Newsbit

Politie / Security

OKEx schort opnames op – Bitcoin daalt met 2,5%

Politie / Security

De Chinese crypto exchange OKEx heeft de opnames vandaag opgeschort. Blijkbaar omdat de politie in gesprek is met “sleutelhouders”, aldus een verklaring. Het bedrijf, hoewel geregistreerd in Malta, bedient veel Chinese particuliere beleggers.


Opnames van crypto’s opgeschort

“Een van onze houders van een privésleutel werkt momenteel mee met een bureau voor onderzoek over de openbare veiligheid”, aldus het bedrijf in zijn verklaring. “Om in het beste belang van klanten te handelen en een uitzonderlijke langdurige klantenservice te leveren, hebben we besloten om opnames van digitale activa / cryptocurrencies op te schorten met ingang van 16 oktober 2020 om 11:00 uur (Hongkongse tijd). We verzekeren dat OKEx’s andere functies blijven normaal en stabiel en de veiligheid van uw activa bij OKEx wordt niet aangetast. “

De OTC-desk van de exchange lijkt ook te zijn gesloten. China treedt de laatste tijd hard op tegen OTC-desks.


Paniek in China

Het nieuws veroorzaakte paniek op WeChat, Weibo en op andere Chinese sociale media, waar geruchten de ronde deden over onregelmatigheden op de exchange. Dat is een probleem want er gaat een hoog volume rond op OKEx. De exchange behandelt volgens FTX $6.827.053.479 in volume.

“U kunt er zeker van zijn dat het bedrijf, de werking en het bedrijf niet worden beïnvloed. Het is een kwestie van de persoonlijke kwestie van de privésleutelhouder, en daarom hebben we de opname opgeschort ”, zei de CEO van het bedrijf, Jay Hao, op Weibo.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top