Crypto analist
Altcoin

Nederlandse analist Michaël van de Poppe: Deze crypto kan komende maand 46% stijgen

Solana kende een fantastische start van de bullrun van 2024. Mede dankzij de hype rondom memecoins, die op Solana als paddestoelen uit de grond kwamen, schoot de munt flink omhoog gedurende het eerste kwartaal van dit jaar. Daarna kwam de klad erin en nu is Michaël van de Poppe vooral bullish over Solana-rivaal Sei (SEI).

Bullish over Solana-rivaal

Volgens Van de Poppe kan Sei vanaf de huidige koersen ongeveer 46% stijgen over de komende maand.

“Altcoins doen het relatief goed. SEI blijft het momentum vinden en ik zou graag een rally naar 0,34 dollar zien (liever nog iets hoger dan de vorige high, maar dat verwacht ik nog niet. Vervolgens moet de munt een higher low maken en de rally in oktober doorzetten naar 0,44 dollar”, zo vertelt de analist op Twitter.

Voor Michaël van de Poppe is het extra belangrijk dat altcoins de komende periode goed gaan presteren, want hij heeft de afgelopen tijd vol ingezet op de kleinere muntjes. Niet lang geleden besloot hij al zijn Bitcoin te verkopen, om all-in te gaan op altcoins.

Vooralsnog is dat geen goede beslissing geweest en heeft hem dat een gigantische hap uit zijn portfolio gekost.

Bitcoin terug naar $62.000?

Dat betekent overigens niet dat Van de Poppe minder bullish is over Bitcoin. Hij voorziet binnenkort zelfs een Bitcoin koers van 62.000 dollar. Daarvoor moet de digitale munt er wel in slagen om de koers van 58.000 dollar definitief in een steunpunt om te zetten.

“Bitcoin doet wat ik wilde dat het zou doen. Dat is fantastisch, en de zone rond 56.000 dollar lijkt nu behouden. Op dit moment zien we Bitcoin de weerstanden aanvallen. Als de 58.000 dollar definitief breekt, dan is de koers van 62.000 dollar een kwestie van tijd”, aldus de analist.

Daar lijkt nu voorzichtig sprake van. Op het moment van schrijven (vrijdagavond), flirt Bitcoin namelijk behoorlijk met de koers van 60.000 dollar.

Rond die koers schijnen gigantisch veel short-liquidaties mogelijk te zijn, waardoor een koersexplosie dit weekend niet helemaal valt uit te sluiten.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten