Nieuws, Persbericht

MINDEX, GMEX Group en HYBSE bundelen krachten om eerste blockchain-securities beurs op Mauritius te lanceren

Mauritius, Londen, 6 november 2018: we zijn verheugd om de lancering van de ‘HYBSE International Marketplace’ aan te kondigen; een joint venture tussen MINDEX Holdings Limited (MINDEX), GMEX Group Limited (GMEX) en Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE); die een revolutionair blockchain-exchange platform op de markt brengt, gevestigd in Mauritius.
MINDEX; een complete exchange, trade- en fysieke infrastructuur, waar verschillende soorten aandelen kunnen worden verhandeld op Mauritius, ondersteund door GMEX; een wereldleider in digitale bedrijfs- en technologie oplossingen voor exchanges en post-transactie exploitanten, zal een partnerschap aangaan met HYBSE; een wereldwijde online marktplaats op basis van blockchain-technologie die deel uitmaakt van het DIM-ecosysteem. De HYBSE International Marketplace zal blockchain-oplossingen en -technologie integreren met traditionele financiële industrieën die een compleet en bestuurd ecosysteem bieden dat activa op de blockchain digitaliseert. Met dit partnerschap kunnen institutionele beleggers voor de eerste keer toegang krijgen tot cryptocurrency ETF’s en andere crypto-instrumenten. De volgende activa/aandelen zullen worden gefaciliteerd voor de handel in een digitale tokens:
 • Cryptonized aandelen;
 • Cryptocurrencies;
 • grondstoffen;
 • Indexen;
 • Forex;
 • ETC’s (Exchange-Traded Commodities);
 • ETF’s (Exchange-Traded Funds);
 • CETF’s (Crypto Exchange Traded Funds)
MKB-bedrijven kunnen de ‘HYBSE International Marketplace’ gebruiken om kapitaal aan te trekken door een Initial Blockshare Offering (IBO) te lanceren; een tijdgebonden aanbieding om in crypto omgezette aandelen en andere cryptonized-instrumenten, zoals blockshares, te kopen van bedrijven die geregistreerd zijn op de HYBSE International Marketplace tegen speciale gereduceerde tarieven. Dit biedt kansen voor de mensen zonder bank (meer dan 1,7 miljard wereldwijd) om deel te nemen aan de notering en handel in aandelen. De partijen hebben ervoor gekozen om de HYBSE International Marketplace op Mauritius op te zetten naar aanleiding van de recente aankondiging dat de Financial Services Commission (FSC), de lokale toezichthouder. De toezichthouder gaat nieuwe vergunningsactiviteiten creëren voor de bewaarder van digitale activa en Digital Activa Marketplace. Zo zorgt de FSC voor gereguleerde omgeving en veilige bewaring van digitale activa. De regulator in Mauritius heeft ook richtlijnen uitgegeven voor investeringen in cryptocurrency als een digitale investering.
Hirander Misra, voorzitter van MINDEX en CEO van GMEX Group, verklaarde: “Ik ben verheugd om deze opwindende joint venture aan te kondigen, waar HYBSE zijn uitgebreide domeinkennis, zijn op blockchain gebaseerde digitale uitwisselingstechnologie en MINDEX zal brengen, ondersteund door GMEX, zal de onderneming schaalbare digitale handelsplatforms van institutionele kwaliteit bieden en zakelijke en operationele expertise om de nieuwe marktplaats in te richten. “ Hij voegde hieraan toe: “We verwelkomen het nieuwe regelgevingskader voor digitale activa op Mauritius en we zijn zeer verheugd over de voorhoede van de marktontwikkeling als een van de eerste ondernemingen die onder het nieuwe regime is opgericht. We zijn er vast van overtuigd dat er een enorme kans is voor Mauritius om zichzelf te positioneren als een belangrijk wereldwijd knooppunt in deze dynamische ruimte, ondersteund door krachtig bestuur en regulering om vertrouwen te waarborgen “.
Daniel Liu van Hybrid Stock Exchange Corporation Limited (HYBSE): “De nieuwe samenwerking tussen de drie bedrijven zal een spannende nieuwe ontwikkeling teweegbrengen, niet alleen voor de crypto-wereld, maar ook voor de mondiale kapitaalmarkten als geheel. Als we aan een reis beginnen om ons in een onbekende route naar voren te banen, zal dit onvermijdelijk een ideaal vooruitzicht creëren om de evolutie van alle financiële systemen, lichtjaren vooruit, te verplaatsen. We moeten ook bewust blijven geloven in de kracht van deze evolutionaire stap, om de huidige wereldwijde markten niet te verstoren, maar om een nieuwe manier van denken te ondersteunen die een gedecentraliseerde en werkelijk vrije markt entiteit omvat. “ HYBSE International Marketplace zal een licentie voor een digitale marktplaats aanvragen en de activiteiten zullen in Q1 2019 van start gaan, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties.

—einde—


Contact MINDEX: Samantha Seewoosurrun, Acuitas Communications (+230) 5772 4400 Samantha.seewoosurrun@acuitascomms.com Contact GMEX Group: Melanie Budden, The Realization Group +44 (0)7974 937 970 melanie.budden@therealizationgroup.com pr@gmex-group.com Contact HYBSE: Uroš Trajković, Hybrid Stock Exchange Corporation Limited +27 (0) 87 701 0914 ut@hybse.com press@hybse.com
Over MINDEX MINDEX Holdings Limited – De holdingmaatschappij voor het ecosysteem MINDEX MINDEX Clearing Limited – zal opereren als clearinginstelling van de centrale tegenpartij (CCP) gereguleerd door de Mauritius Financial Services Commission (FSC) om alle transacties op MINDEX Limited uit te voeren. MINDEX Limited – zal een multi-asset Derivaten Exchange exploiteren, gereguleerd door de Mauritius Financial Services Commission (FSC). MINDEX Spot Limited – De marktplaats voor het elektronisch verhandelen van gestandaardiseerde fysieke en digitale spot-commodity-contracten voor goud, edelmetalen en andere grondstoffen. MINDEX Vault Limited – De voorgestelde beveiligde opslagopslagoplossing voor goud en andere edele metalen. MINDEX Refinery Limited – Het voorgestelde wereldklasse smelten, verfijnen en terugwinnen van goud en andere edele metalen volgens de hoogste normen.

Voor meer informatie, bezoek: www.mindex.mu Volg op Twitter @MindexHoldings


Over GMEX Group GMEX Group (GMEX) bestaat uit een reeks bedrijven die toonaangevende innovatieve oplossingen bieden voor een nieuw tijdperk van wereldwijde financiële markten, waarbij bedrijfsexpertise, de nieuwste technologie, connectiviteit en operationele uitmuntendheid worden geboden door een op samenwerking gebaseerde benadering. GMEX maakt gebruik van uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van marktinfrastructuur om een passend strategisch masterplan te creëren met beurzen, clearing houses, depot houdende bedrijven, registers en magazijn-ontvangstplatforms. GMEX biedt ook het extra voordeel van interconnectie met meerdere partnerbeurzen, om wereldwijde netwerken van liquiditeit te creëren. GMEX Technologies is een volledige dochteronderneming van GMEX Group. Voor meer informatie, bezoek: www.gmex-group.com Vol op Twitter @GMEX_Group
Over HYBSE De Hybrid Stock Exchange (HYBSE) is een online op blockchain gebaseerd uitwisselingsplatform. Het staat het kopen en verkopen van cryptonized-vermogen toe in het nieuwe tijdperk van cryptocurrencies. Het gebruik van blockchain-technologie stelt deelnemers in staat om veel van de tussenpersonen die verbonden zijn aan traditionele uitwisselingen weg te knippen. Terwijl traditionele uitwisselingen deelnemers van specifieke geografische locaties bedienen, staat de HYBSE open voor alle deelnemers wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek: www.hybse.com Volg op Twitter https://twitter.com/HYBSE
Over de DIM Foundation De DIM Foundation is een non-profitorganisatie die verantwoordelijk is voor de marketing, public relations, klanten zorg en toezicht op de DIM-merken (DIMCOIN, DIM-valuta’s, DIM Cryptocurrencies en toekomstige DIM-munten). DIM X is een cryptocurrency converterend platform. De DIM Foundation is geregistreerd in Singapore. Het DIM-ecosysteem is een op een blockchain gebaseerd financieel ecosysteem. Het bevat DIM-valuta’s, een aanbod van verschillende stabiele digitale valuta’s, ondersteund door kostbare metalen. DIM-valuta’s zijn een medium voor de dagelijkse betalingsoplossingen voor handel en handelaars. De valutastabiliteit zal verder worden verbeterd door de snelle en efficiënte aankoop van edelmetalen via MINDEX Spot Limited (Gold Spot Exchange) en opslag van de rijkdom in beveiligde MINDEX Vaults (kluizen). De regionale DIM Foundation is verantwoordelijk voor:
 • Verzamelen van donaties voor het DIM-ecosysteem
 • Evenementen maken voor het DIM-ecosysteem en het bijwonen van blockchain-evenementen
 • Start marketingcampagnes voor de DIM Foundation
 • Bedrijven aantrekken in het DIM-ecosysteem
 • Een centraal ontmoetingspunt worden voor ambassadeurs en promotors.
Voor meer informatie, bezoek: www.dim.foundation