Bitcoin Nieuws

Nederlandse analist PlanB positief over de toekomst van Bitcoin

De Nederlandse analist PlanB is optimistisch over de toekomst van Bitcoin, ondanks bearish voorspellingen van sommige analisten.

Crypto analist PlanB is positief

PlanB heeft met zijn Stock-to-Flow model een grote aanhang van 1,8 miljoen volgers op Twitter opgebouwd en betrekt hen regelmatig in zijn onderzoek.

Uit zijn meest recente poll onder ruim 31.700 respondenten blijkt dat 64,1 procent van hen denkt dat Bitcoin een bodem heeft bereikt, terwijl slechts 35,9 procent verwacht dat Bitcoin onder de huidige bodem van $15.500 zal zakken. PlanB was enigszins verrast door het grote aantal mensen dat denkt dat de Bitcoin koers onder de $15.500 zal dalen. Als reactie schreef hij het volgende:

Er zijn nog steeds veel mensen die wachten tot de waarde van BTC onder $15,5k zakt. Kan iemand mij alsjeblieft de redenering, data, grafieken en analyses geven die deze overtuiging ondersteunen? Want ik heb er nog geen gezien.

PlanB verwacht Bitcoin koers van honderd duizend dollar

Crypto-analist PlanB is aanzienlijk optimistischer over de toekomst van Bitcoin dan veel andere investeerders. Vorige week voorspelde hij zelfs dat de Bitcoin koers in 2024 boven de $100.000 zal stijgen als gevolg van de aanstaande Bitcoin halving. PlanB verwacht dat de halving zal leiden tot een toenemende schaarste en daardoor stijgende prijzen.

Of de voorspelling van PlanB uitkomt, moeten we natuurlijk nog afwachten. Echter, dergelijke bullish prijsvoorspellingen zijn vaak een weerspiegeling van het algemene sentiment op de cryptomarkt.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers remt af, omdat whales winst pakken
Bitcoin schiet midden in de nacht boven de 29.000 dollar uit
Handelaren niet overtuigt door stijging Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden