Galaxy Fox
Persbericht

MicroStrategy is van plan om $500 miljoen extra $BTC te kopen; $GFOX naar Mint-miljonairs

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


MicroStrategy, dat de krantenkoppen haalde met zijn gedurfde Bitcoin-aankoopstrategie, is er weer mee bezig. Laten we hun recente Bitcoin-aankoop ter waarde van $500 miljoen ontleden en onderzoeken waarom de beste aankomende ICO, Galaxy Fox, de echte welvaartsgenerator van 2024 zou kunnen zijn.

MicroStrategy verdubbelt de inzet van Bitcoin

De nieuwste zet van MicroStrategy veroorzaakte schokgolven door de cryptosfeer. De business intelligence-gigant kondigde plannen aan om maar liefst $500 miljoen op te halen via een aanbod van converteerbare senior notes.

Deze agressieve zet volgt op hun succesvolle aanbod van converteerbare obligaties van $821,7 miljoen onlangs, waarmee ze 12.000 $BTC ophaalden. De CEO van MicroStrategy, Michael Saylor, is een echte Bitcoin-maximalist, en hun huidige bezit bedraagt een comfortabele 205.000 $BTC, gewaardeerd op bijna $15 miljard.

Als we naar het grotere geheel kijken, bedraagt de gemiddelde aankoopprijs per Bitcoin van MicroStrategy een mooie $33.706. Dit betekent dat ze op meer dan het dubbele van hun investering zitten. Ervan uitgaande dat ze erin slagen de volledige $500 miljoen op te halen en Bitcoin te kopen tegen de recente marktprijs van ongeveer $73.000, zou hun Bitcoin-voorraad met nog eens 6.850 kunnen stijgen.

Het besluit van MicroStrategy om weer in de markt te duiken weerspiegelt hun vertrouwen in de huidige bullish trend. Bitcoin zweeft momenteel rond recordhoogten en is dit jaar alleen al met een indrukwekkende 75% gestegen. Dit vertrouwen strekt zich uit tot hun eigen aandelenkoers, die sinds het begin van het jaar is verdrievoudigd.

Waarom $GFOX in 2024 miljonairs zou kunnen genereren

Galaxy Fox maakt zichzelf bekend als de beste aankomende ICO vanwege het innovatieve Play-to-Earn-concept, de strategische integratie van NFT’s en zorgvuldig vervaardigde tokenomics. De robuuste voorverkoopprestaties en de bloeiende gemeenschap duiden op het veelbelovende traject van het project richting het hervormen van het memecoin-landschap.

Deze goede crypto om te kopen is een sterke concurrent in de cryptocurrency-ruimte met een unieke combinatie van factoren die hem positioneren voor explosieve groei, zoals de volgende:

Spelen om te verdienen (P2E)

Galaxy Fox presenteert een boeiend web3-eindeloos runner-spel, dat spelers de mogelijkheid biedt om beloningen te verzamelen in $GFOX-tokens. Deze innovatieve aanpak maakt gebruik van de stijgende trend van Play-to-Earn (P2E)-gaming en verrijkt de ervaring met NFT’s om spelers een gevoel van eigenaarschap te geven.

Duurzaam groeimodel

Een belasting van 6% op alle koop- en verkooptransacties voedt een stakingpool, treasury- en liquiditeitspool. Dit mechanisme bevordert een gezonde cashflow binnen het ecosysteem, stimuleert het bezit ervan en stimuleert verdere ontwikkeling.

Geplande tokenomics

Een zorgvuldig geschetste tokendistributiestrategie wijst een substantieel deel (70%) aan voor de voortdurende voorverkoop, waarmee een robuuste basis voor het project wordt gelegd. De resterende tokens worden zorgvuldig verspreid om de liquiditeit, teamuitbreiding, competities en het bloeiende Galaxy Fox-ecosysteem te ondersteunen. Een dergelijke aanpak cultiveert blijvende stabiliteit en effent het pad voor duurzame groei.

Early mover-voordeel

Galaxy Fox is nog niet officieel gelanceerd. Het bevindt zich nog in de voorverkoopfase en biedt een hoog groeipotentieel voor investeerders die vroeg instappen. Nu gevestigde memecoins zoals $GALA geconfronteerd worden met potentiële winstnemingen, biedt Galaxy Fox een aantrekkelijke kans voor degenen die op zoek zijn naar het volgende grote ding.

Verzamelbaar NFT-voordeel

Unieke NFT’s bieden spelers in-game voordelen en creëren een waardevolle verzamelmarkt binnen het Galaxy Fox-ecosysteem. Deze coolste NFT-middelen kunnen worden gekocht op de Galaxy Fox-marktplaats, waardoor de betrokkenheid en inkomstenstromen verder toenemen.

Het indrukwekkende succes in de voorverkoop, de goed gestructureerde tokenomics en het boeiende P2E-model met waardevolle NFT’s van Galaxy Fox positioneren het als een serieuze kanshebber om miljonairs te winnen in 2024.

Galaxy Fox Banner

Laatste gedachten

Nu, in de laatste fase van de voorverkoop, heeft $GFOX al meer dan $4,6 miljoen aan investeringen binnengehaald, een bewijs van het vertrouwen van investeerders. De tokenprijs is indrukwekkend gegroeid van de initiële aanbiedingsprijs van $0,00066 naar de huidige prijs van $0,002376, en tokens voor fase 9 zijn bijna uitverkocht.

Ga naar de Galaxy Fox-website voor meer informatie over het beste aankomende ICO-project en sluit je aan bij hun Telegram-community om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.