NuggetRush
Persbericht

NuggetRush biedt stabiliteit terwijl ORDI- en Worldcoin-investeerders in paniek verkopen; Is een 100x mogelijk bij NUGX-lancering?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • NuggetRush (NUGX) is een nieuw cryptoproject met een succesvolle voorverkoop, waarbij meer dan 242 miljoen tokens zijn verkocht en $3 miljoen is opgehaald. Het is ook een gamingplatform met op NFT gebaseerde gameplay, dat beloningen oplevert zoals fysiek goud en contant geld.
  • ORDI (ORDI) begon 2024 sterk op $90,96, maar kende in januari een daling van 34,2% en bereikte een dieptepunt op $59,81. Het kende een heropleving in februari en bereikte $70,85 en bereikte begin maart een recordhoogte van $96,17, als gevolg van de marktbeweging van Bitcoin.
  • Worldcoin (WLD) boekte begin 2024 een enorme groei van 225% en explodeerde van $3,63 naar $11,82 in maart. De mijlpaal van één miljoen dagelijkse gebruikers van het platform heeft het vertrouwen vergroot, maar sommige analisten blijven voorzichtig.

NuggetRush (NUGX) domineert de volatiele cryptomarkt met zijn meerdere hulpprogramma’s en een uniek investeringsmodel, waardoor investeerders zeggen dat het 100x zal stijgen na de lancering op beurzen. Aan de andere kant zijn beleggers in ORDI (ORDI) en Worldcoin (WLD) in paniek omdat hun prijzen in de huidige bearish markt dalen. Dit is de reden waarom NuggetRush stabiel is, zelfs wanneer de ORDI- en Worldcoin-markten slinken.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX): domineert cryptoruimte met 100x potentiële winst

NuggetRush (NUGX) domineert de crypto-ruimte, waarbij de populaire voorverkoop snel uitverkocht is. Beleggers haasten zich om te kopen en verwachten een stijging van 100x nadat NUGX op de reguliere beurzen werd gelanceerd.

Tot nu toe heeft het project meer dan 242 miljoen NUGX-tokens verkocht en in de voorverkoop meer dan $3 miljoen opgehaald. Als top-ICO heeft NuggetRush (NUGX) veel investeerders aangetrokken die willen profiteren van investeringen in een vroeg stadium van het project.

Interessant is dat NuggetRush (NUGX) een gamingplatform is dat spannende gameplay, impactgaming en GameFi biedt binnen de metaverse. Door het NuggetRush-model (NUGX) te gebruiken, kunnen spelers mining verkennen en zoeken naar schatten met tastbare waarde in de fysieke wereld.

Het platform maakt gebruik van populaire NFT’s als spelpersonages en biedt elke speler verschillende mogelijkheden waarmee hij kan winnen. NuggetRush (NUGX) domineert de lijst met tokens om in de gaten te houden terwijl investeerders zich concentreren op de indrukwekkende gebruiksscenario’s.

NuggetRush-spelers ontvangen beloningen zoals fysiek goud en contant geld, kunnen naar hun favoriete bestemmingen worden gestuurd, en hun gameplay ondersteunt ambachtelijke miners in ontwikkelingslanden.

Door lid te worden van de elitegemeenschap van NuggetRush (NUGX), Rush Guild, genieten tokenhouders van VIP-toegang tot bonussen, kortingen en beloningen. Het stakingprotocol biedt NFT-houders tot 20% APY op hun ingezette activa, waardoor NuggetRush de beste crypto-investering is.

Momenteel is NUGX in de Launchpad-ronde snel uitverkocht voor $0,019 en zal aan het einde van deze ronde stijgen naar de noteringsprijs van $0,020.

NuggetRush Kopen

ORDI (ORDI) Prijsanalyse: van hoogtepunten naar dieptepunten en weer terug

Begin 2024 steeg ORDI (ORDI) naar een hoogtepunt van $90,96, wat het aanvankelijke enthousiasme onder de investeerders onderstreepte. De altcoin-prijs vloog hoog, maar de opwinding was van korte duur toen ORDI eind januari een enorme daling van 34,2% kende, tot een dieptepunt van rond de $59,81.

Ondanks de terugval bracht februari enige heropleving voor ORDI, met een prijsstijging van 18,5%, waardoor de altcoin de maand rond de $70,85 kon afsluiten. In maart volgde ORDI de voorsprong van Bitcoin (BTC) naar boven en bereikte een recordhoogte van $96,17.

De correlatie tussen Bitcoin en ORDI benadrukt de invloed van de algemene markttrends op top-altcoins zoals ORDI, vooral die welke verband houden met het ecosysteem van Bitcoin.

Marktexperts verwachten meer groei voor ORDI, ondersteund door de verwachting van een enorme marktopleving te midden van de aanstaande halvering van Bitcoin. Met deze optimistische projecties zeggen analisten dat ORDI tegen eind 2024 zou kunnen stijgen naar $120,55.

Op 21 maart werd ORDI gewaardeerd op $64,57, een daling van 15,93% in de afgelopen week. Analisten zeggen dat ORDI eind maart zal stijgen naar $73,50, ondersteund door toenemende koopdruk.

Worldcoin (WLD) stijgt: een prijsgroei van 225% in 2024

In 2024 boekte Worldcoin (WLD) een enorme groei, waarbij de koers met 225% steeg. WLD begon het jaar op $3,63 en explodeerde in maart naar $11,82, wat een indrukwekkende opwaartse trend vertegenwoordigt en meer investeerders aantrok.

Interessant is dat Worldcoin (WLD) sinds medio februari is gestegen, in lijn met de bullish trend van de AI-tokens. Een belangrijke mijlpaal voor Worldcoin (WLD) werd in februari bereikt toen de World App, de eerste portemonnee gebouwd voor het Worldcoin-project (WLD), de grens van één miljoen dagelijkse gebruikers overschreed.

Deze prestatie benadrukte de bloeiende gebruikersbasis en acceptatie van het platform, waardoor het vertrouwen in het potentieel van Worldcoin werd vergroot. Toch zijn investeerders er nog niet van overtuigd dat WLD de beste crypto is om nu in te investeren.

Op 10 maart explodeerde Worldcoin en bereikte een recordhoogte van $11,69, mogelijk gemaakt door de Semaphore Merkle Tree Batcher van het Worldcoin Protocol, die officieel werd geverifieerd op 1 maart. Maar sindsdien is Worldcoin (WLD) gedaald omdat beleggers in paniek raakten.

Op 21 maart werd WLD gewaardeerd op $8,17, een daling van 15,17% in de afgelopen week. Experts zeggen dat WLD eind maart zal stijgen naar $9,38, ondersteund door de groeiende vraag naar AI-tokens.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.