.

Metacade prijsvoorspelling algemeen: zal MCADE voorbij de $1 stijgen?

Met de haast naar de Metacade-presale is het duidelijk dat de investeringscommunity gelooft dat het MCADE-token een zeer hoog plafond heeft. Aangezien het aantal gebruikers in 2023 begint te groeien, is het zeer waarschijnlijk dat MCADE tegen het einde van het jaar ruim boven de $1 zal stijgen, aangezien de door utility aangedreven vraag naar het token toeneemt.

Tegen 2025 zou MCADE de $5 kunnen overschrijden, als het project zelfs maar een klein stukje van de enorme wereldwijde gaming markt kan veiligstellen. Dit overtreft zelfs de meest optimistische Bitcoin prijsvoorspelling.

Metacade versus Bitcoin: welk project zouden investeerders moeten kiezen?

Hoewel Bitcoin een goede investering is voor conservatieve beleggers die op zoek zijn naar gematigde winsten volgens crypto-normen, begrijpen experts de substantiële kans die de Metacade-presale biedt in vergelijking met de Bitcoin prijsvoorspelling.

Voor beleggers die op zoek zijn naar veilige investeringen die een verbluffend rendement kunnen opleveren, is Metacade een uitstekende keuze.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale.