Bitcoin, BTC
Bitcoin

Nederlandse crypto-expert: Nieuwe All Time High voor Bitcoin in aanloop naar de halving

De Nederlandse analist Michaël van de Poppe verwacht dat de huidige Bitcoin koers van ~66.000 dollar niet het eindstation is voor de koning van de cryptomarkt.

“Bitcoin begint hier aan een enorme bounce die mogelijk de voortzetting van het bullish momentum inluidt. Ik denk dat we consolideren en, gezien de sterke bounce, nog een all-time high krijgen voor de halving”, aldus Van de Poppe.

Nog een all-time high voor de halving?

Om die nieuwe all-time high te bereiken voor de halving moet Bitcoin de komende maand flink stijgen. We klokken momenteel binnen op 65.900 dollar, terwijl de all-time high op ongeveer 73.800 dollar ligt.

https://twitter.com/HODL15Capital/status/1770995075666862405

Daarvoor moet er wel wat gebeuren op het gebied van de ETFs. Gisteren behaalden de Spot Bitcoin ETFs namelijk voor de vierde achtereenvolgende dag een negatieve kapitaalstroom. Voor de vierde dag op rij stroomde er miljoenen uit de Spot Bitcoin ETFs.

Ditmaal ging het om een uitstroom van 94 miljoen dollar. Zodoende lijkt het positieve momentum van Bitcoin echt even verdwenen. Wanneer herpakt de grootste digitale munt van de markt zich weer?

Na zijn analyse over Bitcoin springt Van de Poppe over op Chainlink. Volgens de analist kan ook Chainlink zich herpakken ten opzichte van Bitcoin. “Fantastische hertest voor Chainlink, die we volgens mij kunnen gebruiken om verder te stijgen. Het Bitcoin-paar is op het dieptepunt van zijn eigen cyclus”, aldus de analist.

Chainlink doet het vandaag iets beter dan Bitcoin. Waar de Bitcoin koers met 0,63 procent daalde, staat Chainlink op een redelijke plus van 1,20 procent.

Dat hoeft voor de langere termijn natuurlijk niets te betekenen, maar het is in ieder geval het begin van de opleving die Michaël van de Poppe voorspelt.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog 9 dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin zit 42 dagen in ‘vervelingszone’ – wanneer komt de uitbraak?
Meeste crypto analisten zijn het eens, bull markt nog maar net begonnen
Bitcoin stijgt in 2024 5x harder dan S&P 500 en NASDAQ
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017