Altcoin Nieuws

Openbaar Ministerie uit Zuid Korea: Do Kwon is wel op de vlucht

Het openbare Ministerie van Zuid Korea zegt dat de oprichter van Terra, Do Kwon, wel degelijk op de vlucht is. Dit terwijl Do Kwon gisteren nog schreef dat hij niet op de vlucht was.

‘Do Kwon werkt niet mee’

De rechtbank van Zuid-Korea heeft arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen Do Kwon en vijf anderen wegens het overtreden van de Capital Market Act. Daarbij drong de rechtbank aan dat Do Kwon Singapore zo snel mogelijk moest verlaten. Echter zei de politie van Singapore dat Kwon niet langer in Singapore was.

De actie van Zuid-Korea tegen Do Kwon heeft ertoe geleid dat de prijzen van Terra Classic (LUNC) en Terra (LUNA) in een week tijd met 33% en 50% zijn gedaald.

Het Openbaar Ministerie in het zuidelijke district van Seoul zegt dus spreekt Do Kwon dus tegen. Het OM beweert dat Do Kwon duidelijk op de vlucht is. De opmerking kwam nadat Do Kwon had getweet dat hij niet op de vlucht was en ze volledig samen werken met de autoriteiten. Daar klopt dus duidelijk niks van.

De aanklagers zeggen dat Do Kwon op de vlucht is sinds de Terra-LUNA-crisis die begon in mei. De meeste leidinggevenden van Terra, verlieten Zuid-Korea en werkten niet mee aan de politie onderzoeken. Daarom hebben de aanklagers van het zuidelijke district van Seoul onlangs arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen Do Kwon en vijf anderen.

Het team van de aanklagers vertelt ook samen te werken met Interpol om de oprichter van Terra uit Singapore uit te leveren en zijn paspoort ongeldig te laten verklaren. Momenteel werken de aanklagers aan het lokaliseren van de verblijfplaats van Do Kwon en zullen ze samenwerken met internationale instanties om hem te arresteren.

Altcoin nieuws

200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen 200 duizend tweets roepen Coinbase op om Luna Classic toe te voegen
Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance Terra Luna Classic (LUNC) token gaat door het dak dankzij Binance
Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld” Fantom Foundation CEO: “We gaan naar een multi-blockchain wereld”
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten