Bitgert
Persbericht

Onthulling van Bitgert Coin: de crypto-edelsteen die 100x omhoog schiet!

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De langverwachte halvering van Bitcoin is slechts enkele weken verwijderd en de cryptomarkt bruist van hernieuwd optimisme. Deze halveringsgebeurtenis vermindert de Bitcoin-miningbeloningen met de helft. Historisch gezien zijn ingrijpende gebeurtenissen voorafgegaan aan massale bullruns toen de schaarste toesloeg.

Maar hoewel Bitcoin ernaar streeft zijn positie als digitaal goud te behouden, biedt elke crypto-bull-cyclus ook kansen voor nieuwe opkomende altcoin-sterren. Terwijl institutioneel geld de ruimte blijft binnenstromen, zijn de kansen voor nieuwe projecten om mainstream adoptie en enorme winsten veilig te stellen nog nooit zo groot geweest.

Eén munt die analisten woedend verzamelen in de aanloop naar de volgende bull run is Bitgert. Deze innovatieve blockchain maakt snel furore als een potentieel 100x juweel op de cryptomarkt.

Bitgert: de kracht van Ethereum verenigen met hyperschaalbaarheid

Ondanks de lage marktkapitalisatie van $95,77 miljoen heeft Bitgert alles in huis voor de volgende explosieve breakout-munt van crypto. Dat komt omdat de Bitgert-blockchain het beste van twee werelden met elkaar verenigt: de veiligheid en institutionele geloofwaardigheid van Ethereum met de zinderende snelheid en lage kosten van concurrerende blockchains.

BitgertArticleGraph

Hoe brengt Bitgert deze krachtige fusie tot stand? Door de innovatieve mogelijkheden van zijn BRISE-blockchain. Deze parallelle blockchain beschikt over verbazingwekkend snelle transactiesnelheden van 100.000 TPS (transacties per seconde), terwijl er verwaarloosbare gaskosten in rekening worden gebracht, zo laag als $0,000000000001 per transactie.

Om deze cijfers in perspectief te plaatsen: de doorvoer van BRISE rookt zelfs “Ethereum-killers” zoals Solana volledig, terwijl er vrijwel geen kosten in rekening worden gebracht in vergelijking met de hoge kosten van Ethereum. Maar bij een grote actie behoudt Bitgert nog steeds de volledige compatibiliteit met Ethereum Virtual Machine (EVM).

Het geweldige voordeel van Bitgert: volledige interoperabiliteit

Deze naadloze EVM-integratie is de killer edge van Bitgert, waardoor het BRISE-ecosysteem wrijvingsloze interactie mogelijk maakt met de uitgebreide ontwikkelaarspool van Ethereum, gedecentraliseerde apps en protocollen. Elk project dat op Ethereum is gebouwd, kan moeiteloos worden overgezet naar BRISE en heeft direct toegang tot de hyperschaalbare architectuur.

Het samenstellen van het robuuste ontwikkelaarsecosysteem van Ethereum met een ongehoorde doorvoer is een alchemistische mix die Bitgert naar de crypto-stratosfeer zou kunnen katapulteren. Nu de waardepropositie steeds duidelijker wordt, is het geen verrassing dat Bitgert de afgelopen maand alleen al met 60% is gestegen als gevolg van de escalerende hype.

Met een aanbod van slechts 365 biljoen Bitgert-munten lijkt het erop dat deze opkomende altcoin mogelijk 100x of meer zal uitbarsten naarmate de massale adoptie vaste voet aan de grond krijgt.

Conclusie

Als u een risiconemer bent en een aanzienlijk rendement wilt, kan Bitgert uw munt zijn. Stel je voor dat deze munt een vergelijkbaar rendement kan opleveren als de eerste investeerders: hij zal een paar honderd dollar in duizenden dollars veranderen. Cryptocurrency is echter een risicovolle beleggingscategorie, dus doe onderzoek voordat u een beslissing neemt.

Ga voor meer informatie over Bitgert naar https://bitgert.com.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.