uwerx_article
Floki, Persbericht

Ontdek waarom Uwerx (WERX) en Floki Inu (FLOKI) de meest verhandelde crypto-tokens zijn

De handel in cryptocurrency kan behoorlijk onstabiel en onvoorspelbaar zijn. Ondanks deze instabiliteit zijn er weinig opvallende tokens. Deze tokens zijn erin geslaagd om golven te maken en de aandacht te trekken van handelaren en investeerders.

Uwerx en Floki Inu (FLOKI) zijn tokens waarvan het handelsvolume de afgelopen maanden enorm is gestegen. Blijf lezen terwijl we de kenmerken van deze tokens verkennen en waarom ze de aandacht waard zijn die ze krijgen.

Floki Inu (FLOKI): Meme-munt met echt potentieel

Met zijn focus op nut, is Floki Inu (FLOKI) één van de weinige meme-munten die zich richt op het bieden van daadwerkelijk nut. Floki Inu (FLOKI) staat op het punt de cryptocurrency-markt te verstoren met plannen voor een DeFi-platform, een staking-programma en een unieke debetkaart met een Floki-motief.

De functies die Floki Inu (FLOKI) biedt, hebben het tot een populaire keuze gemaakt voor verschillende investeerders. De acceptatie ervan is duidelijk omdat de prijs gestaag stijgt. Floki Inu (FLOKI) wordt momenteel verkocht voor $0,00003263, en analisten schatten dat het in Q1 2024 $0,001 zal bereiken. Floki Inu (FLOKI) zal de grenzen verleggen als een opvallende meme-munt.

Uwerx zal echter veel meer waarde bieden. Uwerx zal een unieke aanpak gebruiken om de gig-industrie te transformeren. De acceptatie ervan is aanzienlijk toegenomen, zelfs meer dan die van Floki Inu (FLOKI). Daarom wordt verwacht dat Uwerx in het eerste kwartaal van 2024 $1 zal behalen, vóór Floki Inu (FLOKI).

Uwerx (WERX): De toekomst van freelancen

Net als iedere andere sector in de wereldeconomie heeft de freelance-industrie een revolutie nodig. Uwerx is een cryptoproject met revolutionair potentieel. Uwerx is een aankomend op blockchain gebaseerd freelanceplatform dat de meest innovatieve functies biedt aan freelancers en klanten.

Gebouwd met een gestaag voortschrijdend stappenplan, heeft Uwerx een ongelooflijke community gecreëerd. Een van de kenmerken waarmee het zich onderscheidt, zijn de lage transactiekosten van 1%. Uwerx biedt ook de beste beveiliging en stabiliteit in vergelijking met conventionele platforms.

Uwerx heeft met succes audits ondergaan door InterFi Network en SolidProof voordat het op CoinSniper werd vermeld. Uwerx zal ook op 1 augustus op Uniswap worden vermeld. Bovendien, om investeerders te verzekeren, wordt afstand gedaan van de contracten van Uwerx wanneer ze op gecentraliseerde beurzen worden genoteerd, en zullen WERX-tokens aan het einde van de voorverkoop gedurende 25 jaar op een liquiditeitsslot staan.

Naast tools en functies om freelancen te verbeteren, hebben investeerders toegang tot de Uwerx Vault. De Uwerx Vault functioneert als het uitzetmechanisme, waardoor investeerders hun WERX-tokens voor verschillende perioden kunnen opslaan en incentives kunnen ontvangen. Ook zal deze week een alfaversie van het platform, die in ontwikkeling is, worden vrijgegeven.

Essentiële wijzigingen aan het Uwerx (WERX)-platform

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar WERX, zijn enkele wijzigingen aangebracht in de geoptimaliseerde tokenisatie. Enkele van deze wijzigingen zijn:

De lanceringsprijs zal nu naar verwachting tussen de $0,095 en $0,115 liggen. In plaats van 45% wordt 57% van de totale tokenvoorraad toegewezen aan de voorverkoop. De stimulans om lid te worden is verhoogd tot 6,5% om de acceptatie te maximaliseren en nieuwe aanmeldingen aan te trekken.

De 15% die wordt toegewezen aan incentives voor gebruikers wordt teruggebracht tot 6,5% om neerwaartse verkoopdruk op de lange termijn te verminderen. 72.500,00 van de uitgegeven voorverkooptokens zijn bestemd voor de vijfde voorverkoopfase.

De hard-cap voorverkoop stopt naar verwachting op 31 juli. Van de totale tokens wordt 3% toegewezen aan de bedrijven die samenwerken met Uwerx en 7% zal worden toegewezen aan het oprichtende team voor hun inzet.

Uwerx (WERX) Voorverkoop is snel uitverkocht!

Uwerx verkoopt zijn voorverkoop sneller uit dan verschillende tokens op de cryptomarkt. De eerste 4 fasen zijn enorm uitverkocht en Uwerx zit momenteel in de vijfde fase. Elk WERX-token wordt verkocht voor $0,0225 met een bonus van 20% bij elke aankoop.

Gebruik deze links om samen met meer dan 4.000 andere gebruikers te genieten van de revolutionaire ervaring:

Presale:  invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/