rijk, rich
Altcoin

Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen

Crypto staat bekend om zijn volatiliteit. Dit betekent dat je snel veel geld kunt verliezen, maar ook in korte tijd enorm veel kunt verdienen. Onlangs zagen we daar een indrukwekkend voorbeeld van: iemand wist zijn investering van $1.200 in slechts drie dagen om te zetten naar $10 miljoen.

De investeerder behaalde deze winst door te handelen in Tron Bull (BULL), een op Tron gebaseerde memecoin. Hij begon met een investering van $780 in BULL-tokens via het SunPump-platform, een populaire handelsplaats voor Tron-memecoins. Kort daarna breidde hij zijn positie uit met nog eens $390 toen BULL werd gelanceerd op SunSwap, waardoor zijn totale investering op bijna $1.200 uitkwam.

BULL werd aanvankelijk op 22 augustus gelanceerd en bleef grotendeels onopgemerkt tot een influencer op 25 augustus zijn investering in de token bekendmaakte. Dit leidde tot een explosieve prijsstijging van 4.000% in één dag. Hierdoor bereikte de belegger op het hoogtepunt een waarde van meer dan $10 miljoen. Deze winst bleek echter tijdelijk, want de waarde daalde al snel met bijna 60% tot ongeveer $4,02 miljoen.

Een vies spelletje?

De transactie heeft tot speculaties binnen de cryptogemeenschap geleid, waarbij sommigen vermoeden dat de handelaar mogelijk over voorkennis beschikte. Dergelijke situaties zijn namelijk niet ongewoon in de cryptowereld. Het komt vaker voor dat influencers munten promoten nadat ze zelf al grote hoeveelheden van die tokens hebben gekocht.

Genoeg kansen in de cryptomarkt

Voor degenen die de Tron Bull-boot hebben gemist, is er nog steeds hoop. Volgens crypto trader Luke Martin zijn er namelijk nog genoeg kansen in de markt. Martin deelde met zijn volgers dat er momenteel een historisch sterk koopsignaal is voor altcoins. Volgens hem bevinden altcoins zich op een niveau dat in het verleden vaak heeft geleid tot explosieve prijsstijgingen.

Hoewel dit geen garantie biedt voor toekomstig succes, suggereert het signaal dat er mogelijk een positief keerpunt voor altcoins op komst is, waarin ze beter zouden kunnen presteren dan Bitcoin (BTC).

Claim jouw €20 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien Bitcoin of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €20.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Altcoin nieuws

Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Nederlandse analist Michaël van de Poppe: Deze crypto kan komende maand 46% stijgen
Bitcoin naar $70.000 volgens Nicholas Merten; Altcoins kunnen profiteren
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging