Bitcoin Nieuws

MicroStrategy haalt nog eens $10 miljoen aan Bitcoin binnen

MicroStrategy bezit nu in totaal $4,4 miljard aan Bitcoin, hoewel het slechts de helft heeft betaald voor de tokens.


Het bedrijf bezit nu 91.064 BTC

Het investeringsbedrijf MicroStrategy heeft nog eens $10 miljoen aan Bitcoin gekocht. Dit is de nieuwste investering in een reeks van Bitcoin-aankopen die het bedrijf heeft gedaan. Michael Saylor, de CEO van MicroStrategy, heeft vandaag dus aangekondigd dat het bedrijf 205 Bitcoin heeft gekocht voor ongeveer $10 miljoen. Het betaalde een gemiddelde prijs van $48.888 per munt.

Microstrategy heeft nu in totaal 91.064 Bitcoin in bezit. Het heeft in totaal ‘slechts’ $2,19 miljard betaald voor deze tokens en deze zijn nu ruim het dubbele waard. Op 25 februari kondigde het bedrijf aan dat het 19.452 Bitcoin had gekocht, destijds $1,026 miljard waard, tegen een gemiddelde prijs van $52.765 per BTC. Het deed dit door nog meer converteerbare obligaties aan te bieden, dit keer tegen 0% rente.

Volgens een recente verklaring is het bedrijf van plan te blijven investeren in Bitcoin en zijn holdings te vergroten. Michael Saylor, CEO van MicroStrategy zei:

“We zullen doorgaan met onze strategie om Bitcoin te verwerven met overtollige contanten. We kunnen van tijd tot tijd, afhankelijk van de marktomstandigheden, obligaties of aandelen uitgeven bij kapitaalverhogingstransacties met als doel de opbrengst te gebruiken om extra Bitcoin te kopen,”

Bitcoin nieuws

CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving” CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving”
Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin
Bitcoin en Ethereum koers crashen met 7 procent Bitcoin en Ethereum koers crashen met 7 procent
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
XRP koers stijgt omdat de SEC de juridische strijd wil opgeven XRP koers stijgt omdat de SEC de juridische strijd wil opgeven
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten