Bitcoin

‘Nieuw presidentschap Joe Biden is goed voor Bitcoin’

Bitcoin-investeerder Anthony Scaramucci is van mening dat de herverkiezing van president Joe Biden in de Verenigde Staten dit jaar weleens positief kan zijn voor de Bitcoin koers. In een recent rapport pleit Scaramucci voor een president die de traditionele hiërarchische structuur van de samenleving respecteert als de veiligste en meest waarschijnlijk weg naar succes, ook voor Bitcoin.

Trump is een risico?

“Ik zeg tegen Bitcoiners dat je een risico loopt als je iemand krijgt die de instellingen van de democratie en de scheiding der machten in de grondwet wil vernietigen.

Het lang is groot gemaakt, het is groot – het hoeft niet opnieuw groot gemaakt te worden.”

Zo verwijst Scaramucci met zijn uitspraken bijna direct naar Donald Trump, die immers bekendstaat om zijn “Make America Great Again (MAGA)” slogan.

Bovendien is Scaramucci van mening dat de gehechtheid van Biden aan de rechtstaat het optuigen van crypto-regulering, die volgens veel mensen binnen de industrie broodnodig is, zal versnellen.

Moeten we dan toch hopen op een nieuwe termijn voor de huidige president Joe Biden? Maar is hij daar nog wel fit genoeg voor?

Aftellen richting 5 november

Op 5 november is het zover en gaat Amerika naar de stembus om zijn nieuwe president uit te kiezen. De verwachting op dit moment is dat Donald Trump de verkiezingen met een kleine voorsprong in zijn voordeel zal beslechten.

Je kunt je afvragen waarom mensen überhaupt nog stemmen op een president die geen twee normale zinnen meer achter elkaar kan plakken.

Zou er onder de democraten in Amerika dan echt geen betere kandidaat zitten dan Joe Biden? Het zou voor Amerika toch zonde zijn als hij opnieuw degene is die het straks moet doen.

Nog vier jaar, dat lijkt op basis van zijn huidige gezondheid echt een onmogelijke opgave voor Joe Biden.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Grote Duitsen banken gaan Bitcoin en crypto-handel aanbieden
Ook deze Centrale Banken staan klaar om rente te verlagen: Wat zijn de gevolgen voor Bitcoin?
Michaël van de Poppe: “Bitcoin koers kan snel nieuwe all-time high bereiken”
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13