Exchange

OKX en McLaren F1-team bieden unieke Prijzen aan voor fans van Formule 1

Formule 1-fans, opgelet! OKX, het toonaangevend handelsplatform voor cryptocurrency en trotse partner van het McLaren F1-team, heeft een exclusieve prijzencampagne speciaal voor liefhebbers van de koningsklasse van de autosport gelanceerd.

Kans voor unieke prijzen

Deze mooie campagne biedt jullie de kans om unieke McLaren-prijzen te winnen. McLaren, één van de meest iconische teams in de Formule 1-geschiedenis, heeft zich opnieuw verenigd met OKX om hun fans een bijzondere kans te bieden. Deelnemers aan deze campagne kunnen prijzen winnen door actief te zijn op het OKX-platform, bijvoorbeeld door te handelen of te sparen. Hoe actiever je bent, hoe groter je kans om te winnen! Mooi om te weten: iedereen die deelneemt zal, zo lang de voorraad strekt, een gratis McLaren-pet ontvangen.

Win McLarenCap

De prijzen zijn een droom voor elke F1-fan: denk aan exclusieve McLaren-merchandise, VIP-toegang tot Formule 1-races, en andere speciale beloningen die je dichter bij je favoriete team brengen dan ooit tevoren. Het is een perfecte gelegenheid om je passie voor snelheid en technologie te combineren met de opwindende wereld van crypto.

Versterking van nauwe band tussen OKX en McLaren

Deze campagne versterkt de nauwe band tussen OKX en McLaren, een samenwerking die het beste van zowel de autosport als de financiële technologie samenbrengt. McLaren, bekend om zijn innovatieve benadering in de Formule 1, biedt OKX een platform om hun vooruitstrevende diensten onder de aandacht te brengen bij een wereldwijd publiek van autosportfanaten.

Mis deze kans niet om dichter bij McLaren te komen en unieke prijzen te winnen. Registreren voor de campagne is eenvoudig en kan via de OKX-website. De actie loopt tot nader order en de winnaars worden binnenkort bekendgemaakt.

Over OKX

OKX is een toonaangevend crypto-handelsplatform dat geavanceerde financiële diensten biedt voor handelaren en investeerders wereldwijd. OKX staat bekend om zijn betrouwbaarheid, veiligheid en klantgerichtheid.

Over McLaren Racing

McLaren Racing is een legendarisch team binnen de Formule 1 (F1). Het team heeft meerdere wereldkampioenschappen op hun naam. Sinds de oprichting in 1963 door Bruce McLaren, staat het team bekend om zijn baanbrekende technologie en toewijding aan uitmuntendheid in de autosport.

Krijg 50 euro bonus en maak kans om een VIP Trackside Experience te winnen bij de Nederlandse Grand Prix

Wil je de cryptowereld betreden en misschien Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve deal tussen Newsbit en OKX krijgen onze lezers een geweldige aanbieding.

Maak een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 50 euro helemaal gratis. Bovendien krijgen de eerste 5000 mensen een gratis McLaren cap (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

En dat is nog niet alles – je maakt ook kans om fantastische prijzen te winnen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Meld je nu aan!

Exchange nieuws

Duitse overheid sluit 47 crypto-exchanges wegens betrokkenheid bij witwaspraktijken
$CATI en $HMSTR komen op Bybit: Nieuwe games op de TON Blockchain
Bitget sluit miljoenencontract met La Liga als officiële cryptopartner
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom