metacade
Persbericht

Op zoek naar een x10 investering? Dit zijn de top 7 altcoins om in 2023 te kopen

Het vinden van de juiste crypto om in te investeren voor uitstekende rendementen, spreekt iedereen aan die geld in metaverse projecten steekt. Prijzen over de hele linie staan op universeel lage niveaus als gevolg van bearmarkt omstandigheden die van 2022 tot 2023 overlopen. Daarom is op dit moment de kans op enorme winsten die zeer snel kunnen worden behaald duidelijk, naarmate de omstandigheden op de cryptomarkt versoepelen.

Voor iedereen die op zoek is naar mogelijkheden om zijn investering in 2023 te vertienvoudigen, zijn hier de top 7 beste altcoins om dit jaar te kopen:

  • Metacade (MCADE)
  • Monero (XMR)
  • Polygon (MATIC)
  • Chain Link (LINK)
  • Binance Coin (BNB)
  • Dogecoin (DOGE)
  • LTO Network (LTO)

1. Metacade (MCADE) – Een van de beste altcoin crypto investeringen in 2023

Metacade kreeg veel aandacht tijdens het presale evenement en wordt nu algemeen beschouwd als de beste altcoin om te kopen in 2023. Na onlangs te zijn gelanceerd voor $0,008, zijn de presale fasen snel uitverkocht, wat in de eerste 10 weken $5 miljoen opleverde. Sindsdien is de totale investering geëxplodeerd tot $7,8m, terwijl investeerders nog steeds massaal naar dit nieuwe GameFi-project stromen.

Metacade is een op de community gebaseerd play-to-earn (P2E)-platform dat een innovatieve en marktleidende benadering van de branche volgt, omdat het zich wil onderscheiden van zijn concurrenten. Waar de meeste P2E-media vertrouwen op een enkele game-ervaring, bouwt Metacade de grootste P2E-arcade met klassieke en moderne arcade-titels zodat er voor iedereen wel iets te vinden is.

Het platform is ontworpen om alle soorten gamers aan te trekken, van de casual gamer die zijn vrienden wil verslaan in een klassiek 1v1-duel tot de doorgewinterde toernooispeler. Elke MCADE-tokenhouder heeft meerdere mogelijkheden om te verdienen buiten de traditionele P2E-engine. Incentives zijn beschikbaar voor degenen die sociale content op de hub plaatsen, of het nu gaat om een game beoordeling of een livechat. Elke interactie geeft gebruikers de mogelijkheid om een beloning in de vorm van crypto te verdienen.

Ondertussen is het platform van plan om een prominente plek in te nemen binnen de Web3-gaming wereld met het baanbrekende Metagrants programma. Dit programma is ontworpen om innovatie te bevorderen, het platform te laten evolueren en de ontwikkeling van GameFi naar nieuwe hoogten te brengen. Ontwikkelaars vragen financiering aan om de creatie van nieuwe games exclusief voor Metacade te ondersteunen. De community stemt op de games die ze willen spelen en de populairste ideeën krijgen de subsidie.

De voordelen zullen over de hele linie worden gerealiseerd, waarbij Metacade de loyaliteit van leden behoudt naarmate de games die ze willen spelen werkelijkheid worden, terwijl bij elke release een stroom nieuwe GameFi-fans naar het platform komt. Ondertussen profiteren ontwikkelaars en Web3-bedrijven wederzijds van het beste nieuwe ontwikkelingstalent dat uit Metacade komt via het work-to-earn programma en het bijbehorende jobboard.

Deze functies worden gevoed door het native MCADE-token, dat via verschillende routes wordt gegenereerd om het platform een zelfvoorzienende economie te bieden. MCADE-tokenhouders dragen bij door coins te staken om deel te nemen aan online toernooien, prijstrekkingen en om een reeks pay-to-play-titels te ervaren. Extra financiering komt tevens van externe bedrijven die games uitbrengen, adverteren en vacatures delen op het platform.

Het aanhoudende tempo van het presale succes van Metacade en de huidige lage tokenprijs in de laatste ronde maken MCADE een uitstekend vooruitzicht om een rendement van ten minste 10X te bieden. Het project zou wel eens de beste mogelijkheid kunnen zijn voor het investeren in crypto in 2023.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

2. Monero (XMR) – Maakt privé crypto transacties mogelijk

Monero is snel in een stroomversnelling gekomen als een van de meest opwindende en controversiële crypto projecten met zijn vastberaden doel: de rol vervullen van een privé valuta. Het is een open-source blockchain-netwerk met een toegewijd en gepassioneerd team van cryptografen die blijven werken aan het verbeteren van de mogelijkheden en capaciteit van het platform.

De controverse rondom Monero en het native XMR-token doet geen afbreuk aan het succes van de valuta. Monero bewijst sinds de lancering in 2014 dat alle publiciteit goede publiciteit is. Met anonimiteit verzekerd voor alle gebruikers, heeft de IRS zich tot het uiterste ingespannen om te ontdekken wie het platform gebruikt, het biedt zelfs een beloning van $625.000 aan voor iedereen die XMR-transacties kan volgen en traceren. Dit illustreert hoe ontwrichtend Monero de status quo al aan het verstoren is.

In 2023 komt er een reeks nieuwe regels voor crypto markten, ontworpen om het soort anonieme transactiemogelijkheden van Monero te voorkomen. Dit zou echter in het voordeel van de XMR community kunnen werken, aangezien het waarschijnlijk is dat de valuta een plaats voor zichzelf kan veroveren op deze nieuwe, sterk gereguleerde markt. Als dit het geval is, lijkt een 10x hogere waarde van XMR, momenteel verhandeld op $178,24, zeer waarschijnlijk wanneer ze overgaan van de status van crypto clown naar die van crypto pionier.

3. Polygon (MATIC) – Brengt schaalbaarheid naar Ethereum

Polygon is een toonaangevende layer-2-oplossing voor het Ethereum netwerk, waardoor projecten meer interoperabiliteit met Ethereum mogelijk maken en tegelijkertijd hogere snelheden en lagere kosten bieden. Dit biedt ontwikkelaars meer flexibiliteit omdat ze hun eigen blockchain-validators kunnen gebruiken op chains die compatibel zijn met Ethereum.

Dit, in combinatie met de Ronin bridge van Polygon van andere chains naar Ethereum, stelt Polygon in staat transactiegegevens op Ethereum vast te leggen nadat een reeks transacties is voltooid in een side chain. Grote bedrijven zoals Adidas en Starbucks zijn proeven gestart om deze mogelijkheid in hun bedrijfsmodellen te integreren. Ondertussen investeerde Sequoia Capital, een bedrijf voor durfkapitaal, $480 miljoen in Polygon in 2022.

Hoewel Ethereum de kloof met Polygon heeft verkleind met de release van hun eigen layer-2-oplossingen in september 2022, groeit het aantal fans van de schaalbare oplossingen van Polygon in de bedrijfswereld. Het native MATIC-token komt goed van pas om uitstekende winsten te boeken in 2023 en daarna. De huidige waarde van $1,01 lijkt klaar om investeerders 10x winst te geven.

4. Chainlink (LINK) – Maakt Web3-toegang tot gegevens mogelijk

Chainlink biedt oplossingen voor het probleem om Web3-technologie toegang te geven tot informatie buiten blockchains zonder de veiligheid of betrouwbaarheid in gevaar te brengen. Dit doet Chainlink bijvoorbeeld door een platform als Aave toe te staan de prijs van Bitcoin (BTC) te controleren, die gevaar kan lopen door een onderschepping door een slechte actor.

Dit probleem staat bekend als het “the oracle problem“, dat snel een van de grootste uitdagingen van de Web3-community is geworden. De nieuwe oplossing van Chainlink heeft bewezen robuust te zijn en heeft geleid tot vele partnerschappen op de hele Web3-markt.

De native LINK coin van het platform is van cruciaal belang voor de werking van dit gedecentraliseerde oracle network (DON). Het stimuleert nodes om nauwkeurige en actuele gegevens te verstrekken en zorgt ervoor dat kwaadwillenden en hackers hun LINK-bezit riskeren als ze proberen het systeem in hun voordeel te misleiden.

De nieuwe ontwikkelingen van Chainlink omvatten een gedecentraliseerd interoperabiliteitsproject genaamd CCIP, dat tot doel heeft de koppelingen tussen gedecentraliseerde netwerken te vergroten en het marktaandeel van Chainlink op de Web3-markt te vergroten. Als dit lukt, kan de huidige waarde van LINK, $7,04, snel stijgen en een van de beste altcoins op de markt worden.

5. Binance Coin (BNB) – Biedt liquiditeit voor crypto

Binance is qua dagelijks volume de grootste crypto exchange en profiteert tegelijkertijd van de uitstekende marketing en het leiderschap van oprichter Changpeng Zhao, onder wiens leiding het bedrijf de grenzen van waartoe het platform in staat is blijft verleggen. Door deze innovatieve aanpak is het aanbod van Binance inderdaad aanzienlijk gediversifieerd.

De Binance Smart Chain (BSC) is een kenmerk waarmee BNB zich onderscheidt van concurrenten, waarbij de layer-1-oplossing decentralisatie opoffert ten gunste van lage kosten en hoge transactiesnelheden. Deze combinatie heeft geholpen om BSC te positioneren als een toonaangevend ecosysteem in de gehele cryptomarkt.

De BNB coin drijft de gehele Binance-portfolio aan. Naast het verschaffen van liquiditeit op de exchange, wordt de coin ook gebruikt om transacties op BSC te vergemakkelijken. De voortdurende ontwikkeling en populariteit van beide platforms blijven BNB pushen, waardoor het qua marktkapitalisatie een van de beste cryptocurrencies is.

Met de constante rol in het aandrijven van een van de grootste crypto-namen ter wereld, is BNB een van de beste altcoins om in 2023 in te investeren.

6. Dogecoin (DOGE) – Memecoin met steun van grote namen

Dogecoin, gelanceerd in 2014 met een van de meer ongelooflijke achtergrondverhalen die aan elke crypto-onderneming verbonden zijn, is uitgegroeid tot een van de beste altcoins voor investeerders om te volgen en in te investeren. De memecoin bereikte in 2021 een ATH van $0,73 nadat een tweet van Elon Musk voor serieuze opschudding zorgde.

Hoewel de waarde van deze meme coin sinds die onstuimige dagen met ongeveer 90% is gedaald, kan DOGE nog steeds rekenen op de loyaliteit van een groot aantal fans wereldwijd, en niet alleen dankzij de steun van de nieuwe supremo van Twitter. Door een reputatie te verwerven als een van de meest inclusieve en goedaardige crypto projecten die er zijn, heeft de wens van de community om als goed gezien te worden, de coin geholpen om de reputatie van een crypto-grap van zich af te schudden en een toegewijde en loyale gebruikersbasis te verwerven.

Hoewel investeerders verschillende uitdagingen moeten overwinnen, zoals de hoge tokeninflatie en relatief lage doorvoer, maken het toegankelijke karakter en de betaalbare prijs, momenteel $0,081, het een aantrekkelijk aanbod voor iedereen die op zoek is naar een van de beste altcoins om in de investeren voor een rendement van x10.

7. LTO Network (LTO) – Hybride Web3-oplossing voor publieke en private klanten

LTO Network biedt een scala aan bedrijfsoplossingen voor probleemgebieden in de echte wereld die zouden kunnen profiteren van Web3-technologie om een hybride oplossing te bieden voor openbare en particuliere diensten. De breedste gebruikerscase tot nu toe heeft geholpen bij projecten rondom gevoelige privégegevens waarvoor publieke verantwoording vereist was.

Door deze combinatie heeft LTO Network samengewerkt met de Verenigde Naties om het eigendom van landpercelen in kaart te brengen. Het project biedt tevens oplossingen voor de gezondheidszorg en helpt bij het waarborgen van de naleving van de AVG met gegevens uit klinische onderzoeken die de betrouwbaarheid en veiligheid van hun oplossingen aantonen.

LTO Network, gevestigd in Nederland, heeft met marktleidende oplossingen voor datacompliance een ideale positie om te profiteren van enorme kansen in de hele Europese Unie.

Door deze toegankelijkheid tot enkele van Europa’s meest prominente gevallen van gegevensgebruik zou de native LTO-token omhoog kunnen schieten van zijn huidige waarde van $0,085 om een nieuwe ATH te benaderen, die momenteel $0,91 bedraagt. Dit vormt een overtuigend argument voor de opname van LTO als een van de beste crypto’s om in te investeren dit jaar.

MCADE: misschien wel de beste altcoin met potentieel voor 10X keert terug in 2023

Elk van de hier vermelde projecten heeft het potentieel om in 2023 10x rendement te bieden. Metacade’s brede, vooruitziende en opwindende projectplan maakt het misschien wel de beste altcoin om in 2023 in te investeren voor iedereen die op zoek is naar 10x rendement.

Beleggers die al MCADE coins hebben gekocht tijdens het presale evenement, zullen een paar spannende jaren tegemoet gaan nu de hype rond Metacade van de grond komt. Ondertussen moet iedereen die nog wil instappen bij een van de beste crypto investeringsmogelijkheden van het jaar, dit nu doen om teleurstelling te voorkomen, aangezien elke presale ronde snel uitverkocht zal zijn.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.