Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Nieuw leven geblazen in Dead Coins-project

99Bitcoins, een Bitcoin (BTC)-onderwijsportaal, heeft een nieuw leven geblazen in het Dead Coins-project, waarmee het de nieuw aangestelde begrafenisondernemer van de crypto-industrie geworden is.


Dead Coins-project is overgenomen

Het onderwijsportaal neemt dus het Dead Coins-project over, dat momenteel een begraafplaats is voor ruim 1000 crypto-projecten die niet meer verder ontwikkeld worden. Eén van de eerste taken van 99Bitcoins is het schoonmaken van de lijst geweest, waardoor de nauwkeurigheid ervan flink omhoog is gegaan.

Het Dead Coins-project is oorspronkelijk in 2017 opgericht met als doel om de ondergang van duizenden altcoins te documenteren. In 2017 vond er een enorme explosie in aantal ICO-projecten plaats, waardoor het aantal crypto-projecten in een rap tempo toenam. Veel van deze projecten hebben het helaas niet gemaakt, maar worden wel op het platform van Dead Coins benoemd.

99Bitcoins is een crypto-onderneming dat in 2013 is opgericht. Het biedt zowel praktische en niet-technische gidsen voor nieuwelingen in de crypto-markt. Met de overname van Dead Coins kan de webpagina ‘Bitcoin Obituaries’ van 99Bitcoins worden aangevuld. Deze pagina houdt het aantal crypto-projecten bij per jaar dat niet meer verder ontwikkeld wordt. Ook wordt een registratie bijgehouden van elke keer dat de media beweert dat Bitcoin ‘overleden’ zou zijn als project. De laatste telling geeft aan dat Bitcoin inmiddels 399 keer gestorven zou zijn volgens de media.

Volgens Dead Coins zijn inmiddels 1559 altcoins ‘overleden’ op het moment van schrijven. Doordat deze lijst constant bijgewerkt wordt kan die aantal echter steeds veranderen.


Aanpassingen lijst met overleden projecten

99Bitcoins heeft naar verluidt al veel werk verricht in het opschonen van de onnauwkeurige lijst die aangeboden werd op de website van Dead Coins. Ook heeft het de mogelijkheid weggehaald voor de community om zelf munten toe te voegen waarvan zij dachten dat die overleden zou zijn. Doordat dit vaak niet het geval bleek te zijn, werd de lijst steeds onnauwkeuriger. Dit is nu opgelost.

Dit houdt echter niet in dat de community geen inspraak meer heeft in de munten die in deze lijst staan. Er zijn nu duidelijke indicatoren opgesteld waarmee eenvoudig bepaalt kan worden of een munt daadwerkelijk overleden is of niet. Mocht dit wel het geval zijn, kunnen ze deze munt aandragen aan de lijst. Deze zal dan op een later moment goedgekeurd worden door een moderator van de website, waarna hij toegevoegd is.g

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten