MicroStrategy Bitcoin
Bitcoin

MicroStrategy boekt papieren winst van $900 miljoen op Bitcoin

MicroStrategy heeft een aanzienlijke papieren winst van 900 miljoen dollar geboekt op hun Bitcoin-portefeuille, bestaande uit 158.400 BTC. Deze toename in waarde wordt sterk beïnvloed door het heersende optimisme over de mogelijke goedkeuring van Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) op de spotmarkt, wat de vraag en daarmee de prijs van Bitcoin potentieel zou kunnen opdrijven.

Het onwankelbare vertrouwen van MicroStrategy in Bitcoin werd nogmaals onderstreept in het financiële overzicht dat op 1 november werd gepubliceerd. Het bedrijf heeft zijn Bitcoin-investeringen significant versterkt door sinds de aanvang van het derde kwartaal 6.067 extra munten toe te voegen aan zijn portefeuille. Deze strategie werd voortgezet in oktober, toen MicroStrategy nog eens 155 Bitcoins aan zijn bezit toevoegde.

Toewijding aan Bitcoin strategie

Phong Le, CEO van MicroStrategy, heeft duidelijk gemaakt dat het bedrijf vasthoudt aan zijn langetermijnstrategie met betrekking tot Bitcoin. Ondanks de volatiliteit in de cryptomarkt, blijft het bedrijf Bitcoin zien als een waardevolle langetermijninvestering. “We zijn onverminderd toegewijd aan het verwerven en in bezit houden van Bitcoin,” verklaarde Le. Hij benadrukt dat deze toewijding wordt versterkt door de verwachting van een groeiende institutionele belangstelling, die als een veelbelovende ontwikkeling voor de toekomst van Bitcoin wordt gezien.”

Aandeel MicroStategy schiet omhoog

De recente opwaartse trend in de Bitcoin-koers lijkt het beleggersvertrouwen te hebben versterkt, wat tot uiting komt in de koers van MicroStrategy (MSTR). Na de publicatie van de financiële resultaten zag het aandeel van het bedrijf een toename van 2,7% in de handel na beurs, waarbij de aandelenprijs steeg naar $438.

Deze positieve beweging volgt op een algehele stijging van 30 procent van het aandeel MSTR in de afgelopen maand, wat duidt op een groeiend optimisme onder beleggers ten aanzien van MicroStrategy’s Bitcoin-strategie.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Bloomberg-analist: BlackRock en Bitcoin ETF’s houden BTC overeind
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag?
Miljardair waarschuwt voor grote recessie in Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt