Persbericht

Monero prijs stagneert nu meer coins privacy maatregelen nemen. Dit is waarom ASI een betere investering zou kunnen zijn

Nadat Amerikaanse regelgevers zich in 2022 hebben gericht op een privacy gebaseerde Web3-broncode, vragen beleggers die investeren in crypto zich af of de Monero prijs ooit weer nieuwe recordhoogtes kan bereiken. AltSignals daarentegen lijkt klaar om te exploderen na de presale, aangezien experts suggereren dat het ASI-token de komende maanden en jaren veel beter zou kunnen presteren dan de XMR prijsvoorspelling.

AltSignals heeft de voorkeur boven Monero na de crash van Tornado Cash

Monero is sinds de start in 2014 een van de leidende op privacy gerichte blockchains, maar een toenemend aantal beleggers die investeren in crypto zoekt het na het Tornado Cash-incident in 2022 elders. Tornado Cash was een netwerk dat een nieuwe methode gebruikte voor payment trails op de blockchain, wat leidde tot de arrestatie van de maker toen het protocol werd verboden door de VS.

Deze gebeurtenis doet twijfels rijzen over de toekomst van privacy blockchain transacties. Op dit moment kunnen toezichthouders transacties gemakkelijk traceren vanwege het openbare karakter van blockchains en KYC-vereisten van gecentraliseerde exchanges (CEX’s). Omdat Tornado Cash is ontworpen om traceerbaarheid te omzeilen, lijken private blockchains nu bedreigd.

Monero blijft echter een van de weinige puur private blockchain-netwerken die beschikbaar zijn voor Web3-gebruikers, aangezien het token niet beschikbaar is op CEX’s. Desondanks blijven beleggers die investeren in crypto vanwege het Tornado Cash incident kijken naar veiligere Web3-investeringen zoals AltSignals.

AltSignals is een toonaangevende trading community die al vele jaren winstgevende signalen levert. Nu breidt het project zijn blockchain-aanbod uit en zal het ASI-token lanceren tijdens een crypto presale evenement. De $ASI-presale is een opwindende ontwikkeling voor het platform dat al enorme steun krijgt.

Wat is Monero (XMR)?

Monero is een privé peer-to-peer blockchain-netwerk dat gebruikmaakt van een proof-of-work-consensusmechanisme. Het is zeer veilig en stelt iedereen in staat om anoniem geld over het internet te sturen.

Monero, opgericht in 2014, is een van de oudste cryptocurrencies in de top 50. Het project heeft continu gewerkt en heeft geen onderbrekingen gehad. Het heeft een belangrijke functie voor de bescherming van gebruikersgegevens door gebruik te maken van gedecentraliseerde technologie en geavanceerde cryptografie.

XMR prijsvoorspelling: kan de Monero prijs in 2023 $300 bereiken?

Na de arrestatie van de maker van Tornado Cash hebben beleggers die investeren in crypto weinig vertrouwen meer in de toekomst van private blockchain technologieën. Dit heeft de XMR prijsvoorspelling geschaad. Hoewel de Monero prijs waarschijnlijk zal blijven drijven, zal de XMR prijsvoorspelling misschien nooit nieuwe all-time highs bereiken.

In 2023 plaatst de XMR prijsvoorspelling de Monero prijs op het prijsniveau van $208. De XMR prijsvoorspelling kan verschuiven naar puur functioneel in plaats van speculatief, aangezien de Monero blockchain zal blijven bestaan, ongeacht of de Monero prijs wordt geschaad in het kielzog van private blockchains die obscuurder worden.

Wat is AltSignals?

AltSignals is een van de grootste trading communities in Web3. Het platform heeft veel beleggers die investeren in crypto geholpen om winstgevend te leren handelen op de crypto markten door dagelijks lucratieve calls te delen. Sinds 2020 heeft de AltAlgo™-tool de AltSignals-community geholpen om hun handelsportefeuille in 19 afzonderlijke maanden te vertienvoudigen.

Met een bewezen staat van dienst voor succes en een groot bestaand gebruikersbestand, heeft AltSignals een groot potentieel voor de toekomst. Het project blijft zich uitbreiden en biedt nu een reeks blockchain-services aan via het ASI-token.

Hoe werkt ASI-token?

ASI-tokenhouders kunnen exclusieve toegang krijgen tot enkele van de populairste trading tools in Web3. ActualizeAI Club-leden ontvangen premium AI-aangedreven trading tools die hen helpen de volatiliteit van de crypto markt onder de knie te krijgen en consistente winsten te maken tijdens het handelen.

ActualizeAI Club geeft vroege toegang tot enkele van de nieuwste trading tools van AltSignals. In het verleden zijn de trading tools van AltSignals zeer effectief gebleken, en premium-leden kunnen prestatierapporten rechtstreeks terugsturen naar het project om de tools in de loop van de tijd te optimaliseren.

ActualizeAI analyseert het marktsentiment en verschillende prijsindicatoren voordat een enkel koop- of verkoop signaal wordt gegeven aan communityleden. Omdat het algoritme gebruik maakt van machine learning, is het ontworpen om in de loop van de tijd te verbeteren – wat verbluffend is gezien het indrukwekkende slagingspercentage van de eerdere trading tools van AltSignals.

Kan AltSignals $0,75 bereiken in 2023?

De crypto presale van AltSignals is een zeer veelbelovende mogelijkheid om te investeren in crypto. Nadat het evenement is voltooid, kan het ASI-token omhoog schieten en in korte tijd tot 50x winst opleveren. Experts voorspellen dat $ASI in staat is om in de maanden na de presale een waarde van $1,20 te bereiken – een enorme stijging ten opzichte van het $0.012 prijsniveau in de presale.

$ASI versus XMR prijsvoorspelling: wat is de beste optie voor het investeren in crypto?

Hoewel de Monero prijs waarschijnlijk zijn waarde zal behouden, is de XMR prijsvoorspelling de afgelopen jaren vertraagd. De wijdere wereld van Web3 begint de voorkeur te geven aan meer transparantie, wat heeft geleid tot een daling van de Monero prijs in vergelijking met nieuwe projecten zoals AltSignals.

De presale van AltSignals zou daarentegen een van de meest winstgevende opties voor investeren in crypto van het jaar kunnen zijn. De prijs van ASI stijgt tijdens het evenement van $0,012 naar $0,02274 en kan na het evenement een rendement van 50x opleveren. Dit maakt ASI een betere keuze voor beleggers, aangezien de XMR prijsvoorspelling slechts 20% rendement voor Monero voorspelt.

Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale.