Nieuws, Persbericht

Napston lanceert 100% geautomatiseerd cryptocurrency-handelsplatform op basis van gepatenteerde gedistribueerde kunstmatige neurale netwerktechnologie

Cryptocurrency trading is klaar om veiliger en winstgevender te worden als nooit tevoren, met de recente lancering van een volledig geautomatiseerd crypto trading platform door Napston. Dit baanbrekende handelsplatform is gebaseerd op een gepatenteerde technologie genaamd Distributed Artificial Neural Networks, die is geprogrammeerd om de markt nauwkeurig te voorspellen door gebruik te maken van de verwerkingskracht van duizenden onafhankelijke bronnen.
Hong Kong, November 26, 2018 Napston is verheugd om aan te kondigen dat hun nieuwe, volledig geautomatiseerde cryptocurrency handelsplatform recentelijk live is gegaan. Napston, gebouwd rond de gepatenteerde Distributed Artificial Neural Networks van het bedrijf. Ze bieden niet alleen voor ervaren maar ook de onervaren crypto-enthousiasten een kans om een flink passief inkomen over hun Bitcoin en Ethereum te verdienen. Sinds de oprichting van bitcoin in 2009 zijn meer dan driehonderd verschillende cryptocurrencies gelanceerd. Als gevolg van de extreme volatiliteit van de cryptomarkt is de handel in cryptocurrencies een lucratief alternatief gebleken voor de handelaren over de hele wereld. Dit kan echter een uiterst complexe en risicovolle propositie zijn zonder een betrouwbaar handelsplatform.
Napston betrad de cryptocurrency-markt in 2013, lang voordat het mainstream werd. In de afgelopen vijf jaar heeft het bedrijf alle onzekerheden en schommelingen van deze evoluerende markt doorgemaakt. Tijdens deze fase diende Napston alleen de grotere zakelijke en vermogende individuele klanten, door hen te helpen hun cryptocurrencyportefeuilles goed te structureren en winst te maken met het verhandelen van crypto tokens. Het bedrijf heeft veel van haar winsten geinvesteerd in het maken van de eigen gedistribueerde technologie voor kunstmatige neurale netwerken. Deze geavanceerde technologie vormt nu de basis van het geautomatiseerde crypto-handelsplatform van Napston. Een ‘DANN’ is een netwerk van knooppunten, net als neurale netwerken in het menselijk brein. Ze zijn geprogrammeerd om de markt met een hoge mate van nauwkeurigheid te voorspellen. Deze nauwkeurigheid is echter volledig afhankelijk van de beschikbare verwerkingskracht. Dit probleem is opgelost door gebruik te maken van de rekenkracht die wordt gegenereerd door een groot en sterk verdeeld netwerk van computers.
Enkele van de meest lucratieve handelsvoordelen aangeboden door Napston zijn:
  • Tot 1,5% per werkdag zonder daadwerkelijk transacties te verrichten
  • Directe opnames
  • Referral geld van meer dan 20%, tot 10 niveaus
  • Aan de slag in 30 seconden
  • Volledige transparantie en gedetailleerde rapportages
  • State-of-the-art beveiliging op het platform
  • Volledige naleving
Napston biedt momenteel drie aantrekkelijke handelspakketten die kunnen worden gekocht met Bitcoin en Ethereum. Royale verwijzingscommissies liggen ook voor de hand. Hieronder worden de drie pakketten in één oogopslag genoemd.
  • Starter: minimaal $ 100 in Bitcoin, 1% per dag, gedurende 150 dagen, verwijzingssysteem op 3 niveaus
  • Geavanceerd: Minimaal $ 1000 in Bitcoin, 1,25% per dag, gedurende 150 dagen, referentiesysteem op 5 niveaus
  • Expert: minimum $ 5000 in Bitcoin, 1,50% per dag, gedurende 150 dagen, 10-niveaus verwijzingssysteem

“Ons zojuist gelanceerde handelsplatform heeft alleen tot doel u te helpen de winst te verdienen op uw anderszins slapende Bitcoins of Ethereum zonder zelf zweet te slaan”, zei een hoge woordvoerder van Napston. “Wij geloven dat daar serieuze vraag naar is en de klanten die al bij ons zijn gekomen bewijzen die visie.” Ga voor meer informatie naar: https://www.napston.com/ Over Napston: Napston is een net gelanceerd cryptocurrency trading platform gebouwd op een eigen technologie genaamd Distributed Artificial Neural Networks. Dit 100% geautomatiseerde platform is bedoeld om individuen te helpen een behoorlijke passieve interesse te genereren van hun slapende Bitcoin- en Ethereum-bedrijven met minimale vaardigheden en inspanningen. Napston biedt momenteel drie handelspakketten, met 1,5% per dag en meer dan 20% referral bonussen. Contactpersoon: Alex Kenney Email: alex.kenney@napston.com