629
Persbericht

Ontgrendel de groei van morgen met de beste Altcoin-picks

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Gezien de toenemende behoefte aan nieuwe technologieën, lijkt het erop dat het de innovatieve cryptocurrencies zijn die in 2024 een betere kans hebben om aanzienlijke marktontwikkeling te zien. Lees verder om meer te weten te komen over onze lijst van groeikandidaten.

ScapesMania: Het Grote Debuut

Na een waanzinnig succesvolle voorverkoop die $6,125 miljoen aan financiering binnenhaalde, bijna 18.400 houders aantrok en meer dan 60.000 volgers wist te boeien, is het langverwachte beursdebuut van ScapesMania eindelijk aangebroken.

$MANIA betreedt PancakeSwap, een populaire DEX op het Binance Smart Chain-netwerk bekend om zijn grote gebruikersbasis en liquiditeit. Maar dat is nog maar het begin. Na PancakeSwap onderzoekt het project mogelijkheden voor CEX-noteringen, wat de wegen voor potentiële groei zou kunnen uitbreiden.

Trading kicked off with MANIA/WBNB and MANIA/USDT liquidity pairs. USDT is the main source of liquidity as per community demand. During the first day, holder count steadied at 18.41K in the first 24 hours, with trading volume hitting $2.25M. ScapesMania instantly dominated DEXTools’ Hot Pairs list.

In minder dan drie weken na de notering steeg de prijs van de token naar zijn hoogste punt ooit van $0,01477, wat een indrukwekkende stijging van 147,77% markeert.

Waarom Kiezen voor ScapesMania?

Vraag je je af waarom de gemeenschap naar ScapesMania stroomt?

Laten we de aantrekkingskracht ervan ontcijferen:

  • De $MANIA tokenomics zijn zorgvuldig uitgebalanceerd met cliffs en vestingperiodes. Een gestructureerd vestingschema is ontworpen om een evenwicht te bewaren tussen vraag en aanbod.
  • De $MANIA-token dient als bestuursmiddel in de evoluerende DAO en fungeert als een in-game valuta in het pilot-gamingproject. Communityleden kunnen ook tokens staken voor extra beloningen en deelnemen aan activiteiten voor meer tokens. Het team werkt actief aan het uitbreiden van het nut van de token, met plannen om nieuwe projecten te introduceren en het aantal gebruikscases binnen het ecosysteem te vergroten.
  • Er is een solide promotiestrategie na de notering in gang gezet. Het team heeft zijn marketingkracht bewezen, wat blijkt uit het succes van de voorverkoop van meer dan $6M, de basis van 18,4K+ houders, de actief groeiende gemeenschap van 60K+ en 75K+ gemiddeld maandelijks verkeer.
  • Het slimme contract van het project heeft een keurmerk ontvangen van BlockSafu. Als houder kun je vertrouwen op de toewijding van het platform aan veiligheid.
  • ScapesMania wint aan tractie op belangrijke cryptoplatforms, ondersteund door goedkeuringen van gerespecteerde influencers in het veld.

Vertrouwen van de Gemeenschap

De cryptogemeenschap is op populaire platforms druk in gesprek over het project. Mensen delen de visie en willen actief betrokken zijn. Ook whales hebben het project opgemerkt, met stortingen die de $20.000 al overstijgen.

Het is duidelijk dat geen van deze successen mogelijk zou zijn zonder zo’n loyale gemeenschap. Het ScapesMania-team bedankt zijn supporters oprecht voor deze kickstart. En onthoud, dit is slechts het begin – er komt nog veel meer aan!

Sluit je aan bij de ScapesMania Beweging

Het avontuur van ScapesMania begint net. Terwijl de casual gaming-industrie zich opmaakt voor exponentiële groei in de komende jaren, is er nooit een beter moment geweest om je in te zetten in dit veelbelovende landschap.

Herinner je je nog hoe gamingprojecten explodeerden in 2021? Nou, de huidige crypto-marktboom zou een soortgelijke kans voor expansie kunnen bieden. Met een stabiele prijs na de notering en sterke initiële ondersteuning heeft de munt al zijn veerkracht bewezen.

De toekomstige prijstrajectorie hangt af van de kracht van de gemeenschap, ontwikkelingsmijlpalen en robuuste marketingstrategieën, allemaal gebieden waarin ScapesMania uitblinkt, wat eindeloze mogelijkheden voor de toekomst biedt.

Waarom wachten? Onderneem vandaag actie! Verzeker je plek op een potentieel lonende reis – koop nu je $MANIA tokens op PancakeSwap.

>>> Sluit je aan bij 18K houders – Koop $MANIA nu! <<<

Cosmos (ATOM): De Pionier in Interoperabiliteit

Cosmos (ATOM) vertoont een sterke vraag, wat zich weerspiegelt in de prijsstijging ondanks een lichte afname van het aanbod. Met een handelsprijs rond de $9,49 toont het potentieel voor groei naar $26,61, ondersteund door zijn interoperabiliteitsoplossingen. Regelgevende uitdagingen en concurrentie zijn belangrijke uitdagingen.

Dai (DAI): De Stabiliteitsbaken in DeFi

Dai (DAI) behoudt zijn stabiliteit nabij $1, essentieel voor DeFi-toepassingen. De integratie met MakerDAO en de rol in leningen benadrukken de betrouwbaarheid. De toekomst van het project hangt af van de adoptie van DeFi en regelgevende factoren. De stabiliteit en de gezondheid van MakerDAO zijn cruciaal voor succes.

Internet Computer (ICP): De Nieuwe Internet Architect

Internet Computer (ICP) heeft een opleving gezien, versterkt door integratie met Bitcoin. Ondanks regelgevende uitdagingen is de prijs gestegen, wat wijst op hernieuwd vertrouwen. De waarde van het token staat op $17,81, wat duidt op herstel van dieptepunten. Voorspellingen geven aan dat het tegen 2024 $49,94 zou kunnen bereiken, afhankelijk van technologische vooruitgang en marktacceptatie van zijn visie op een gedecentraliseerd internet.

Conclusie

Van marktdeelnemers wordt verwacht dat ze hun bezit diversifiëren naarmate de markt verandert en er nieuwe technologie verschijnt. Kijk naar innovatieve projecten zoals ScapesMania als je potentieel meer groen dan rood in je portefeuille wilt zien.

Site: https://scapesmania.io/

Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

Telegram: https://t.me/scapesmania

Announcement Groep: https://t.me/scapesmaniaAnn


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.