Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt

MicroStrategy heeft zijn Bitcoin bezit opnieuw uitgebreid. Ondanks de recente problemen heeft het bedrijf nog eens 480 Bitcoins gekocht. Het bedrijf bezit nu 129.699 BTC en heeft deze gekocht tegen een gemiddelde prijs van $30.644, zo vertelt de CEO genaamd Michael Saylor.

Bijna 130 duizend Bitcoin

In een aanvraag bij de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten, maakte Microstrategy bekend dat het nog eens 480 Bitcoins had gekocht tegen een gemiddelde prijs van ongeveer $20.817. Het totale aankoopbedrag was 10 miljoen dollar.

Met deze aankoop erbij bezit MicroStrategy nu 129.699 BTC, waarmee het veruit de grootste zakelijke Bitcoin investeerder is. De totale waarde van haar bezit is ongeveer $3,98 miljard.

Het bedrijf blijft dus Bitcoin kopen, ondanks de periode van extreme volatiliteit. De prijs dook ook vandaag weer even onder de psychologische $20.000 grens, wat meer dan $10.000 lager is dan de gemiddelde aankoopprijs van het bedrijf. De Bitcoin-voorraad van het bedrijf staat momenteel op een verlies van bijna $1,4 miljard, volgens gegevens van Bitcoin Treasuries.

Michael Saylor blijft optimistisch

Michael Saylor, de CEO van het bedrijf, blijft echter optimistisch over de langetermijnvooruitzichten van Bitcoin. Eerder deze maand vertelde hij zijn 2,5 miljoen Twitter-volgers dat het bedrijf niet van plan is om ook maar één Bitcoin te verkopen.

Bitcoin nieuws

Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto Australiërs kunnen bij 175 pompstations benzine kopen met crypto
Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten