saylor
Bitcoin

Michael Saylor blijft Bitcoin promoten: “Je zult wensen dat je meer had gekocht”

Michael Saylor, oprichter van softwarebedrijf MicroStrategy en een bekende Bitcoin maximalist, benadrukt al geruime tijd dat investeerders zouden moeten overwegen om Bitcoin te kopen.

Op X (voorheen Twitter) heeft Saylor, dankzij zijn gedurfde uitspraken, inmiddels meer dan 3,5 miljoen volgers. In een recente post herhaalde hij zijn optimistische visie en benadrukte opnieuw het belang van het toevoegen van Bitcoin aan je portfolio. Hij schreef: “Je zult wensen dat je meer Bitcoin had gekocht.”

MicroStrategy: Een Bitcoin-gigant onder leiding van Saylor

Onder leiding van Saylor is MicroStrategy sinds 2020 uitgegroeid tot een van de grootste institutionele spelers in de Bitcoin-wereld. Het bedrijf heeft sindsdien zijn Bitcoin-voorraad enorm uitgebreid en bezit momenteel 252.220 BTC. Met de huidige marktwaarde vertegenwoordigt dit een astronomisch bedrag van ruim $17,3 miljard.

MicroStrategy blijft voortdurend Bitcoins bijkopen. In september werden er nog 18.300 BTC aangeschaft voor $1,11 miljard, gevolgd door een extra aankoop van 7.420 BTC ter waarde van $458,2 miljoen. Tot nu toe blijkt deze strategie succesvol, met een gemiddelde aankoopprijs van ongeveer $38.000 per Bitcoin.

Saylor’s persoonlijke Bitcoin-bezit

Saylor blijft niet alleen via zijn bedrijf investeren in Bitcoin, maar ook persoonlijk. In een interview met Bloomberg onthulde hij dat hij zelf 17.732 BTC bezit, met een huidige waarde van meer dan $1,2 miljard. Saylor ziet Bitcoin als de ultieme investering, zowel voor individuen als voor bedrijven, en vergelijkt de digitale munt met goud, maar dan met het extra voordeel dat het eenvoudig digitaal over het internet kan worden verzonden.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Bullish voor Bitcoin: de Amerikaanse economie doet het prima
Bitcoin koers klaar voor explosieve groei volgens Anthony Scaramucci
Morgan Stanley investeert $272,1 miljoen in spot Bitcoin ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk