Crypto analist
Bitcoin

Nieuw onderzoek is bullish over Bitcoin, Solana en Ethereum

CoinGecko organiseerde een onderzoek onder 2.558 participanten en die lijken behoorlijk bullish over Bitcoin, Ethereum en Solana. Een stevige 43,7% van de ondervraagden gelooft dat Bitcoin tijdens deze cyclus nog de koers van 100.000 dollar kan overstijgen.

Veel mensen zijn bullish

Opvallend is dat het grote vertrouwen in Bitcoin met name aanwezig is bij ervaren investeerders. Ongeveer de helft van de mensen die in hun tweede cyclus zitten geloven in de koers van 100.000 dollar en 51,8% van de veteranen verwacht die symbolische koers te bereiken.

Slechts 35,2% van de nieuwkomers voorziet die koers. Zij zijn dus wat voorzichtiger als het op Bitcoin aankomt. 17% van de ondervraagden verwacht een Bitcoin koers van tussen de 91.000 en 100.000 dollar. 15% is bearish en voorziet een maximale koers van 75.000 dollar voor de digitale munt.

De rest, ongeveer 24,3%, ziet Bitcoin nog klimmen naar 76.000 tot 90.000 dollar. Dat zou een nieuwe all-time high opleveren voor de Bitcoin koers, maar niet veel meer dan dat dus.

Wat denken jullie? Gaat Bitcoin deze cyclus nog boven de 100.000 dollar uitstijgen? En wat zou er voor nodig zijn om dat koersniveau te bereiken voor de digitale munt?

Ethereum naar $10.000?

Wat Ethereum betreft zien we een redelijk divers beeld. 20,6% gelooft dat de koers boven de 10.000 dollar gaat uitstijgen deze cyclus. Daarmee zou Ethereum drie keer over de kop gaan vanaf hier. 19,2% ziet een maximale koers van 5.000 dollar plaatsvinden.

Over Solana zijn de verwachtingen ook niet extreem bullish te noemen. Het grootste deel van de mensen verwacht een maximale koers van tussen de 200 en 300 dollar.

Solana is deze run natuurlijk het platform voor memecoins geweest. Nu we weer iets minder over memecoins horen neemt de populariteit van Solana logischerwijs ook iets af.

Van welke altcoin verwacht jij meer in 2024 en mogelijk nog in 2025 als de bullmarkt tot dat moment doorzet: Solana of Ethereum? En waarom?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers daalt na gemengde inflatiecijfers uit de VS
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Meer risico in de Bitcoin-handel: leverage stijgt naar recordniveau
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde