Ethereum-Classic
Nieuws, Trending

Ook Coinbase en Kraken gaan Ethereum Hard Fork ondersteunenDe bekende cryptocurrency exchanges uit Amerika, Coinbase en Kraken, hebben via Twitter bevestigd dat ze de Ethereum Constantinople gaan ondersteunen.


Coinbase

Cryptocurrency exchange Coinbase is van plan om de Constantinople upgrade van Ethereum volledige ondersteuning te bieden. Om haar klanten de hoge standaarden voor veiligheid te kunnen garanderen wordt de handel van Ethereum op het platform tijdelijk onderbroken zodat de update kan worden voltooid. Wanneer deze is voltooid en de beveiliging van het netwerk wordt bevestigd, zal ook de onderbreking weer worden stopgezet zodat de handel weer door kan gaan.


Kraken

Ook cryptocurrency exchange Kraken is van plan om de Constantinople upgrade te gaan ondersteunen. Volgens hen gaat de upgrade geen concurrerende Ethereum (ETH)-ketens veroorzaken, tegenovergesteld van de Bitcoin (BTC) hard fork met Bitcoin Cash (BCH). Hiernaast verwacht het platform dat de oude keten snel verouderd zal raken.Niet de enige

Coinbase en Kraken zijn niet de enige die de nieuwe hard fork van Ethereum zullen gaan ondersteunen. Zo werd eerder al bekend dat de cryptocurrency exchanges Binance, Huobi en OKEx ook ondersteuning gaan bieden voor de nieuwe hard fork.