Newsbit

Bakkt

MicroStrategy koopt voor nog eens $10 miljoen aan Bitcoin

Bakkt

Microstrategy heeft volgens een SEC-aanvraag voor nog eens $10 miljoen aan Bitcoins gekocht. Het bedrijf kocht 314 BTC tegen een gemiddelde prijs van $31.808.


Microstrategy blijft Bitcoins kopen

MicroStrategy bezit nu in totaal 70.784 Bitcoin. Deze hebben ze gekocht voor een gemiddelde prijs van $16.035 per stuk. Deze gemiddelde prijs zal op blijven lopen aangezien MicroStrategy Bitcoins blijft kopen tegen veel hogere prijzen dan voorheen.

In december kocht het bedrijf 29.646 Bitcoin, waarmee het totale bezit op dat moment op 70.470 Bitcoin kwam. Het bedrijf kon deze enorme investering waarmaken door $650 miljoen aan schuldbewijzen te verkopen om verder in Bitcoin te investeren.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


De Bitcoin prijs herstelt

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $32.400. Dat betekent dat de koers weer wat is hersteld vandaag, aangezien de prijs gisternacht daalde tot een dieptepunt van $28.950. Ondanks dat de aankoop van MicroStrategy dit keer niet enorm groot is, laat het zien dat institutionele beleggers nog altijd vertrouwen hebben in de digitale valuta. Dit zou een snel herstel van de Bitcoin prijs kunnen versnellen.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top