metacade persbericht
Persbericht

Moet je Ethereum kopen? Nieuwkomer Metacade zou een betere investering kunnen zijn, nu tokens op exchanges gelanceerd zullen worden

Terwijl bitcoin eindelijk een prijsherstel begint te zien in het licht van de bankencrisis in de Verenigde Staten, moeten degenen die zich afvragen of ze Ethereum (ETH) moeten kopen, weten deze coin nog lang niet zo ver is. Nu staat het MCADE-token van Metacade op het punt om te worden gelist op gedecentraliseerde exchanges, zoals Uniswap, na een uiterst succesvolle presale. Dus, welke van deze activa is nu de beste crypto om te kopen? Is het verstandig om Ethereum te kopen, of zijn er betere beleggingen?

Er ontstaat opwinding rond MCADE exchange listings

Er is opwinding ontstaan rond het investeringspotentieel van MCADE en met de op handen zijnde listing van Metacade’s native token op gedecentraliseerde exchanges letten crypto handelaren nog beter op. Listing op exchanges heeft, vanwege de extra liquiditeit die ze tijdens het proces genereren, vaak een enorme impact op de prijzen van crypto tokens.

Metacade is een van de meest langverwachte Web3-gaming platforms op de markt, en het MCADE-token zal centraal staan in de economie van dit ecosysteem. Met het MCADE-token kunnen leden van de Metacade community in de inkomsten van het platform delen. Deze inkomsten worden op verschillende manieren verdiend, zoals via advertenties, vacatures, toernooien met betaalde toegang en pay-to-play-arcade games.

De voordelen van deelname aan een project dat echte inkomsten deelt met tokenhouders zijn aanzienlijk en verschillen enorm van die van dApp-investeerders, bijvoorbeeld degenen die Ethereum willen kopen. Daarom neigen handelaren er steeds meer naar om te zeggen dat MCADE de beste crypto is om nu te kopen.

Wat is Metacade?

Metacade is een Web3-gaming en community platform dat klaar is om te evolueren, en nu de presale voorbij is, zijn er fondsen beschikbaar om de roadmap uit te bouwen. Na een listing op gedecentraliseerde exchanges zoals Uniswap en het vinden van een positie op verschillende gecentraliseerde exchanges, kunnen de eerste ontwikkelingen rond Metacade van start gaan.

Een universele ontmoetingsplaats zal centraal staan op het Metacade platform, waar gamers en ontwikkelaars samenkomen om samen te werken en de toekomst van Web3-gaming te ontwikkelen. Uiteindelijk is het idee om het MCADE-token te gebruiken om Metacade in de toekomst in staat te stellen als een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te opereren.

Wat is de functie van MCADE binnen Metacade?

MCADE-tokens zullen worden gebruikt als valuta voor meerdere aspecten van Metacade, zoals compete-to-earn functies waar spelers kunnen deelnemen aan gaming toernooien, waarbij MCADE-tokens worden gebruikt om mee te doen.

Staking is ook mogelijk, en een interessant kenmerk van staking met MCADE is dat beloningen worden uitbetaald via stable coins in plaats van MCADE-tokens. Hoewel het in eerste instantie misschien contra-intuïtief lijkt, is de realiteit dat dit geweldig zal zijn voor houders, omdat er in de loop van de tijd geen verwatering van MCADE-tokens zal zijn door het aanbod te vergroten met uitbetalingen in de vorm van beloningen. Staking beloningen zullen mogelijk gemaakt worden door de verschillende inkomstenbronnen die door Metacade worden gegenereerd.

Metacade is van plan om tegen het einde van 2024 over te stappen naar een DAO. Dit houdt in dat Metacade rollen uitdeelt aan de Metacade community, en het MCADE-token zal DAO-governance mogelijk maken. Het omvat het verlenen van de mogelijkheid om op Metagrants te stemmen voor nieuwe games, exclusief ontwikkeld voor het Metacade platform.

Hoewel Ethereum ook staking biedt, moet iedereen die Ethereum wil kopen begrijpen dat het niet is opgezet op een manier die vergelijkbaar is met Metacade, waar inkomsten in stable coin rechtstreeks worden gedeeld met tokenhouders. In plaats daarvan wordt ETH gebruikt voor beloningen, die vervolgens op de markt kunnen worden gedumpt.

Waarom zal MCADE stijgen in 2023?

De meeste aandacht is de laatste tijd uitgegaan naar Bitcoin vanwege de rol als potentiële hedge tegen problemen als gevolg van de bankencrisis in de VS; dit zou echter moeten veranderen naarmate de crypto bullmarkt voortduurt en alternatieve crypto-activa meer aandacht krijgen. Immers, wanneer Bitcoin in een grote bull cyclus zit, hebben kleinere, alternatieve crypto activa de neiging om tegen de tijd dat de markt zijn hoogtepunt bereikt beter te presteren dan Bitcoin.

Dankzij de inkomstendeling van Metacade zou MCADE een aantrekkelijk aanbod moeten worden naarmate het in 2023 wordt uitgerold. Een dividend betalende crypto activa is zeldzaam, vooral een die geen beloningen uitbetaalt in zijn eigen token. De aanstaande listing van MCADE op Uniswap en andere bekende exchanges zou een belangrijke rol kunnen spelen bij het helpen van meer crypto handelaren om meer te weten te komen over het MCADE-token van Metacade.

Kan Ethereum ook stijgen?

Iedereen die de afgelopen maanden heeft besloten om Ethereum te kopen, bevindt zich in een moeilijke positie als het gaat om het behalen van grote winsten in 2023, omdat het op dit moment niet veel narratief heeft. Traders die de afgelopen jaren enthousiast waren om Ethereum te kopen, werden aangemoedigd door de uiteindelijke overstap naar proof-of-stake via The Merge, maar die overstap is nu verwerkt en er is geen sterke indicatie van hoe de toekomst van dit platform eruit zal zien.

Narratief is alles op de crypto markt en het is eigenlijk een vereiste bij het zoeken naar de beste crypto om nu te kopen. Vanwege het feit dat het project zich in de beginfase van de ontwikkeling bevindt en vanwege het sterke potentieel om Web3-gaming inkomsten naar de houders te brengen, zou MCADE wel eens een betere optie kunnen zijn voor nieuwe crypto investeerders die zich afvragen of ze Ethereum moeten kopen.

Je kunt Metacade hier kopen.